κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.876
- Πόντοι
- 19.795
Ποια επιτροπη; Οι δυο μας ειμαστε...
Ποια επιτροπη; Οι δυο μας ειμαστε...
Καλο κυνηγι αγαπητε. Για μπεκατσες θα βγειτε ή για περδικες;Εδω που ειμαι η ωρα ειναι βραδυνη. Σε λιγο αρχιζει η δραση. Θα παρω τη κοντοκανη καραμπινα μου και θα βγω για κυνηγι.
Καλο κυνηγι αγαπητε. Για μπεκατσες θα βγειτε ή για περδικες;
θα βαλω και εγω την ρομαντικη μου πινελια στο θρεντ
Μπορει κυριε... Αρκει να γνωριζεις καποιον (που τον εμπιστευεσαι) με εταιρια στην Ελλαδα, του στελνεις χρηματα (απο λογαριασμο σε λογαριασμο), και αυτος μετα κανει μια (προσχηματικη) παραγγελια απο εταιρια του εξωτερικου και στελνει τα χρηματα για προκαταβολη αλλα σε λογαριασμο δικο σου σε τραπεζα εξωτερικου. Στη συνεχεια ακυρωνεις την παραγγελια, αλλα τα χρηματα παραμενουν εκτος... Υπαρχουν βεβαια καποια διαδικαστικης φυσεως φορολογικα θεματα, αλλα οποιος θελει απαντηση σε αυτα πρεπει και να ξηλωθει...
άρα είχα δίκιο ότι για το πόπολο δεν προβλέπονται τέτοιες λύσεις!!
Σοαπυ μασσαζ. Οποια το κανει στην Ελλαδα θα παρει ολο το χρημα.
Αν θες να σου παραδωσω μαθηματα. Και επειδη εισαι του θρεντ δωρεαντι ειν αυτη η μαλακια παλι..............
Αν θες να σου παραδωσω μαθηματα. Και επειδη εισαι του θρεντ δωρεαν
Σοαπυ μασσαζ. Οποια το κανει στην Ελλαδα θα παρει ολο το χρημα.
Καμιά τέτοια ας ερχόταν γέρο στο ελλάντα με αυτές τις τιμές
να έβλεπες πως θα φεύγαν τα ακίνητα για πάρτη της.
Νομιζεις οτι σε κοροιδευω, ετσι;
Νομιζεις οτι σε κοροιδευω, ετσι;
Μολις εκανα μασσαζ με δυο σε μπανιερα γεματη σαπουναδα.
Εχω παρει σπιτι μου ενα σετ κομοδινα, εργα τεχνης, πραγματικα. Λακη οι υπηρεσιες μετρανε για μενα πρωτα και μετα η εμφανιση. Ασε που αν παω με πιο ψηλη γυναικα απο εμενα (ειμαι 1,77) αισθανομαι σαν πουστης.Καμιά τέτοια ας ερχόταν γέρο στο ελλάντα με αυτές τις τιμές
να έβλεπες πως θα φεύγαν τα ακίνητα για πάρτη της.