blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εισηλθον να εμεσσω με την λεξη ποπολο που ηκουσθη ενωριτερον και υπαγω!
Εισηλθον να εμεσσω με την λεξη ποπολο που ηκουσθη ενωριτερον και υπαγω!
Θα πρέπει να εισηγηθείτε στον κ. Αντισθένη, να φτιάξει μια ειδική ρύθμιση, μόνο για το ευγενές νήμα
των παππούληδων, προκειμένου να μπλοκάρονται από τον Νηματοθέτη, πάραυτα και δια παντός, τέτοιοι αγενέστατοι εισβολείς οι οποίοι με το θράσος τους και την ασεβή έκφρασή τους, μας ανεβάζουν την πίεση και θέτουν σε κίνδυνο την ήδη
εύθραυστη υγεία μας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Μπαίνει, ξέφραγο αμπέλι, ο κάθε ένας εδώ μέσα και μας συγχίζει...
Καλημερα φιλε μου
θα βαλω και εγω την ρομαντικη μου πινελια στο θρεντ
και στους δυο σας θα ελεγα...θα το παρακολουθω
Καυτή σαραντάρα κοιμάστε 7 και ξυπνάτε 12?
Αν έχετε προσωπικές απορίες υπάρχουν και τα πμς...
Μα δεν μπορει καποιος να στειλει χρηματα στο εξωτερικο ουτε ετσι.... Ολα ειναι περιορισμενα.
Μα δεν μπορει καποιος να στειλει χρηματα στο εξωτερικο ουτε ετσι.... Ολα ειναι περιορισμενα.
[/quote
Μπορει κυριε... Αρκει να γνωριζεις καποιον (που τον εμπιστευεσαι) με εταιρια στην Ελλαδα, του στελνεις χρηματα (απο λογαριασμο σε λογαριασμο), και αυτος μετα κανει μια (προσχηματικη) παραγγελια απο εταιρια του εξωτερικου και στελνει τα χρηματα για προκαταβολη αλλα σε λογαριασμο δικο σου σε τραπεζα εξωτερικου. Στη συνεχεια ακυρωνεις την παραγγελια, αλλα τα χρηματα παραμενουν εκτος... Υπαρχουν βεβαια καποια διαδικαστικης φυσεως φορολογικα θεματα, αλλα οποιος θελει απαντηση σε αυτα πρεπει και να ξηλωθει...
καλησπερα Φουλη μου....
Ποιανού είσαι εσύ;Καλην εσπεραν!!!
Ποιανού είσαι εσύ;