κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.167
- Πόντοι
- 19.795
Δεν μετανιωνω για τα λαθη που εκανα. Μετανιωνω για αυτα που δεν εχω κανει. (Συγχωρεστε με,
αλλα δεν ξερω ποιος το ειπε)
Είδατε πόσο αγενής είναι ο κ. troubakhs;
Σας απεκάλεσε, εμμέσως πλην σαφώς, 'ποπέ'...
Δεν μετανιωνω για τα λαθη που εκανα. Μετανιωνω για αυτα που δεν εχω κανει. (Συγχωρεστε με,αλλα δεν ξερω ποιος το ειπε)
Ναι, πρεπει να προσθεσει και "φ" στο τελος. Ποπεφ ειναι το σωστοΕίδατε πόσο αγενής είναι ο κ. troubakhs;
Σας απεκάλεσε, εμμέσως πλην σαφώς, 'ποπέ'...
Εχουνε να μαζεψουνε "γκαμποτες" οι δασοφυλακες............[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Το νήμα ανακοινώνει ότι ο νηματοθέτης θα απουσιάσει από τις εργασίες του νήματος επί τινας ημέρας προκειμένου να εξασκηθεί εις ορεινήν διαβίωσιν.
Καλείσθε να γρηγορείτε και να προσέχετε το νήμα από όσους επιβουλεύονται τα ιδεώδη και τις στερεές βάσεις του παρόντος.
![]()
Σκι ή ξεσκί ;;;[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Το νήμα ανακοινώνει ότι ο νηματοθέτης θα απουσιάσει από τις εργασίες του νήματος επί τινας ημέρας προκειμένου να εξασκηθεί εις ορεινήν διαβίωσιν.
Καλείσθε να γρηγορείτε και να προσέχετε το νήμα από όσους επιβουλεύονται τα ιδεώδη και τις στερεές βάσεις του παρόντος.
![]()
Ναι, πρεπει να προσθεσει και "φ" στο τελος. Πωπεφ ειναι το σωστο![]()
κοιτα να σε ψαχνουμε παλι και να βγαζουμε αμπελαλε[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
![]()
Παραθέτω εύρημα-θησαυρό από τον φίλτατο Mindreader....
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238970.0;attach=853745;image[/img[/URL]]
Ιδού και το συνοδευτικό σχόλιό μου στην ανάρτηση του φίλου μας...
" [i]Ωραία φωτογραφία, τι μου θυμήσατε! Απορώ που βρέθηκε! Είναι από μια παλιά εκδρομή με πούλμαν, που είχαμε μαζευτεί όλα[/i]
[i]τα ραμόλια από το νήμα των παππούληδων και μικροτσούτσουνων, για να πάμε στον Άγιο Πατάπιο, μεγάλη η χάρη του! [/i] :oldman:
[i]Θα πάνε τώρα καμμιά τριανταριά χρόνια! Πόσο συγκινήθηκα![/i] :'(
[i]Ο κ. Τρίβης πάντα μπροστάρης, ο κ. Μπλίζ πιο πίσω, ο κ. Βλαντής στη μέση για ισορροπία, ο κ. Κωλό-γερος, κλπ. κλπ.
τι ωραία! Μεγάλη συγκίνηση...[/i]" :oldman: ;D
[/quote]
Εγώ διακρίνομαι, λουστραρισμένος!
Τωρα να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος. Καλημερα φιλτατε.Καλημέρα στους ανηλεείς επιβήτορες.
Μάγκες την πατήσαμε, άρχισαν να ανεβαίνουν κριτικές από τις κοπέλες για τους πελάτες!