ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Εκπλήσσομαι !!!!!,
είχαμε παει εκδρομη με το ΚΑΠΗ σε ένα μοναστηρι να συγχωρεθουν οι αμαρτίες μας
Οι δε χειρότερες γλώσσες ομιλούν περί διάρροιας, ήτις σας εστέγνωσε κυριολεκτικώς...
Εκπλήσσομαι !!!!!
Θυμάστε ακόμη πόσα και σε ποια αμαρτήματα έχετε υποπέσει!!!
1ον. Στύση έχουμε όποτε θέλουμε (και χωρίς τη συνδρομή φαρμακευτικών/παραφαρμακευτικών σκευασμάτων)...
εσεις τι κανατε ? καταφέρατε να αποκτησετε στηση ? μηπως καταλαθος συνουσιαστηκατε και καμια σκληρα εργαζομενη κορασιδα του ανατολικου μπλοκ ?
1ον. Στύση έχουμε όποτε θέλουμε (και χωρίς τη συνδρομή φαρμακευτικών/παραφαρμακευτικών σκευασμάτων)...
2ον. Ουδέποτε συνευρέθην καταλάθος με οιαδήποτε κορασίδα . Ακόμη δε και όταν κατελήφθημεν υπό της συζύγου (προ αμνημονεύτων ετών) δεν ελέχθησαν οι γνωστές πίπες του στυλ "Δεν είναι αυτό που νομίζεις" ή "Δεν κατάλαβα πως έγινε".
3ον. Σας καλώ εδώ και τώρα όπως ορίσουμε χρόνο και τόπο, προκειμένου να αναμετρηθούμε ως άνδρες (εγώ τουλάχιστον)...
Αυτό εξήχθη, παρ υμίν, ως συμπέρασμα από τα γραφόμενά μου;Αγαπητε κυριε μπορει να είμαι γεροντας και εξαρτώμενος απο την φραμκοβιομηχανια μιας υπηρετησα μαζι με τον μεγα Αλεξανδρο αλλα δεν θα μας βγαλεις και ημιτασιον αντρες ...
Αυτό εξήχθη, παρ υμίν, ως συμπέρασμα από τα γραφόμενά μου;
Διατηρώ ανείπωτο σεβασμό δια τον συνομιλητή μου, φίλτατε, ο οποίος , ακόμη και εις προκεχωρημένην ηλικίαν, κρατά ψηλά το λάβαρο του ανδρισμού.
Αποτελείτε παράδειγμα προς τις νεότερες γενιές, και φάρο αισιοδοξίας στους χαλεπούς καιρούς που διάγωμεν.
Και υμείς αγαπητέ ποίον ρόλον έχουμε; Της Ελένης Βλαχάκη ή της Χαράς;Συζήτηση Πόπωτας-Κατακουζηνός κατάντησε το νήμα. :S
Και υμείς αγαπητέ ποίον ρόλον έχουμε; Της Ελένης Βλαχάκη ή της Χαράς;
Το όντι, φίλτατε, το όντι...Να ΄τος, να ΄τος ο βυζαντινολόγος.
Το όντι, φίλτατε, το όντι...
Χαίρομαι που οι ταπεινές μου συζητήσεις με έτερα πεφωτισμένα μέλη του παρόντος νήματος προσφέρουν απόλαυση και αγαλλίαση εις συναγωνιστάς. Σας βεβαιώ δε, ότι, συν τω χρόνω, και άμα τη αποκαθηλώση του τρισκατάρατου αυτοαποκαλούμενου Νηματοθέτου, θα επιβραβευτείτε...
Έλειπε και ήρθε με φόρα. Να μας μιλήσει για την μετανάστευση των πουλιών. στο τέλος θα μας πει ότι το 80 τα έφερε ο Τσίπρας και τα κουμμούνια.. Βεβαίως εμείς συναινούμε στην άποψη του. Όσοι παίρνουν τα πουλιά τους και τα γυρίζουν εδώ και εκεί πρέπει να θανατώνονται.