heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
Γνώμη μου πως ο Ian Paice ήταν ένας πολύ καλός ντράμμερ, που όμως αδικήθηκε από τη χρονική συγκυρία. Γιατί έπεσε επάνω στα τελειώματα του Keith Moon και ήταν σύγχρονος με τον Ginger Baker (κορυφαίος ντράμμερ όλων των εποχών κατ' εμέ), και τον John Bonham.
Σε συναυλία πάντως είναι αν όχι ο καλύτερος, μέσα στους τρεις καλύτερους. Τον είχα δει το 87 στο Monsters of Rock στην Νυρεμβέργη, και έπαθα πλάκα...Γνώμη μου είναι ότι ουδόλως αδικήθηκε. Απλώς, δεν είναι εύκολο να τον εκτιμήσεις. Να τον καταλάβεις.
Θα μου πεις γιατί?ω Μα είναι τζαζ drummer. Ο Baker ούτε την τεχνική ούτε την ταχύτητά του έχει, ο moon, θεός σχωρέστον ήταν απλώς power drummer. O Bonzo μέγιστος, αν εξαιρέσεις το ιδιαίτερο ηχόχρωμά του ήταν πιό αργός.
Ο Ian Paice ακόμη και σήμερα στα 70 του παραμένει ο μελώδικότερος drummer που έχω ακούσει. Καθαρός, ακριβής, ένας άρχοντας των μονών (singles). Φίλτατε, το burn παίζεται και με double strokes, αλλά μόνον με singles είναι αυτό που είναι......
επ τι εχουμε εδω?...
Συνέχεια λέω ότι πάει πέρασε και γίνονται κι άλλαπεραστικα...
θα σε ξεματιασουμε ολοι εδω.μεσανυχτα με ολογιομο φεγγαρι...και μετα θα σφαξουμε και εναν κοκορα να φυγουν τα μαγια.Συνέχεια λέω ότι πάει πέρασε και γίνονται κι άλλα
Τον τελευταίο καιρό έχω επισκεφτεί δύο φορές το νοσοκομείο και σήμερα μου άνοιξαν και το αυτοκίνητο. Ολα αυτά σε λιγότερο από ένα μήνα. Και μη χειρότερα. Αυτό με το ξεμάτιασμα, ξεμάγιασμα, το εξετάζω σοβαρά :Sθα σε ξεματιασουμε ολοι εδω.μεσανυχτα με ολογιομο φεγγαρι...και μετα θα σφαξουμε και εναν κοκορα να φυγουν τα μαγια.
χτυπησες?
Γεια σας παιδάκια . Σας είπα ότι έχω φάει μούντζα?
Ποιόν σκέφτεσαι? Τρέμω να βγω από το σπίτι μου τις τελευταίες μέρες.εγώ να δεις...
πρέπει να βάλουμε κάποιον από το νήμα να το αναλάβει.
ο ζεμπου και ο κωλογερος εχουν ρεντα τελευταια....Ποιόν σκέφτεσαι? Τρέμω να βγω από το σπίτι μου τις τελευταίες μέρες.
Παρθένα... Εχω την ανηψιά μου 8 μηνών. Μοναδική υποψήφιαο ζεμπου και ο κωλογερος εχουν ρεντα τελευταια....
αλλα πρεπει να θυσιασουμε και μια παρθενα
Ποιόν σκέφτεσαι? Τρέμω να βγω από το σπίτι μου τις τελευταίες μέρες.
Τι έπαθες εσύ συναγωνιστή στο στίβο της γρουσουζιάς και της γλωσσοφαγιάς?Πονάω πολύ για να σκεφτώ κάτι...
Την Ερη ίσως, σαν βελζεβούλης θα κάνει τίποτα με μπλακ μάτζικ.
Τι έπαθες εσύ συναγωνιστή στο στίβο της γρουσουζιάς και της γλωσσοφαγιάς?