blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
εκεινο το χαπατο την βραζιλιανα την γαμαω στο δεκαλεπτο πανω...κατι τέτοιες τις εχω για πλακα να ξες...
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.prova.gr/sites/default/files/imagecache/image_800x600/plays_main_image/afisa_paramythia_1-page-001.jpg[/img[/URL]])
εκεινο το χαπατο την βραζιλιανα την γαμαω στο δεκαλεπτο πανω...κατι τέτοιες τις εχω για πλακα να ξες...
Ο νηματοθέτης μεταφέρει σε άπαντα τα μέλη του νήματος [ χωρίς καμία εξαίρεση ] τους θερμούς χαιρετισμούς του κ. brabus!![]()
Παιζει τιποτα καινουριο τυπε?εκεινο το χαπατο την βραζιλιανα την γαμαω στο δεκαλεπτο πανω...κατι τέτοιες τις εχω για πλακα να ξες...
θα πεσει πουτσος στο σταρ ακαδεμυ τυπε..να μου το θυμηθείς....
τωρα που ανοιγει ο καιρος θα δουμε βυζι κωλαρακι αβερτα στην πισιναεκεινο το χαπατο την βραζιλιανα την γαμαω στο δεκαλεπτο πανω...κατι τέτοιες τις εχω για πλακα να ξες...
Θα αρπαξει καναν ξωφαλτσο ο Μενιοςθα πεσει πουτσος στο σταρ ακαδεμυ τυπε..να μου το θυμηθείς....
όχι τυπε...αν και είμαι παντα στις επαλξεις τωρα που ξανοιγει ο καιρος και ξανοιγονται και τα καριολακια...Παιζει τιποτα καινουριο τυπε?![]()
ααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχχααχχχαχαχχχαχαχαχαχΘα αρπαξει καναν ξωφαλτσο ο Μενιος![]()
καλα εισαι σοβαρος; θα βγουμε με τον συναδελφο και την κοπελαρα του και θα παμε σε τεντες ; σε κανενα τσιλαι θα παμε για οινο και λουσα και χορο![]()
όχι τυπε...αν και είμαι παντα στις επαλξεις τωρα που ξανοιγει ο καιρος και ξανοιγονται και τα καριολακια...
από το ματι δεν εχασε κανεις τυπε...Και γιατί αυτό σας ενδιαφέρει;
Ξυρίζετε την μπάμια;;;![]()
Δεν έχει προοπτική τύπε, πολύ [size=20pt]μελάτο[/size] είναι για το κοινό.![]()
κλεισε μας ενα καλο τραπεζι ρε μανα μου αν τους ξερεις μην ξηγιεσαι ετσι..Να μου φιλήκετε το Μάριο και τον Κωστή.![]()
![]()
![]()
από το ματι δεν εχασε κανεις τυπε...
εχει 2-3 ξεκωλακια που κανουν κρα για πουτσο εκει μεσα...ετοιμος είμαι να μπουκαρω αμα λαχει...
δεν μου αρεσει πολυ που λες τετοια στον βασιλοφρωνα ισως επηρεαστει και μετα με κερατωνειαπό το ματι δεν εχασε κανεις τυπε...
εχει 2-3 ξεκωλακια που κανουν κρα για πουτσο εκει μεσα...ετοιμος είμαι να μπουκαρω αμα λαχει...
κλεισε μας ενα καλο τραπεζι ρε μανα μου αν τους ξερεις μην ξηγιεσαι ετσι..![]()
Θα αρπαξει καναν ξωφαλτσο ο Μενιος![]()
Λέτε το Μένιος πούστη;;
Ανεβαίνω στον 5ο
Με εχουν βοηθήσει αρκετά και μερικά αξιόλογα μέλη καθώς και εσείς πολλακις.. :-* :-*Τα δικά σας τα κονέ δεν σας βοηθούν;
![]()
κλεισε μας ενα καλο τραπεζι ρε μανα μου αν τους ξερεις μην ξηγιεσαι ετσι..![]()