lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα πνευματικέ μου πατέραΚαι ποιός είσαι εσύ ρε, που αντιμιλάς και αμφισβητείς τον κ. Ινδιάνικο Τσεκούρι;
Καλημέρα πνευματικέ μου πατέραΚαι ποιός είσαι εσύ ρε, που αντιμιλάς και αμφισβητείς τον κ. Ινδιάνικο Τσεκούρι;
Πως να δώσω κάτι που δεν έχω; :SΔεν διατρέχετε κίνδυνο. Στο τέλος θεωρώ ότι θα αποσυρθούν οι κατηγορίες. Ίσως να βοηθούσε αν δίδατε το τηλέφωνο της κορασίδας
Πως να δώσω κάτι που δεν έχω; :S
Δεν υπάρχεις...!
Και ποιός είσαι εσύ ρε, που αντιμιλάς και αμφισβητείς τον κ. Ινδιάνικο Τσεκούρι;
κ Ζεμπου εγω σας υποστηριξα τα μαλα απο την πρωτη στιγμη αρνουμαι να πιστεψω οτι υπεπσες σε τετοιο ατοπημα και στο δικαστηριο εγω θα εισηγηθω χαρη αλλωστε ο νηματοθετης στο σχολιο μου οτι εδδω ημστε για να επαναφερουμε οσους εξεστρετισαν δυμφωνησε οποτε δνε μπορει να σε καταδικασει ακομα και αν κατηγορηθεις για το χειριστον ατοπημα
Καλημέρα πνευματικέ μου πατέρα
τετοια θελω.Και ποιός είσαι εσύ ρε, που αντιμιλάς και αμφισβητείς τον κ. Ινδιάνικο Τσεκούρι;
τετοια θελω.
ελα ρε αγιε γιατι γιναμε με γαλλικα και πιανο
τετοια θελω.
ελα ρε αγιε γιατι γιναμε με γαλλικα και πιανο
τριμαρισμαΤο πεντικιούρ κι η αποτρίχωση μας λείπει πλέον έτσι που το πουστέψαμε εδώ μέσα...
Καλημέρα αγιε
τριμαρισμα
Σε λίγο θα τριμάρουμε κώλο και θα αφήνουμε φουντίτσα στον κόκκυγα αλά Ντοπαμίνα...
ΚαλημέρούδιαΜέρεεεεεεεεεςςς.......
Καλημέρούδια
Αυτές είναι καλημέρες.Καλημέρα κοριτσάκι όμορφο. :-* :-* :-* :-*
Ειμαι πληθωρική παρουσία η αλήθεια είναι και η απουσία μου γίνεται αισθητη (θα το κλείσω το παράθυρο). Είπα να υπάγω κι εγώ ένα βράδυ να δω πως είναι έξω από την πόρτα της οικίας μουΜας λείψατε εχθές.