Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
κ Ζεμπου δεν θα μου υποδειξετε πω θα συμπεριφερομαι στα μελη του νηματος και ειδικα στα θυληκα που χριζουν ιδιαιτερης μεταχειρησης..αλλωστε αν ο αποδεκτης των λεγομενων μου δυσανασχετησει μπορει να με βαλει στην θεση μου..

Αλλωτε εχετε σοβαροτερα προβληματα τωρα μην αποπροσανατολιζετε την ερευνα :tickedoff: :tickedoff:
:wanker: :wanker: :wanker:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
κ Ζεμπου δεν θα μου υποδειξετε πω θα συμπεριφερομαι στα μελη του νηματος και ειδικα στα θυληκα που χριζουν ιδιαιτερης μεταχειρησης..αλλωστε αν ο αποδεκτης των λεγομενων μου δυσανασχετησει μπορει να με βαλει στην θεση μου..

Αλλωτε εχετε σοβαροτερα προβληματα τωρα μην αποπροσανατολιζετε την ερευνα :tickedoff: :tickedoff:
Σεμνάααααα ισα που έχω ηρεμήσει.  :grin: Έχω να περάσω και από προφορική ομολογία,  >:( εκτός της γραπτής που έχω παραθέσει ήδη!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Γιατί τραμπουκίζεις το νέο μέλος?  :tickedoff:
Μα δεν τον βλέπεις; Ο νηματοθέτης με περιμένει στην έδρα του κατηγορούμενου να με δικάσει και ο Νικοτρίβης έχει εισηγηθεί την απομάκρυνσή μου από τον ιερό τούτο χώρο. Και είμαι αθώος!  :S

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
kalanapername σορρυ που θα στο πω αλλα δε κανεις για εδω πολυ ευγενης μας βγηκες.
κατι σε λακη ψαχνουμε να σπασει η μονοτονια ιφ γιου νοου γουατ αι μιν  :orchestra:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
kalanapername σορρυ που θα στο πω αλλα δε κανεις για εδω πολυ ευγενης μας βγηκες.
κατι σε λακη ψαχνουμε να σπασει η μονοτονια ιφ γιου νοου γουατ αι μιν  :orchestra:
Ξέχνα το! Τα έχει 400. Ιφ γιου νοου γουατ αι μιν  ;)

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6

Κυριε Τομαχωκ νομιζω οτι το θεμα αυτο ελαβε τελος ο νηματοθετης αποφασισε αφου πηρε την γνωμη των περισσοτερων εδω μεσα..Γιατι γυρναμε παλι πισω  :think: :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το νήμα πρέπει να αλλάξει ονομασία στην ορθή "τραμπουκισταν"  αχαχαχαχαχαχα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
606
Κυριε Τομαχωκ νομιζω οτι το θεμα αυτο ελαβε τελος ο νηματοθετης αποφασισε αφου πηρε την γνωμη των περισσοτερων εδω μεσα..Γιατι γυρναμε παλι πισω  :think: :think:
τι δημοκρατικες μαλακιες ειναι αυτες?  :vomit:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Μα δεν τον βλέπεις; Ο νηματοθέτης με περιμένει στην έδρα του κατηγορούμενου να με δικάσει και ο Νικοτρίβης έχει εισηγηθεί την απομάκρυνσή μου από τον ιερό τούτο χώρο. Και είμαι αθώος!  :S

κ Ζεμπου εγω σας υποστηριξα τα μαλα απο την πρωτη στιγμη αρνουμαι να πιστεψω οτι υπεπσες σε τετοιο ατοπημα και στο δικαστηριο εγω θα εισηγηθω χαρη αλλωστε ο νηματοθετης στο σχολιο μου οτι εδδω ημστε για να επαναφερουμε οσους εξεστρετισαν δυμφωνησε οποτε δνε μπορει να σε καταδικασει ακομα και αν κατηγορηθεις για το χειριστον ατοπημα

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Δεν διατρέχετε κίνδυνο. Στο τέλος θεωρώ ότι θα αποσυρθούν οι κατηγορίες. Ίσως να βοηθούσε αν δίδατε το τηλέφωνο της κορασίδας  :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467

Και ποιός είσαι εσύ ρε,  που αντιμιλάς και  αμφισβητείς τον κ. Ινδιάνικο Τσεκούρι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom