Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στο κοιμώμενο νήμα
Καλημέρα αγαπητέ. Πολύ μαρξιστικό μου ακούγεται αυτό το σύντροφε!Καλημέρα σύντροφε...
Καλημέρα αγαπητέ. Πολύ μαρξιστικό μου ακούγεται αυτό το σύντροφε!
Αν αναλογιστείς σε ποιο τόπο χειμάζει τότε θα καταλάβεις για τι διαβίωση μιλάμε!Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε πως απόψε θα επιστρέψει από τη χειμερινή διαβίωση.
Αν αναλογιστείς σε ποιο τόπο χειμάζει τότε θα καταλάβεις για τι διαβίωση μιλάμε!
Συνδαιτυμόνας θα έλεγα, το άλλο προκαλεί κάπως ...
Απλά εννοώ ότι "τρώμε", μαζί...
Ο γνωστό Ποπώφ, του κώλου γέροντας ανέραστος!Καλημέρα σας!
Καταγγέλω τον κο. Ποπώφ για πυρφορίαση/καυλάντα χτεσινοβραδινή στο νήμα νεαράς κορασίδος! (Κάπως ετσι δεν θα το έλεγε ο νηματοθέτης); Ο ίδιος πάντως θα δικαιολογηθεί, ως συνήθως, πίσω από τον νεαρό ανιψιό του. Απλά μην τον πιστεύετε! Το εξακρίβωσα προσωπικά!
Πως δηλαδή;;;;;Καλημέρα σας!
Καταγγέλω τον κο. Ποπώφ για πυρφορίαση/καυλάντα χτεσινοβραδινή στο νήμα νεαράς κορασίδος! (Κάπως ετσι δεν θα το έλεγε ο νηματοθέτης); Ο ίδιος πάντως θα δικαιολογηθεί, ως συνήθως, πίσω από τον νεαρό ανιψιό του. Απλά μην τον πιστεύετε! Το εξακρίβωσα προσωπικά!
Τον ψάρεψα! Του είπα ψέματα ότι καμακώνω επίσης νεαρά για κέρδισα την εμπιστοσύνη του, και έτσι του την έφερα!Πως δηλαδή;;;;;
Είναι αυτός που κρατάει τη σημαία ...Πάντως ο "τέως" προπονείται σκληρά... Απόδειξη και η φωτο που μου έστειλε...
Όλες οι ανεξάρτητες έχουν στενάξει εξαιτίας αυτού του "γέροντα".Τον ψάρεψα! Του είπα ψέματα ότι καμακώνω επίσης νεαρά για κέρδισα την εμπιστοσύνη του, και έτσι του την έφερα!
Ας πληροφορήσει κάποιος παρακαλώ το νηματοθέτη, ότι απεσύρθησαν οι κριτικές από τις εργαζόμενες για να εμφανιστεί επιτέλους ...