ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Γεια σου καυτό κορίτσι. Είμαι ηδη στο 5ο ποτήρι κρασί και δε βλέπω βελτίωση. Το αντίθετο θα λεγα :S
ωωωωχχχχχ.....ε το παρακανες
Γεια σου καυτό κορίτσι. Είμαι ηδη στο 5ο ποτήρι κρασί και δε βλέπω βελτίωση. Το αντίθετο θα λεγα :S
Όσο μεγαλύτερος ο προβληματισμός τόσο περισσότερο το αλκοόλωωωωχχχχχ.....ε το παρακανες
Όσο μεγαλύτερος ο προβληματισμός τόσο περισσότερο το αλκοόλ
βλακειες....οτι δε λυνεται κοβεται
Κοριτσάκι, ότι μας απασχολεί είτε το λύνουμε είτε το κόβουμε, πάλι θέλει κόπο. ;)βλακειες....οτι δε λυνεται κοβεται
Όσο μεγαλύτερος ο προβληματισμός τόσο περισσότερο το αλκοόλ
η καλύτερη λύση, συμφωνώ και ας πονάει.
Με τόσο που έχω πιει δεν είμαι για να πλησιάζω προς τα εκεί :SΜήπως να το έριχνες καλύτερα στο μαγείρεμα...
καυτη σαρανταρα ολα καλα
Για να σε πονάει κάτι, σημαίνει ότι είχε αξία.πιο πολυ ποναει να σου τσακιζουν τον εγωισμο σου ατομα που δεν αξιζουν
Για να σε πονάει κάτι, σημαίνει ότι είχε αξία.
Μεγάλη κουβέντα, μικρή νηφαλιότητατι να το κανεις κατι που εχει αξια ...αν δεν ξερει να εκτιμα τη δικη σου αξια
Μεγάλη κουβέντα, μικρή νηφαλιότητα
Χθες χαρά μου μαγείρεψα για μαμα, αδελφό και λοιπούς συγγενείς. Η αλήθεια είναι ότι και μπράβο και ευχαριστώ άκουσα. Αν και εγώ ότι κάνω γενικά, το κάνω γιατί το γουστάρω. Η ανταμοιβή, ηθική ή μή, είναι μια επιπλέον χαρά. Δεν ξεκινάω όμως από αυτήν.δε μου λες αγαπη μου ...τα φαγια που μαγειρεψες χθες ...αυτοι που τα φαγανε σου ειπανε ενα μπραβο?ενα ευχαριστω?