barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.281
- Πόντοι
- 5.506
Μόνο γάλα λέει του έδινε. Και αυτόμε το μπιμπερό...
Μόνο γάλα λέει του έδινε. Και αυτόμε το μπιμπερό...
Όταν θα ανοίγει ο νηματοθέτης την εφαρμογή και θα πατάει την επιλογή "reverse cowgirl" θα σείεται όλος ο Βαρδάρης.
και τον ειχε συνεχεια με τον κωλο εξω για να προλαβαινει να καθεται στο γιογιο...γι αυτο τριγυρναει με τα σωβρακα τωρα....
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ
Έχει ήδη πέσει, αλλά δεν το ξέρει ακόμη.δε μου λες ..τον "ριξαμε " να ξερω
να βαλω τα καλα μου ?
ποτε αναλαμβανω υπουργειο ?
γασπαρη εγω του βασιλοφρωνα θα του βαλω καλου κακουεριναλ οχι και τσιπακι για το ποσες γυναικες πηραμε
Έχει ήδη πέσει, αλλά δεν το ξέρει ακόμη.
Τα τανκς είναι ήδη στους δρόμους, και ο γλυκός ήχος της ερπύστριας , ακούγεται απ' άκρου εις άκρον του νήματος...
ελα μωρακι ατελειωτοδε μου λες χρυση μου.....
Τα τανκς είναι ήδη στους δρόμους, και ο γλυκός ήχος της ερπύστριας , ακούγεται απ' άκρου εις άκρον του νήματος...
ελα μωρακι ατελειωτο
δε μου λες καυλιαρα μου...παμε στην κριτικη του Μπλιζ να γραφουμε μαλακιες...να την κανουμε μπουρλοτο?
σου αρεσε γασπαρη; ηρθε η ανοιξις και μας έπιασεσημερα το νημα σκιζει
σκηνες από τον εορτασμό της απελευθερωσης από το ζυγο του BLIZ
Α οχι αγαπη δεν είναι πολύ σωστό εδω έχει πλακα ειμαστε στο νημα εκεί είναι σαν να μπαίνουμε στα χωράφια και το έχω αρχη να μην εισχωρω όλα τα χρόνια που ειμαι στο σαη.. εδω οσο χαβαλε θετε επίσης τωρα αποχωρω και σας φιλω :-*Υπάγετε!
Με δική σας ευθύνη!
δεν σχολιαζω βλέπεις τηρω σιγη ιχθύοςΤέτοια να ακούει η Καραλιέβα...