Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αγαπητέ, αλλά δε θα δεις ούτε κρητικές ούτε τίποτε ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!
θα τα δουμε στης κριτικες παλι
Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αγαπητέ, αλλά δε θα δεις ούτε κρητικές ούτε τίποτε ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!
θα τα δουμε στης κριτικες παλι
Κύριε Τρουμπάκη, με παρεξηγήσατε! Ένα ορθογραφικό έκανα, ανθρώπινο, όπως και εσείς με το "στης" προηγουμένως. Συμβαίνουν αυτά.κρητικες λεβεντομουνες....αχχχχ
Οφείλω να ομολογήσω ότι η κα Βεζίρη στη θέση του Βεζίρη έχει δίκιοουτε 15χρονα δεν κανουν ετσι οταν βγουν απο μπουρδελο δεν υπαρχεται ρε πουτσρικ μου
Για το ούτεγια το 15χρονα?
κοίτα, το καλο με το αλτσχαιμερ είναι ότι δεν θυμασαι τα τωρινα, αλλα τα παλια
ετσι δεν θυμαμαι ότι δεν πηδαω τωρα, αλλα θυμαμαι ότι πηδαγα καποτε και νομιζω πως συνεχιζω
ιφ γιου αντερσταντ γουατ αι μιν?
Όταν θεωρείται πιο εύκολο να σηκώσει Ελληνική ομάδα το CL και βλέπετε παππούδες να τον βρέχουν τόσο εύκολα, τι θέλετε να κάνουμε κυρία μου;ουτε 15χρονα δεν κανουν ετσι οταν βγουν απο μπουρδελο δεν υπαρχεται ρε πουτσρικ μου
δεν πειραζει γλυκιε μου ειναι όμορφο να χαιρεστε και αν ξεφευγει το μυαλο σας σας κανω χαζι. Εμείς είμαστε φτιαγμένες λιγάκι διαφορετικάΟφείλω να ομολογήσω ότι η κα Βεζίρη στη θέση του Βεζίρη έχει δίκιο
Το "υπάρχεται" με "ε". Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τα ορθογραφικά!ουτε 15χρονα δεν κανουν ετσι οταν βγουν απο μπουρδελο δεν υπαρχεται ρε πουτσρικ μου
Κυριέ μου σε εμένα τα πουλάτε αυτά; Που έχω φοιτήσει στο μπου απο παιδι;Όταν θεωρείται πιο εύκολο να σηκώσει ευρωπαική ομάδα το CL και βλέπετε παππούδες να τον βρέχουν τόσο εύκολα, τι θέλετε να κάνουμε κυρία μου;
ωωχχχχ ασε μας μας ρε μπαμπινιωτη να το φχαριστηθουμε.....αμανΤο "υπάρχεται" με "ε". Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τα ορθογραφικά!
Ναι χρυσό μου μου έκαμε οτοκορεκτ χίλια συγνώμη υπάρχετε εννοούσαΤο "υπάρχεται" με "ε". Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τα ορθογραφικά!
Δεν προλαβα τη παράθεση. Ελληνική ήθελα να γράψω... Δεν έχω συνέλθει ακόμα από τον ύπνο...Κυριέ μου σε εμένα τα πουλάτε αυτά; Που έχω φοιτήσει στο μπου απο παιδι;
πηρατε cl?Κυριέ μου σε εμένα τα πουλάτε αυτά; Που έχω φοιτήσει στο μπου απο παιδι;
Στο λέω γιατί κι εγώ έτσι την πάτησα ...Ναι χρυσό μου μου έκαμε οτοκορεκτ χίλια συγνώμη υπάρχετε εννοούσα
δεν πειραζει γλυκιε μου ειναι όμορφο να χαιρεστε και αν ξεφευγει το μυαλο σας σας κανω χαζι. Εμείς είμαστε φτιαγμένες λιγάκι διαφορετικά