blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 26.096
ωραιοι τροποι μεγαλος ανθρωπος..
Στα έσχατα του βίου, κύριε ...
ωραιοι τροποι μεγαλος ανθρωπος..
γιατι μου καμει κωλοδαχτυλον ; αγενεστατος
Εδω θα διαφωνησω. Τι να "κλασει" ενα απειρο, ψυχρο, κοριτσοπουλο, μπροστα σε μια καυτη και εμπειρη μιλφαρακωλογερακι μου καλη η εμπειρια αλλα σαν την νεοτητα τιποτις
το κωλοδαχτυλο γιατι μου το κανεις δηλαδη ;
Ο κ. raopau έχει αραιώσει πολύ.
Τι του συμβαίνει άραγε;
Γνώμη σας ...
Εδω θα διαφωνησω. Τι να "κλασει" ενα απειρο, ψυχρο, κοριτσοπουλο, μπροστα σε μια καυτη και εμπειρη μιλφαρα
Εδω θα διαφωνησω. Τι να "κλασει" ενα απειρο, ψυχρο, κοριτσοπουλο, μπροστα σε μια καυτη και εμπειρη μιλφαρα
παντοφλα γαυρικη απο δω μεχρι το Συνταγμα..Ο κ. raopau έχει αραιώσει πολύ.
Τι του συμβαίνει άραγε;
Γνώμη σας ...
Ασχολειται με την ομαδα του τωρα. Δεν εχει χρονο.Υπαγω.Ο κ. raopau έχει αραιώσει πολύ.
Τι του συμβαίνει άραγε;
Γνώμη σας ...
Ασχολειται με την ομαδα του τωρα. Δεν εχει χρονο.Υπαγω.
Καλησπέρα τρισκατάρατε...Στο καλό!
Μην λέμε τα αυτονόητα οι άντρες μετα τα σαραντα με το αγχος της εργασιας πιανουν την κατιουσα ( να μην πω τριάντα ) οπότε αν γυναικα αναζητει σεξ δεν εχει κανενα λογο να παει με μεγαλυτεροΕδω θα διαφωνησω. Τι να "κλασει" ενα απειρο, ψυχρο, κοριτσοπουλο, μπροστα σε μια καυτη και εμπειρη μιλφαρα
Καλησπέρα τρισκατάρατε...
Μην λέμε τα αυτονόητα οι άντρες μετα τα σαραντα με το αγχος της εργασιας πιανουν την κατιουσα ( να μην πω τριάντα ) οπότε αν γυναικα αναζητει σεξ δεν εχει κανενα λογο να παει με μεγαλυτερο
Κάτι τέτοια διαβάζω και μου 'ρχεται ναΚαλησπέρα, κύριε!
Προ ολίγου ο ανανήψας εκ συνεχών αμαρτημάτων, κ. Exculiber, σας αφιέρωσε ένα ύμνον εις την Ιταλικήν!
Ο κ. raopau έχει αραιώσει πολύ.
Τι του συμβαίνει άραγε;
Γνώμη σας ...
http://[URL unfurl="true"]www.reportghananews.com/wp-content/uploads/2014/06/Ghana-News654.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Αυτο ειναι σεξ; Οντως έχεις καιρό ... :2funny: