Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
@@@ πιάνει ο σάκος. Που να κρυφτούμε δε θα ´χουμε!Τωρα να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. Καλημερα φιλτατε.
@@@ πιάνει ο σάκος. Που να κρυφτούμε δε θα ´χουμε!Τωρα να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. Καλημερα φιλτατε.
Παραθέτω εύρημα-θησαυρό από τον φίλτατο Mindreader....
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238970.0;attach=853745;image[/img[/URL]]
Ιδού και το συνοδευτικό σχόλιό μου στην ανάρτηση του φίλου μας...
" [i]Ωραία φωτογραφία, τι μου θυμήσατε! Απορώ που βρέθηκε! Είναι από μια παλιά εκδρομή με πούλμαν, που είχαμε μαζευτεί όλα[/i]
[i]τα ραμόλια από το νήμα των παππούληδων και μικροτσούτσουνων, για να πάμε στον Άγιο Πατάπιο, μεγάλη η χάρη του! [/i] :oldman:
[i]Θα πάνε τώρα καμμιά τριανταριά χρόνια! Πόσο συγκινήθηκα![/i] :'(
[i]Ο κ. Τρίβης πάντα μπροστάρης, ο κ. Μπλίζ πιο πίσω, ο κ. Βλαντής στη μέση για ισορροπία, ο κ. Κωλό-γερος, κλπ. κλπ.
τι ωραία! Μεγάλη συγκίνηση...[/i]" :oldman: ;D
[/quote]
χαχαχααχ έχω την πιο όμορφη καράφλα
Καλημερα αειθαλη σεξουαλικα παπουδια !!!
Αφιερωμενη !!!![]()
![]()
Καλημέρα σας κύριοι! Εσείς πως αισθάνεσθε για το νέο χαμπέρι, να γράφουν οι κοπέλες κριτικές για τους πελάτες;
Δεν σας φοβάμαι εσάς! Είστε κούνελος!Κσποιοι απλα θα εκτεθουν !!!![]()
![]()
καποτε ειχα αναρτησει θρεντ για πλακα κ τωρα εγινε πραγματικοτητα.......Κσποιοι απλα θα εκτεθουν !!!![]()
![]()
Η πρότασή σου αξιολογήθηκε και υλοποιήθηκε. Βαράτε τον! Αυτός φταίει!καποτε ειχα αναρτησει θρεντ για πλακα κ τωρα εγινε πραγματικοτητα.......
΄χαχααχ βρέθηκε ο υπαίτιοςκαποτε ειχα αναρτησει θρεντ για πλακα κ τωρα εγινε πραγματικοτητα.......
Η πρότασή σου αξιολογήθηκε και υλοποιήθηκε. Βαράτε τον! Αυτός φταίει!
Καλημέρα στους βετεράνους γέροντες.
Τώρα που έχω το ελεύθερο:
Καλημέρα στο Νικόλα,
με τη μεγάλη τη πιστόλα!
Περνάει από έγκριση πρώτα. Η αυτοκτονία είναι καλύτερη λύση!Το σκέφτεστε να γράψει καμμιά κοπέλα ειλικρινή κριτική για την πάρτη μου; Που να κρυφτώ μετά! Πως γίνεται η διαγραφή λογαριασμού ρε παιδιά, είναι εύκολο;