Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.983
- Πόντοι
- 1.406
Τυπε η πλουτοκρατια θα βρει παλι τροπο να χτυπησει το προλεταριατο :SΜε ΣΥΡΙΖΑ, τέλος στα ταξικά τροχαία δυστυχήματα.
Τυπε η πλουτοκρατια θα βρει παλι τροπο να χτυπησει το προλεταριατο :SΜε ΣΥΡΙΖΑ, τέλος στα ταξικά τροχαία δυστυχήματα.
Χθες χαρά μου μαγείρεψα για μαμα, αδελφό και λοιπούς συγγενείς. Η αλήθεια είναι ότι και μπράβο και ευχαριστώ άκουσα. Αν και εγώ ότι κάνω γενικά, το κάνω γιατί το γουστάρω. Η ανταμοιβή, ηθική ή μή, είναι μια επιπλέον χαρά. Δεν ξεκινάω όμως από αυτήν.
Δυο κομματάκια τα οποία είμαι σίγουρη ότι μόλις γυρίσω σπίτι αύριο, δε θα υπάρχουν πια. Θραύση έκανεΠανακότα περίσσεψε?
Καλό βράδυ καυτό κορίτσικαλο βραδυ σε ολους σας
τυπε κανει αυταρχικα η καυτη;τι μαθαινεις;καλο βραδυ καυτη σαρανταρα
Μεσ´ τη καρδιά μου είσαι!Καλημέρα ανοιξιάτικα σεξογερόντια! Ο φίλτατος Βλαντής ήδη άρχισε να κελαηδάει...
Μέχρι το 0:10 σου είναι αρκετό να το δείς φίλε Βλαντή!
Είσαι ανοιξατο-καλοκαιρινό-φθινοπωρινός εσύ!::Μεσ´ τη καρδιά μου είσαι!
Και στο κρύο θέλω αγκαλίτσες!Είσαι ανοιξατο-καλοκαιρινό-φθινοπωρινός εσύ!
Και αυτό το έχω διαπιστώσει. Αλλά τα κρύβεις να γλιτώσεις την κατσάδα!Και στο κρύο θέλω αγκαλίτσες!
Φίλε μου, έχει και το κρυφό τη δική του γοητεία...Και αυτό το έχω διαπιστώσει. Αλλά τα κρύβεις να γλιτώσεις την κατσάδα!
Πίστεψέ με ότι πολύ πρόσφατα το ανακάλυψα και αυτό. Πίστεψέ με.Φίλε μου, έχει και το κρυφό τη δική του γοητεία...
Πίστεψέ με ότι πολύ πρόσφατα το ανακάλυψα και αυτό. Πίστεψέ με.