blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα σε όλους!
Καλημέρα σε όλους!
καλημερα και καλο μηνα σε ολη την παρεα
Γιατι ρε τυπε?δεν σου γεμιζουμε το ματι για βι-αϊ-πι???Σεις με τους vip;;;
Welcome to a brand new world!, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε, ανασηκώνοντας ελαφρώς τον αριστερόν όφρυν της για να υποδηλώσει την έκπληξίν της.
Ε δεν μπορεί εκεί στην Τενερίφη θα το βρω το τυχερό μου αχαχαχαχαχαχα
Για συμμαζεψετη λιγο. Που θελει και Ισπανικες.(εμπειριες). Α, ρε, Ραοπαο που της χρειαζεταιΓιατι ρε τυπε?δεν σου γεμιζουμε το ματι για βι-αϊ-πι???
![]()
![]()
Σκοπευεις να παιξεις τζοκερ Σπανιολικο λατρεια??![]()
Για συμμαζεψετη λιγο. Που θελει και Ισπανικες.(εμπειριες). Α, ρε, Ραοπαο που της χρειαζεται![]()
παει καιρος που εκοψα την cultιλα ..
εχω ανοιξει άλλο κυκλο πια ...λιγα καλα και διαλεχτα
θέλω τις ανέσεις μου και το χρόνο μου
και σου ειπα και παλι εγω με ανθρωπο που με ζηλευει δεν ερχομαι ..θα με ματιασει
Το νήμα της ελίτ!
Τι θελει να πει ο ποιητής ??? οεο ?
Ερμηνεύοντας τον δικό σας ποιητικό λόγο [ !!! ] καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν μπαζώνετε πλέον αλλά επιλέγετε εργαζόμενη από συγκεκριμένο αριθμό και με συγκεκριμένες προδιαγραφές!!!
Ακριβως αγαπητε μου
Υπαρχει συγκεκριμενο target group με συγκεκριμένες και αυστηρες προδιαγραφες
τις οποιες θα σας αναλύσω σε μια προσωπική συναντηση
ειτε εργάζονται σε studio , ειτε σε ηδονοτριβεια , η call girls , η city tours συν τις διεθνεις δραστηριότητες
( βασικα ανακυκλωνω καμια 10 ρια στανταρακια ) χωρις αυτό να αποκλειει και την αναζητηση νεων ευκαιριων ..ιδιατερως σε περιοδους ξεραιλας ..αναβροχιας κλπ ..με εννοείται τι εννοώ
Επειδή μπαζωματα μπορει να τύχουν στον καθενα ...απλα προσπαθω να τα αποφευγω
αφού είστε της ιδίας περίπου φιλοσοφίας γιατί έχετε απορίες ?
Δεν εξέφρασα απορία.
Επήνεσα τον ελιτίστικο χαρακτήρα του νήματος όπως προηγουμένως είχα επαινέσει την αλληλεγγύη, που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη μας με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον κ. raopau, που έχει κατ΄ επανάληψη συμβουλεύσει [ όχι βέβαια πάντα με τον πιο κόσμιο τρόπο ] τον κ. Βασιλόφρονα να προσέχει τα ξεπορτίσματα της συζύγου του [ aka κα. Έριναλ ]!
α παλι καλα που δεν επιασες εμενα και τον Γλυφο τετοιο ...μα που πας και τους μαζεύεις ηθελα να ηξερα
αυτος είναι ΓΟΒ δεν ανηκει στην ελιτ
Φρονώ ότι θα σας απαντήσει ο ίδιος επί του χαρακτηρισμού σας!![]()