ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Σε ... τίναξε σαν την ανθισμένη αμυγδαλιά;φταινε οι αμυγδαλιες που ανθισανε ...και μαθαμε το βουκολικο αμυγδαλατο κυριε
Σε ... τίναξε σαν την ανθισμένη αμυγδαλιά;φταινε οι αμυγδαλιες που ανθισανε ...και μαθαμε το βουκολικο αμυγδαλατο κυριε
καυτη σαρανταρα σε περιπιομουνα ανετα
Ναι... μην χάσεις εσύ μωρή τσουράπω...θα σε εχω στα υπ οψην Γιωργακη μου αν ποτε ξεμεινω απο περιποιησεις
Σε ... τίναξε σαν την ανθισμένη αμυγδαλιά;
Ναι... μην χάσεις εσύ μωρή τσουράπω...
Γιατί κυρία μου; Σας έχω δώσει δείγματα γραφής ότι έχω ανάγκη κοινού στις ιδιαίτερες στιγμές μου;;;σςςςςς τωρα που αλλαξε και γνωμη ....θα καθισει λεει τελικα να παιρνει ματι δεμενος..τι λες τον μπαγλαρωνουμε...?
Γιατί κυρία μου; Σας έχω δώσει δείγματα γραφής ότι έχω ανάγκη κοινού στις ιδιαίτερες στιγμές μου;;;
Είσαι μεγάλη μουχρίτσα...ξεχασατε το αυτοκινητο εν μεσω διαδηλωσεως για τον Προεδρο κυριε...και τα δακρυγονα που σκαγανε τριγυρω
Τι να κάνουμε. Δυστυχώς ο Ύψιστος δεν με προίκισε με προσόντα μήκους 22 εκατοστών... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑσςςςςς......
Και εν πάση περιπτώση, μια στιγμή πάθους και αδυναμίας, δεν γίνεται να αμαυρώσει μια πορεία τόσων ετών...
...αλλά ήταν ωραία αδυναμία...εννοειται κυριε....
αλλωστε κατι τετοια μενουνε να τα θυμομαστε....
Τι να κάνουμε. Δυστυχώς ο Ύψιστος δεν με προίκισε με προσόντα μήκους 22 εκατοστών... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έχτε ιδία πείρα ή εξ ακοής η μαρτυρία σας;το βλεπω κυριε..με μεγαλη γλωσσα σας προικισε...
...αλλά ήταν ωραία αδυναμία...
Δεν το κάνατε όμως...κι εγω εκεινη την ωρα αγωνιζομουνα να φτασω απο το αεροδρομιο στο ΜΕΤ.....Επρεπε να δειξω στα ΜΑΤ το αυτοκινητο με τα φιμε τζαμια,,,να πεσουν πανω του με τα γκλοπς...ν αδειασει ο δρομος και να μπορεσω να παω στο ΜΕΤ ΕΓΚΑΙΡΩς
Έχτε ιδία πείρα ή εξ ακοής η μαρτυρία σας;