ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Για κάντε τώρα όλοι στην μπάντα, να ξηγηθώ μόνος μου με το σαπάκι....
Παπούλη , εδώ είσαι;;;
Νόμιζα ότι θα ήσουν ακόμη απασχολημένος αλλάζοντας πάνες ακράτειας και καθετήρα...
Ποιος πούστης με τράβηξε φωτογραφία χθες το βράδυ;;;;;
Γιατί ρε συ;;; Φοβάσαι μην μείνεις μετά παραπονεμένος;σιγα εσυ ..θα σου στραβωσει το γαμιστηρακι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μωρο μου εσυ![]()
καυλακι μου .....κατσε γιατι προβλεπεται συραξη
Θα σε στενοχωρήσω αν αποκαλύψω πως μου είχες τάξει έναι διόλου αυκαταφρόνητο ποσό, για να σε αφήσω να μου κάνεις μια πίπα;;;Θα σε στεναχωρησω αν σου πω ότι δεν εισαι ο τυπος μου ?
Μη το παρεις προσωπικα ..αλλα δε σε γουστάρω ..πως το λενε και σταματα να μου τη πευτεις
τωρα μπορεις να κλαψεις αμα θες
Ποιος πούστης με τράβηξε φωτογραφία χθες το βράδυ;;;;;
Θα σε στενοχωρήσω αν αποκαλύψω πως μου είχες τάξει έναι διόλου αυκαταφρόνητο ποσό, για να σε αφήσω να μου κάνεις μια πίπα;;;
Έτσι είναι κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ο "δηθεν" βαρβάτος άντρας Excalibur... Γενοβέφα η Τσουρνεύτρα είναι κατά βάθος...
Μην ανησυχείς μωράκι. Μόλις τελειώσω με τις μανταμίτσες, θα σε περάσω και σένα ένα χέρι ντουκόχρωμα...αχ...να προσεχετε οταν εχετε εκτεθειμενα τ αχαμνα σας κυριε....ελοχευουν πολλοι κινδυνοι
εσυ φταις που του δινεις θάρρος
αυτό είναι που λενε "δωσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεββάτι "
Έτσι είναι φιλενάδα... Ελλείψει επιχειρημάτων προβαίνουμε σε προσωπικές , αήθεις επιθέσεις,εγω σε σενα ? και μετα ξυπνησες ?
κοιτα σοβαρα σου μιλαω επειδή σε συμπαθησα ..ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ
Μην ανησυχείς μωράκι. Μόλις τελειώσω με τις μανταμίτσες, θα σε περάσω και σένα ένα χέρι ντουκόχρωμα...
αχ...να προσεχετε οταν εχετε εκτεθειμενα τ αχαμνα σας κυριε....ελοχευουν πολλοι κινδυνοι