colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
τι σερβιτορος ρε χαμενε;Απλά παθών στις λέσχες αξιωματικών από τα φανταριαΣερβιτόρος, κολονελ;;;
τι σερβιτορος ρε χαμενε;Απλά παθών στις λέσχες αξιωματικών από τα φανταριαΣερβιτόρος, κολονελ;;;
τι λέει ο μύθος;Με δικά σου λόγια το θελωΕίναι σαν τον αστικό μύθο με την Pizza Hut κι αυτό?
τι σερβιτορος ρε χαμενε;Απλά παθών στις λέσχες αξιωματικών από τα φανταρια
Όλοι, ξέρουν κάποιον ή κάποια, πολύ γνωστό τους πάντα, που παρέλαβε μια πίτσα, που μύριζε περίεργα, την πήγαν σε εργαστήριο και βρέθηκαν 10 είδη σπέρματος.τι λέει ο μύθος;Με δικά σου λόγια το θελω
εγω ειχα παρει μια φορα μια πιτσα που μυριζε αζαξ για τζαμια την γνωμη σουΌλοι, ξέρουν κάποιον ή κάποια, πολύ γνωστό τους πάντα, που παρέλαβε μια πίτσα, που μύριζε περίεργα, την πήγαν σε εργαστήριο και βρέθηκαν 10 είδη σπέρματος.
Την πήγες κι εσύ στο εργαστήριο ή την φαρμάκωσες?εγω ειχα παρει μια φορα μια πιτσα που μυριζε αζαξ για τζαμια την γνωμη σου
Σπέραααααααααα
Άντε να ανάψω λίγο τα αίματα.....
Χανουμάκια θα σας αύριο
την εφαγα κανονικα δεν εχω θεμα....ο στρατος μας εχει προετοιμασει για χημικο πολεμο καλαΤην πήγες κι εσύ στο εργαστήριο ή την φαρμάκωσες?
κωλονελο γιατι εχεις νευρα τις τελευταιες μερες μωρη τζαζλη?
τυπε εγω εξ απανεκαθεν ημουν φιλους σου....νταξει τοτες που ειχα ασελγησει και εγω λιγο στο αψυχο κουφαρι σου δεν μετραει γιατι ολοι το ιδιο κανανε, αφου ειχες γινει η κυλοτα του σαη...
ο gl δεν ξεχνα ποτε τους προδοτες αρχιδακι ......ο θεος συγχωρει εγω οχι
ωραια ΕΣΕΝΑ θα σε αφησω για το τελος λοιποντυπε εγω εξ απανεκαθεν ημουν φιλους σου....νταξει τοτες που ειχα ασελγησει και εγω λιγο στο αψυχο κουφαρι σου δεν μετραει γιατι ολοι το ιδιο κανανε, αφου ειχες γινει η κυλοτα του σαη...
περασμενα, ξεχασμενα...
πρωτα θα φας το αφεντικο και τους μοντ?ωραια ΕΣΕΝΑ θα σε αφησω για το τελος λοιπον
Τελικά το bou είναι εγκυκλοπαίδεια. Τέλος. Δεν περιγράφω άλλο.
καυλώστοΚουκου