Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.131
Πόντοι
5.006
Γιατί, κ. συνάδελφε, δεν σέβεσθε το προκεχωρημένον της ηλικίας του νηματοθέτου;
γερο με χαλας το ιματζ...το ονομα μου (που είναι από μονο του μια ιστορια) δεν χωρα στην ιδια προταση με την λεξη βάζελος...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
γερο με χαλας το ιματζ...το ονομα μου (που είναι από μονο του μια ιστορια) δεν χωρα στην ιδια προταση με την λεξη βάζελος...

Τι πταίει ο νηματοθέτης που απλά διαπίστωσε ότι ακόμη και προς τους Παναθηναϊκούς επιδεικνύετε πλέον μία τάσιν προσέγγισης.
Η ωριμότητα του επελαύνοντος γήρατος, να θεωρήσω;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
ειπα να καμω μια προσπαθεια να τραβηξω κοσμο στο σταρ ακαδεμυ τυπε, αλλα δεν φτουραει το πραμα... :-

Δεν έχει προοπτική τύπε, πολύ [size=20pt]μελάτο[/size] είναι για το κοινό.  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ειπα να καμω μια προσπαθεια να τραβηξω κοσμο στο σταρ ακαδεμυ τυπε, αλλα δεν φτουραει το πραμα... :-
εχε ξεκωλακια . Λέω να το συζητησουμε το σκ σε καμια οινοποσία . Ρωτα την δικια σου και εαν θετε μιλα με βασιλοφρωνα να μου πει να παω κομμωτηριο  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εχε ξεκωλακια . Λέω να το συζητησουμε το σκ σε καμια οινοποσία . Ρωτα την δικια σου και εαν θετε μιλα με βασιλοφρωνα να μου πει να παω κομμωτηριο  :grin:

Χρειάζεσθε κομμωτήριο για να υπάγετε να γευματίσετε εις τένταν προσφύγων;  :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.131
Πόντοι
5.006
εχε ξεκωλακια . Λέω να το συζητησουμε το σκ σε καμια οινοποσία . Ρωτα την δικια σου και εαν θετε μιλα με βασιλοφρωνα να μου πει να παω κομμωτηριο  :grin:
εκεινο το χαπατο την βραζιλιανα την γαμαω στο δεκαλεπτο πανω...κατι τέτοιες τις εχω για πλακα να ξες...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406
Σιγα μην αφησω το σουρβαϊβορ για να δω (που)σταρ ακαντεμυ  :S Αμα θελετε να κανουμε καμια αναλυση για τις τακτικες του Μεγαλου Μανατζερ Πανου εχει καλως,σε κουβεντα για σταρ ακαντεμυ δεν συμμετεχω  :-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.131
Πόντοι
5.006
Σιγα μην αφησω το σουρβαϊβορ για να δω (που)σταρ ακαντεμυ  :S Αμα θελετε να κανουμε καμια αναλυση για τις τακτικες του Μεγαλου Μανατζερ Πανου εχει καλως,σε κουβεντα για σταρ ακαντεμυ δεν συμμετεχω  :-
θα πεσει πουτσος στο σταρ ακαδεμυ τυπε..να μου το θυμηθείς....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Χρειάζεσθε κομμωτήριο για να υπάγετε να γευματίσετε εις τένταν προσφύγων;  :think:
καλα εισαι σοβαρος; θα βγουμε με τον συναδελφο και την κοπελαρα του και θα παμε σε τεντες ; σε κανενα τσιλαι θα παμε για οινο και λουσα και χορο  :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom