Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
εγω ξερω το λογο για τον οποιο οι καθαριστριες κοιτανε περιεργα το νηματοθετη μας.... :orchestra:....τωρα που ειμαστε οι δυο μας μονο εδω ..λετε να σας το πω η θα μας ακουσουν κι αλλοι? :uglystupid:
Σας παραπέμπω στην ως άνω δήλωσή μου. Παρακαλώ. Μην ενδρέπεσθε. Μια οικογένεια είμαστε όλοι εδώ πέρα (γιατί , προφανώς, το έχουμε γαμ@@@ει την μάνα...)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καλημέρα ...
Επειδή βαριέμαι να διαβαζω 50 σελιδες πισω . ελπιζω να μην ανεβηκε καμια διθυραμβική κριτικη  για μενα

δεν μπορω πλεον να εξπηρετησω ολες οσες με θελουν για το κορμι μου και την ομορφία μου

μηπως πρεπει να κλωνοποιηθώ

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Σας παραπέμπω στην ως άνω δήλωσή μου. Παρακαλώ. Μην ενδρέπεσθε. Μια οικογένεια είμαστε όλοι εδώ πέρα (γιατί , προφανώς, το έχουμε γαμ@@@ει την μάνα...)

τι εκφρασεις ειν αυτες ...σαςακουει και το παιδι..

Εχω να αποκαλυψω λοιπον οτι ο νηματοθετης μας....εχει καποια κουσουρια..

οχι τιποτα σπουδαιο...το δεξι ποδαρι ειναι κοντυτερο απο το αριστερο κατα 30 ποντους...κι εχει και ακατασχετη σιελοροια...

Αυτα απο μονα τους θα μπορουσανε να περασουνε στο ντουκου εαν δεν ειχε και παραξενες συνηθειες...

Οταν λοιπον ο αγαπητος μας ο μπλιζακης κλεινει ραντεβου ....θυμιζει στη ρεσεψιον να του βαλουνε στο δωματιο ενα κουβα μεγαλο κι ενα κουβαδακι μικρο...σαν αυτα που βαζουν οι εταιριες γαλακτος τα στραγγιστα γιουρτια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

....φερνει λοιπον η καθαριστρια τον κουβα στο δωματιο ...και το μικρο κουβαδακι με μακρυα κορδελα δεμενη στο χερουλι....

Η εργαζομενη ειναι υποχρεωμενη να του δεσει την κορδελα στο κεφαλιμε το σαγονι μεσα στο κουβαδακι....για να τρεχουν τα σαλια....(γι αυτο ονομαζει καπου καπου τον εαυτο του γυμνοσαλιαγκα)κι επισης να γυρισει τον κουβα της καθαριστριας αναποδα για να γινεται η ζυγοσταθμιση του κουτσου ποδαριου με το κανονικο....και να μπορει να γαμαει στα ορθια

...στο τελος δε της συνευρεσης καλειται η καθαριστρια στο δωματιο να λυσει το φιογκο ... να αδειασει το κουβαδακι στο νεροχυτη και να παραλαβει το λιποθυμισμενο νηματοθετη για να του κανει μπανιο...

...μαθατε λοιπον τωρα γιατι γινεται τοσος ντορος οταν εχει συνευρεση ο μπλιζακης...

..κι επισης καταλαβαινετε ολοι για ποιο θλιβερο λογο εχει διαλεξει την κολυμβηση ...αντι για καποιο αλλο σπορ...

...με παρακαλεσε μαλιστα να μην πω τιποτα...αλλα εσεις εδω ειστε οικογενεια και μπορω να λεω τα παντα ετσι δεν ειναι? :effemine: :gay: :gay:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Παιδγιά, με έχουν ζώσει τα φίδια...
Έχω σοβαρούς λόγους να πιστεύω ότι το κωλοπαίδι το ανήψι μου ετοιμάζει άσχημες εκπλήξεις... :S
Πάλι προς τα ξημερώματα (εγώ εννοείται κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ μετά το αφέψημα) είδα ότι πιρφόριζε
με το δικό μου νικ την Αννούλα... :S :S

Φοβάμαι ότι έχει ήδη βάλει και χέρι στο τραπεζικό κομπόδεμα... :S
τύπε κάνε ένα δώρο στο παιδί... Δώσε τα φώτα σου και το κομπόδεμα και ας τον να χαρεί την Αννούλα... Θα φάει καλά

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.547
Πόντοι
26.096
Καλησπέρα, 'παιδιά'!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Πολυχρονεμένε, εδώ όλοι ασελγούσαν επι του πτώματός σας εν τη απουσία σας.

http://[URL unfurl="true"]www.vets.com.gr/wdp-contents/uploads/2014/06/δερματικα-2.jpg[/img[/URL]]

;D
[/quote]

όχι Ολοι ..μερικοι και μερικες μονο ..Ονόματα δεν λεμε υπολήψεις δεν θιγουμε ενταξει ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ωχ παιδιά, σύρμα... Ο Μπλιζ...

http://[URL unfurl="true"]www.vets.com.gr/wdp-contents/uploads/2014/06/δερματικα-2.jpg[/img[/URL]]

;D
[/quote]

Αργήσατε Κύριε.

