NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ρε πας καλα?δεν ντρεπεσε καθολου? >
από τη πηδημα κουνηθηκε ο εγκέφαλος?
Ρε πας καλα?δεν ντρεπεσε καθολου? >
ΣΟΥ ΧΑΚΑΡΑΝΕ ΤΟ ΝΙΚNAMEΡε πας καλα?
από τη πηδημα κουνηθηκε ο εγκέφαλος?
ποιος?ΣΟΥ ΧΑΚΑΡΑΝΕ ΤΟ ΝΙΚNAME
οχι ρε παρεακι...Λίγοι απομείναμε, στο τέλος θα μείνω μόνος. :S :S
ενας NICK TRIVE στο νημα Jenny Teen...
Πάλι το γνωστό τσογλάνι, δεν θα έχει με τι να ασχοληθεί και κάνει τώρα φάρσες και σε άλλους...
λες ρε?Πάλι το γνωστό τσογλάνι, δεν θα έχει με τι να ασχοληθεί και κάνει τώρα φάρσες και σε άλλους...
μαζεψε τον
θεος φυλαξει....Έχει φάει τα λυσσακά του, επειδή άλλαξα κωδικούς...
Για πόσο όμως θα γλιτώσω, δεν ξέρω. Ως τότε, δεν αποκλείεται να χακάρει κι άλλους γέροντες
για να τους διασύρει...
Αυτός είναι που πρέπει να κρεμαστεί αγαπητέ μου. Αλλά έχω μόνον ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Αλλιώς θα τον είχα βγάλει στον τάκο!εγω μονο τον νικ, τον μπαροκ, και την ερι εμπιστευομαι πια...
και τον ποπο
κυριε....εσεις ξερετε τα εμβαδον στα ανσανσερ της αττικης...Αυτός είναι που πρέπει να κρεμαστεί αγαπητέ μου. Αλλά έχω μόνον ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Αλλιώς θα τον είχα βγάλει τον τάκο!
Αυτός είναι που πρέπει να κρεμαστεί αγαπητέ μου. Αλλά έχω μόνον ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Αλλιώς θα τον είχα βγάλει στον τάκο!
αδικια ρε φιλε...αδικιαBρείτε και κρεμάστε, καλύτερα, τον αληθινό αίτιο του διασυρμού μου, μπας και γλιτώσω κι εγώ ο ίδιος από δαύτονε.
Θα σας είμαι ευγνώμων σε όσα χρόνια ζωής μου απομένουν...
Έλα μωρέ, ένα παράδειγμα έχω κι εγώ. Αμέσως...κυριε....εσεις ξερετε τα εμβαδον στα ανσανσερ της αττικης...
Δεν μας είπατε το σαβανολάβαρο του προδότη πως το είδατε;Bρείτε και κρεμάστε, καλύτερα, τον αληθινό αίτιο του διασυρμού μου, μπας και γλιτώσω κι εγώ ο ίδιος από δαύτονε.
Θα σας είμαι ευγνώμων σε όσα χρόνια ζωής μου απομένουν...
να σου πω το περασμενο σκ μου?Έλα μωρέ, ένα παράδειγμα έχω κι εγώ. Αμέσως...
Αλήθεια εσείς δεν γαμάτε καθόλου;