Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Λάθος, φτιαγμένες εκ γενετής!Σημασία πάντως έχει το ότι "φτιάχνεστε"! Ας περιοριστούμε καλύτερα σε αυτό...
Λάθος, φτιαγμένες εκ γενετής!Σημασία πάντως έχει το ότι "φτιάχνεστε"! Ας περιοριστούμε καλύτερα σε αυτό...
Λάθος, φτιαγμένες εκ γενετής!
Προσωπικώς έχω αφιερωθεί στην τέχνη στην πεζογραφία και στις σπουδές.Σημασία πάντως έχει το ότι "φτιάχνεστε"! Ας περιοριστούμε καλύτερα σε αυτό...
Ισως αν έπεφτε το μπικικίνι χονδρά, ίσως αν ο καημός μου ήτο λουσα πούτσα και χορός, ίσως εάν είναι κανένα αγαπούλη να του λέω ότι μου γουστάρει και ο άλλος σαν χάνος να ακολουθεί να ήμουν φτιαγμένη εκ γενετής. Μέχρι τότε ας διασκεδάσουμε τις εντυπώσειςΛάθος, φτιαγμένες εκ γενετής!
Μα νομίζω ότι όλοι εδώ μέσα το ίδιο κάνουμε, τέχνη, πεζογραφία και σπουδές!Προσωπικώς έχω αφιερωθεί στην τέχνη στην πεζογραφία και στις σπουδές.
Προσωπικώς έχω αφιερωθεί στην τέχνη στην πεζογραφία και στις σπουδές.
Πρόσεχε φίλε γιατί με το "ι" και το "η" έγινε ζημιά πριν ...ασε της σπουδες
οχουυυυυυυυυ!!!!!!Πρόσεχε φίλε γιατί με το "ι" και το "η" έγινε ζημιά πριν ...
και πιανο και γαλλικα και μπαλετο και αγαθοεργειες
δεν ήξερα ότι οι εργαζόμενες αποτελούν για εσάς τέχνη πεζογραφία και σπουδές. :o 'Οσο ζω μαθαίνω. Ελπίζω αύριο μεθαύριο αν προτείνετε στα παιδιά σας να ασχοληθούν με τέχνη να μην εννοείτε το πήδημαΜα νομίζω ότι όλοι εδώ μέσα το ίδιο κάνουμε, τέχνη, πεζογραφία και σπουδές!
Ισως αν έπεφτε το μπικικίνι χονδρά, ίσως αν ο καημός μου ήτο λουσα πούτσα και χορός, ίσως εάν είναι κανένα αγαπούλη να του λέω ότι μου γουστάρει και ο άλλος σαν χάνος να ακολουθεί να ήμουν φτιαγμένη εκ γενετής. Μέχρι τότε ας διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις
τοτου τοτου.....φορατε και τοτου κυριε Τρουμπακη μου?
δεν ήξερα ότι οι εργαζόμενες αποτελούν για εσάς τέχνη πεζογραφία και σπουδές. :o 'Οσο ζω μαθαίνω. Ελπίζω αύριο μεθαύριο αν προτείνετε στα παιδιά σας να ασχοληθούν με τέχνη να μην εννοείτε το πήδημα
Υ.γ Φαντάζομαι στις εργαζόμενες δεν διορθώνετε τα λάθη με το ιδιο πάθος που μας διορθώνετε εδώ. Σε εκείνες και στην καψούρα μας όλα συγχωρούνται βρε αδελφέ..
τοτου τοτου.....
αυτο εψαχνα να βρω ΤΗΣ αποκριες πως τα λενε....
Το -της- το εγραψα καλα τωρα βλαντη η θα μου τα σπασεις παλι?
φτου...τα παπουτσια πως τα λενε?τοτου ειναι η φουστιτσα..που σε κανει χαριτωμενο...και μποα ειναι τα πιπουλα που βαζεις γυρω απο το λαιμο....και φαινεσαι σα γαλοπουλα με λειρι