Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Τελικά το bou είναι εγκυκλοπαίδεια. Τέλος. Δεν περιγράφω άλλο.

χυνεις και εσυ μονο απο τον προστατη;
εγω μονο 2 φορες τα εχω καταφερει. οση προπονηση και να κανω, δεν μπορω να τελειωσω. μενω στα προεκσπερματικα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Εγώ είμαι πτώμα. Δεν ξαναπάω για ψώνια Σάββατο. Κρίση σου λέει ο άλλος μετά  :tickedoff: :tickedoff:

Η χειρότερη μέρα. Δε φτάνει που βγαίνουν όλοι όσοι καθημερινά δουλεύουν, βγαίνει και η θείτσα αγκαζέ με τον παππού (  :grouphug: για τον παππού) και κόβουν βόλτες λες και είναι στην παραλιακή. Στα αλλαντικά ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ όλο το ψυγείο μέχρι να αποφασίσουν.....  :headbang: :headbang: :headbang:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Η χειρότερη μέρα. Δε φτάνει που βγαίνουν όλοι όσοι καθημερινά δουλεύουν, βγαίνει και η θείτσα αγκαζέ με τον παππού (  :grouphug: για τον παππού) και κόβουν βόλτες λες και είναι στην παραλιακή. Στα αλλαντικά ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ όλο το ψυγείο μέχρι να αποφασίσουν.....  :headbang: :headbang: :headbang:
Ασε δε, που στο Σκλαβενίτη που πήγα, είχαν κάτι λουκάνικα που έψηναν, μύριζε τσίκνα όλο το σουπερμαρκετ κι είχε μια ουρά για να δοκιμάσουν μεγαλύτερη κι από τα ταμεία  :jerking: :jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Ασε δε, που στο Σκλαβενίτη που πήγα, είχαν κάτι λουκάνικα που έψηναν, μύριζε τσίκνα όλο το σουπερμαρκετ κι είχε μια ουρά για να δοκιμάσουν μεγαλύτερη κι από τα ταμεία  :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι που πέρασε η τσικνοπέμπτη.

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Ασε δε, που στο Σκλαβενίτη που πήγα, είχαν κάτι λουκάνικα που έψηναν, μύριζε τσίκνα όλο το σουπερμαρκετ κι είχε μια ουρά για να δοκιμάσουν μεγαλύτερη κι από τα ταμεία  :jerking: :jerking:
να πηγαίνεις βασιλόπουλο και να κάνεις τσεκαουτ μόνη σου στα σελφσέρβις ταμεία....Εγώ πάντα εκεί κάνω για να απολυθούν μακροπρόθεσμα όλοι οι υπάλληλοι του

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
να πηγαίνεις βασιλόπουλο και να κάνεις τσεκαουτ μόνη σου στα σελφσέρβις ταμεία....Εγώ πάντα εκεί κάνω για να απολυθούν μακροπρόθεσμα όλοι οι υπάλληλοι του
Μόνο στου Ελληνικού έχω δει ότι έχει. Δεν έχω δει αλλού  :dunno: Επίσης, πολύ καλός άνθρωπος  :priest:

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Τελικά; Απ΄το φούρνο του Σκλαβενίτη;;  :think: :think:
Δεν μπορώ να φάω μαγειρευτό φαγητο από Σούπερ Μάρκετ, ούτε να με πληρώσουν. Με δυσκολία τρώω και έξω μαγειρευτά. Σιχαίνομαι τα μάλα  :S

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Δεν μπορώ να φάω μαγειρευτό φαγητο από Σούπερ Μάρκετ, ούτε να με πληρώσουν. Με δυσκολία τρώω και έξω μαγειρευτά. Σιχαίνομαι τα μάλα  :S
καλά κάνεις γιατί τα χύνουν οι σερβιτόροι....Ούτε σηζαρς να μην τρως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom