ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Κόβει ο παπάς την προσευχή κυρία μου;Δικηγοριστικη ερωτηση...δηλωνω οτι μιλαω εμπεριστατωμενα εχοντας ιδιαν γνωσην
Κόβει ο παπάς την προσευχή κυρία μου;Δικηγοριστικη ερωτηση...δηλωνω οτι μιλαω εμπεριστατωμενα εχοντας ιδιαν γνωσην
Δεν το κάνατε όμως...
ΥΓ. Πως γνωρίζετε ότι το αυτοκίνητό μου έχει φιμέ τζάμια;;;
Ψεύδεσθε ασυστόλως κυρία μου. Ουδέποτε χούφτωσα κάποια κορασίδα επάνω στο καπό.... Ότι έγινε, έγινε μέσα στο αυτοκίνητο ...μα δε μιλαω για το δικο σας αυτοκινητο κυριε...
ακουστε να δειτε πως εγινε...
μου τηλ ενας καλος παπουλης απο δω και μου λεει μωρο μου ..ειμαι Σαλονικη σημερα θα βρεθουμε...
του εχω και αδυναμια του μπαγασα και λεω ωχτωρα βρεθηκε να μου ζητησει ραντεβου ?μολις εμπαινα για δυωρο ραντεβου με πολυ απαιτητικο πελατη....του λεω λοιπον οτι σε 3σιμισι ωρες θα μπορεσω να παω...μου λεει οκ δε θα βγω θα σε περιμενω...ελα οποτε θες
γινεται ενας χαμος με τον προηγουμενο λοιπον κι οταν στο τελος κοιτιεμαι στον καθρεφτη ειμαι σαν τον τζακ σπαροου στην ταινια ..με τα ματια μαυρισμενα απο τη μασκαρα σα να με πατησε το τρενο...
πεταγομαι σπιτι φτιαχνομαι τακα τακα κι εκει που λεω θα ειμαι ενταξει στο ραντεβου μου...πεφτω σε μπλοκο της τροχαιας που εδινε παρακαμπτηριο και μας εστελνε στο λευκο πυργο αντι για τη μοναστηριου....
και μεσα σ ολο αυτο το χαμο ενας ορεξατος χουφτωνε μια κοπελιτσα πανω στο καπο και μετα μπηκανε μεσα στ αμαξι κι εγινε σεισμος....
εσεις εισασταν κυριε?
Ψεύδεσθε ασυστόλως κυρία μου. Ουδέποτε χούφτωσα κάποια κορασίδα επάνω στο καπό.... Ότι έγινε, έγινε μέσα στο αυτοκίνητο ...
Δεν γαμιούνται και τα δακρυγόνα... Εκείνη την ώρα ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε...βλεπω ακομα πολυ καλα κυριε...αλλα καλα της κανατε τα γουσταρουν κατι τετοια οι γυναικες...
δε μου λετε τα δακρυγονα τα γλιτωσατε η οχι?
Δεν γαμιούνται και τα δακρυγόνα... Εκείνη την ώρα ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε...
Είμαι σίγουρος πως όταν φύγατε από το δωμάτιο, χαμογελούσε...τελικα μαλλον εγω την πληρωσα εκεινη τη μερα...εφτασα στο ραντεβου σχεδον μια ωρα αργοτερα και βρηκα τον πελατη μου με μουτρα ...κι αντε μετα να τον κανεις να χαμογελασει
http://[URL unfurl="true"]www.paok24.com/dbimg/90000/90376/600x360/vradia_xamalidon_kai_metagrafon_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Πρωτάθλημα ούτε φέτος έχει! :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Καλημέρα σας κύριε νηματοθέτη και κύριε Τρουμπάκη. :hi: :hi:
Πρωτάθλημα ούτε φέτος έχει!![]()
![]()
Καλημέρα σας κύριε νηματοθέτη και κύριε Τρουμπάκη.![]()
![]()
Ο Κοκκινισμένος χτες το πρωί είχαμε τετ α τετ ολιγόλεπτη επικοινωνία.Ο κ. Tomahok έχει εξαφανιστεί ...
Και ο κ. The Saint επίσης ...
Και η κα. Ρεγγίνα ...
Και ο κ. NICK TRIVE ...
![]()
Προετοιμάζονται για την στρατηγική επιθεώρηση ...Ο κ. Tomahok έχει εξαφανιστεί ...
Και ο κ. The Saint επίσης ...
Και η κα. Ρεγγίνα ...
Και ο κ. NICK TRIVE ...
![]()