erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Μπορείτε να του μεταφέρετε από άπαντα τα μέλη του νήματος τις θερμές μας εκκλήσεις.....
Μπορείτε να του μεταφέρετε από άπαντα τα μέλη του νήματος τις θερμές μας εκκλήσεις.....
ποιος λεει τετοια ψεματα?????
σαλτα και γαμησου ρε σαψαλο..σε λιγο θα μας πεις ότι εχω και φιλους βαζελους.... :S :S :S
Ε όλα δικά σας τα θέλετε πχια....
γερο με χαλας το ιματζ...το ονομα μου (που είναι από μονο του μια ιστορια) δεν χωρα στην ιδια προταση με την λεξη βάζελος...Γιατί, κ. συνάδελφε, δεν σέβεσθε το προκεχωρημένον της ηλικίας του νηματοθέτου;
Τελικά σουρβαιβορ ή σταρ ακαδεμυ τύπε;
Αυτή την παράλογη απαίτηση να μην είχαν γυναίκες, όλα θα ήταν καλύτερα ...
ειπα να καμω μια προσπαθεια να τραβηξω κοσμο στο σταρ ακαδεμυ τυπε, αλλα δεν φτουραει το πραμα... :-Τελικά σουρβαιβορ ή σταρ ακαδεμυ τύπε;
Από προφορά βλέπω ότι σκίζετε!
γερο με χαλας το ιματζ...το ονομα μου (που είναι από μονο του μια ιστορια) δεν χωρα στην ιδια προταση με την λεξη βάζελος...
ειπα να καμω μια προσπαθεια να τραβηξω κοσμο στο σταρ ακαδεμυ τυπε, αλλα δεν φτουραει το πραμα... :-
εχε ξεκωλακια . Λέω να το συζητησουμε το σκ σε καμια οινοποσία . Ρωτα την δικια σου και εαν θετε μιλα με βασιλοφρωνα να μου πει να παω κομμωτηριοειπα να καμω μια προσπαθεια να τραβηξω κοσμο στο σταρ ακαδεμυ τυπε, αλλα δεν φτουραει το πραμα... :-
Δεν είμαστε κοινωνία πλέον,γκρεμίζονται[size=20pt]γκρεμίσθηκαν [/size]όλα.
εχε ξεκωλακια . Λέω να το συζητησουμε το σκ σε καμια οινοποσία . Ρωτα την δικια σου και εαν θετε μιλα με βασιλοφρωνα να μου πει να παω κομμωτηριο
εκεινο το χαπατο την βραζιλιανα την γαμαω στο δεκαλεπτο πανω...κατι τέτοιες τις εχω για πλακα να ξες...εχε ξεκωλακια . Λέω να το συζητησουμε το σκ σε καμια οινοποσία . Ρωτα την δικια σου και εαν θετε μιλα με βασιλοφρωνα να μου πει να παω κομμωτηριο
Σιγα μην αφησω το σουρβαϊβορ για να δω (που)σταρ ακαντεμυ :S Αμα θελετε να κανουμε καμια αναλυση για τις τακτικες του Μεγαλου Μανατζερ Πανου εχει καλως,σε κουβεντα για σταρ ακαντεμυ δεν συμμετεχω :-εχε ξεκωλακια . Λέω να το συζητησουμε το σκ σε καμια οινοποσία . Ρωτα την δικια σου και εαν θετε μιλα με βασιλοφρωνα να μου πει να παω κομμωτηριο
θα πεσει πουτσος στο σταρ ακαδεμυ τυπε..να μου το θυμηθείς....Σιγα μην αφησω το σουρβαϊβορ για να δω (που)σταρ ακαντεμυ :S Αμα θελετε να κανουμε καμια αναλυση για τις τακτικες του Μεγαλου Μανατζερ Πανου εχει καλως,σε κουβεντα για σταρ ακαντεμυ δεν συμμετεχω :-
καρκινος και ψοφος στον 17χρονο και σε ολο το γενεαλογικο του δεντρο
καλα εισαι σοβαρος; θα βγουμε με τον συναδελφο και την κοπελαρα του και θα παμε σε τεντες ; σε κανενα τσιλαι θα παμε για οινο και λουσα και χοροΧρειάζεσθε κομμωτήριο για να υπάγετε να γευματίσετε εις τένταν προσφύγων;