blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.476
- Πόντοι
- 26.316
παρεξηγησις
ενός ετους γενεθλεια εχω για άλλο λογο
Τώρα κατάλαβα ....
παρεξηγησις
Ακόμη και μόνος μου θα συνεχίσω τον αγώνα , μέχρις εσχάτων. Όσο υπάρχει έστω και ένας που αντιτίθεται στα βρώμικα σχέδιά σας, η ταξική πάλη και το λαϊκό κίνημα θα είναι εμπόδιο στις επιδιώξεις των μονοπωλίων και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων , που αποσκοπούν μόνο στο να υποτάξουν τα δίκαια της εργατικής τάξης...Ουδείς συντάσσεται μεθ΄ υμών, κ. Αιδοιολείχε...
Ακόμη και μόνος μου θα συνεχίσω τον αγώνα , μέχρις εσχάτων. Όσο υπάρχει έστω και ένας που αντιτίθεται στα βρώμικα σχέδιά σας, η ταξική πάλη και το λαϊκό κίνημα θα είναι εμπόδιο στις επιδιώξεις των μονοπωλίων και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων , που αποσκοπούν μόνο στο να υποτάξουν τα δίκαια της εργατικής τάξης...
Και ο Δον Κιχώτης, ένας εκ των πρώτων κομμουνιστών υπήρξε κύριε...
παρεξηγησις
Και για να πούμε και κάτι σοβαρό. Καλά είσθε αγαπητέ; Πωως περάσατε το Σ/Κ; Γαμήσατε, γαμήσατε;Από τον λαό για τον λαό ... Γι΄ αυτό τα έκαναν σκατά και αυτοί!
Πόπολα, μάζα, λαός, πλήθος ...
Και για να πούμε και κάτι σοβαρό. Καλά είσθε αγαπητέ; Πωως περάσατε το Σ/Κ; Γαμήσατε, γαμήσατε;
Παρακαλώ , λίγα λόγια για τον συναγωνιστή. Τον γνώρισα προσωπικά χθες , και, τολμώ να πω, ότι κοσμεί το νήμα μας...Πως είναι δυνατόν να πούμε κάτι σοβαρό όταν με ρωτάτε τέτοια πράγματα;;;
Είναι δυνατόν ο νηματοθέτης να συρθεί εις την λάσπην ομού μετά επιβητόρων ως οι κ.κ. zebu και κωλόγερος;;;
ΟΧΙ, ΟΧΙ και ξανά μανά ΟΧΙ.
Αρνούμαστε να γίνουμε τσιράκια του Νηματοθέτη στα κακόβουλα σχέδιά του για γελοιοποίηση του ανδρικού φύλου, προκειμένου να περάσει ιδεολογίες του στυλ "Όλοι ίδιοι είναι" , για να καλύψει τη δική του ανεπάρκεια.
ΝΑΙ στην αντίσταση
ΝΑΙ στην περηφάνεια των ανδρών
Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
Με Ρόλεξ στα χέρια, με γούνες στους ώμους...
Παρακαλώ , λίγα λόγια για τον συναγωνιστή. Τον γνώρισα προσωπικά χθες , και, τολμώ να πω, ότι κοσμεί το νήμα μας...
Ω ωωωωω καλησπερίζω το πανεμορφο , πανεξυπνο , πανεμορφο ,και μεγαλο γαμικουλα των βαλκανιων που μας κανει την μεγαλη τιμη να επισκέπτεται το ταπεινο αυτό νημα
καλως ηρθατε πολυχρονεμένε μας
Τα τιμημενα ( εως σαπια γηρατια ) σας χαιρετουν
Βεβαίως! Ουδεμία αντίρρησις επ΄ αυτού.
Άλλωστε και ο πρόεδρος των ξενοδόχων Μεταξουργείου και πέριξ περιοχής τον έχουν τιμήσει ανάλογα!
Και Μικρολίμανου επίσης ...
Καλησπέρα σας κ. Νυχοκόπτη. Διακρίνω έναν τόνο ειρωνίας στα γραφόμενά σας , ή κάνω λάθος;Ω ωωωωω καλησπερίζω το πανεμορφο , πανεξυπνο , πανεμορφο ,και μεγαλο γαμικουλα των βαλκανιων που μας κανει την μεγαλη τιμη να επισκέπτεται το ταπεινο αυτό νημα
καλως ηρθατε πολυχρονεμένε μας
Τα τιμημενα ( εως σαπια γηρατια ) σας χαιρετουν
Καλησπέρα σας κ. Νυχοκόπτη. Διακρίνω έναν τόνο ειρωνίας στα γραφόμενά σας , ή κάνω λάθος;
Οι κακές γλώσσες λένε πάντως, φίλτατε, πως παρότι μου απευθύνατε πρόσκληση εις μονομαχίαν, μόλις επληροφορήθητε την κάθοδόν μου εις πρωτεύουσαν, ετράπητε εις μιαν φυγίν τόσο άτακτον , ώστε δεν εβρήκατε ευκαιρίαν ούτε να ητενίσετε όπισθέν σας... Αληθεύει;ποσα ξερεις εσυ ατιμουλικο !!!!
εισαι και μαρτυριάρης
,Οι κακές γλώσσες λένε πάντως, φίλτατε, πως παρότι μου απευθύνατε πρόσκληση εις μονομαχίαν, μόλις επληροφορήθητε την κάθοδόν μου εις πρωτεύουσαν, ετράπητε εις μιαν φυγίν τόσο άτακτον , ώστε δεν εβρήκατε ευκαιρίαν ούτε να ητενίσετε όπισθέν σας... Αληθεύει;