Εγώ ρουφιάνος δεν είμαι. Είναι γνωστό τΗς ΠάσΗ. Παρεμπιπτόντως αυτή η Πάση είναι καλό τεμάχιο; Πόσο χρεώνει; Προγραμματάκι;

;D

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Τι έγινε. Ο "τέως" ηρθε, πέταξε μια καλησπέρα και εξαφανίστηκε πάλι;Μήπως να διοικεί το νήμα και με φαξ, όπως ο Ανδρέας από το Χέρφιλντ το '89;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Συνημμένα

• gyrisate-tzeni-karezi.jpg
    gyrisate-tzeni-karezi.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 9

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Τι έγινε. Ο "τέως" ηρθε, πέταξε μια καλησπέρα και εξαφανίστηκε πάλι;Μήπως να διοικεί το νήμα και με φαξ, όπως ο Ανδρέας από το Χέρφιλντ το '89;

αχ τι μου θύμησες τωρα

τα ΒΥΖΓΙΑ της Μιμής ..... ειχε γουστο ο Ανδρεας όπως και να το κανουμε

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
αχ τι μου θύμησες τωρα

τα ΒΥΖΓΙΑ της Μιμής ..... ειχε γουστο ο Ανδρεας όπως και να το κανουμε
Όχι μόνο γούστο , αλλά ήταν και κιμπάρης. Το εξέθεσε το κορίτσι και το απεκατέστησε...

Συνημμένα

• liani4.jpg
    liani4.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 7
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.547
Πόντοι
26.096

;D
[/quote]

Σας ευχαριστώ, κύριε!
Φαντάζομαι ότι θα λάβω λεπτομέρειες επί των πεπραγμένων των ασεβών στο inbox μου!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Βλέποντας τέτοια εκτρώματα του αυριανισμού και του μακάβριου πασοκικού παρελθόντος,
σκέφτομαι ότι το ξεμουτάρισμα του κ. Λάκη θα μας έβγαζε από την δυσάρεστη θέση, να εκφραζόμαστε
τοιουτοτρόπως, γέροι άνθρωποι... :woldman:

Ας είναι (φεύ)!

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Σας ευχαριστώ, κύριε!
Φαντάζομαι ότι θα λάβω λεπτομέρειες επί των πεπραγμένων των ασεβών στο inbox μου!

τι εκφρασεις ειν αυτες ...σαςακουει και το παιδι..

Εχω να αποκαλυψω λοιπον οτι ο νηματοθετης μας....εχει καποια κουσουρια..

οχι τιποτα σπουδαιο...το δεξι ποδαρι ειναι κοντυτερο απο το αριστερο κατα 30 ποντους...κι εχει και ακατασχετη σιελοροια...

Αυτα απο μονα τους θα μπορουσανε να περασουνε στο ντουκου εαν δεν ειχε και παραξενες συνηθειες...

Οταν λοιπον ο αγαπητος μας ο μπλιζακης κλεινει ραντεβου ....θυμιζει στη ρεσεψιον να του βαλουνε στο δωματιο ενα κουβα μεγαλο κι ενα κουβαδακι μικρο...σαν αυτα που βαζουν οι εταιριες γαλακτος τα στραγγιστα γιουρτια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

....φερνει λοιπον η καθαριστρια τον κουβα στο δωματιο ...και το μικρο κουβαδακι με μακρυα κορδελα δεμενη στο χερουλι....

Η εργαζομενη ειναι υποχρεωμενη να του δεσει την κορδελα στο κεφαλιμε το σαγονι μεσα στο κουβαδακι....για να τρεχουν τα σαλια....(γι αυτο ονομαζει καπου καπου τον εαυτο του γυμνοσαλιαγκα)κι επισης να γυρισει τον κουβα της καθαριστριας αναποδα για να γινεται η ζυγοσταθμιση του κουτσου ποδαριου με το κανονικο....και να μπορει να γαμαει στα ορθια

...στο τελος δε της συνευρεσης καλειται η καθαριστρια στο δωματιο να λυσει το φιογκο ... να αδειασει το κουβαδακι στο νεροχυτη και να παραλαβει το λιποθυμισμενο νηματοθετη για να του κανει μπανιο...

...μαθατε λοιπον τωρα γιατι γινεται τοσος ντορος οταν εχει συνευρεση ο μπλιζακης...

..κι επισης καταλαβαινετε ολοι για ποιο θλιβερο λογο εχει διαλεξει την κολυμβηση ...αντι για καποιο αλλο σπορ...

...με παρακαλεσε μαλιστα να μην πω τιποτα...αλλα εσεις εδω ειστε οικογενεια και μπορω να λεω τα παντα ετσι δεν ειναι? :effemine: :gay: :gay:

:vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom