Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
@@@ πιάνει ο σάκος. Που να κρυφτούμε δε θα ´χουμε!Τωρα να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. Καλημερα φιλτατε.
@@@ πιάνει ο σάκος. Που να κρυφτούμε δε θα ´χουμε!Τωρα να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. Καλημερα φιλτατε.
Παραθέτω εύρημα-θησαυρό από τον φίλτατο Mindreader....
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238970.0;attach=853745;image[/img[/URL]]
Ιδού και το συνοδευτικό σχόλιό μου στην ανάρτηση του φίλου μας...
" [i]Ωραία φωτογραφία, τι μου θυμήσατε! Απορώ που βρέθηκε! Είναι από μια παλιά εκδρομή με πούλμαν, που είχαμε μαζευτεί όλα[/i]
[i]τα ραμόλια από το νήμα των παππούληδων και μικροτσούτσουνων, για να πάμε στον Άγιο Πατάπιο, μεγάλη η χάρη του! [/i] :oldman:
[i]Θα πάνε τώρα καμμιά τριανταριά χρόνια! Πόσο συγκινήθηκα![/i] :'(
[i]Ο κ. Τρίβης πάντα μπροστάρης, ο κ. Μπλίζ πιο πίσω, ο κ. Βλαντής στη μέση για ισορροπία, ο κ. Κωλό-γερος, κλπ. κλπ.
τι ωραία! Μεγάλη συγκίνηση...[/i]" :oldman: ;D
[/quote]
χαχαχααχ έχω την πιο όμορφη καράφλα
Καλημερα αειθαλη σεξουαλικα παπουδια !!!
Αφιερωμενη !!!
Καλημέρα σας κύριοι! Εσείς πως αισθάνεσθε για το νέο χαμπέρι, να γράφουν οι κοπέλες κριτικές για τους πελάτες;
Δεν σας φοβάμαι εσάς! Είστε κούνελος!Κσποιοι απλα θα εκτεθουν !!!
καποτε ειχα αναρτησει θρεντ για πλακα κ τωρα εγινε πραγματικοτητα.......Κσποιοι απλα θα εκτεθουν !!!
Η πρότασή σου αξιολογήθηκε και υλοποιήθηκε. Βαράτε τον! Αυτός φταίει!καποτε ειχα αναρτησει θρεντ για πλακα κ τωρα εγινε πραγματικοτητα.......
΄χαχααχ βρέθηκε ο υπαίτιοςκαποτε ειχα αναρτησει θρεντ για πλακα κ τωρα εγινε πραγματικοτητα.......
Η πρότασή σου αξιολογήθηκε και υλοποιήθηκε. Βαράτε τον! Αυτός φταίει!
Καλημέρα στους βετεράνους γέροντες.
Τώρα που έχω το ελεύθερο:
Καλημέρα στο Νικόλα,
με τη μεγάλη τη πιστόλα!
Περνάει από έγκριση πρώτα. Η αυτοκτονία είναι καλύτερη λύση!Το σκέφτεστε να γράψει καμμιά κοπέλα ειλικρινή κριτική για την πάρτη μου; Που να κρυφτώ μετά! Πως γίνεται η διαγραφή λογαριασμού ρε παιδιά, είναι εύκολο;