lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα συναγωνίστριακαλημέρα Ρεγγου μου
Καλημέρα συναγωνίστριακαλημέρα Ρεγγου μου
κ Ζεμπου δεν θα μου υποδειξετε πω θα συμπεριφερομαι στα μελη του νηματος και ειδικα στα θυληκα που χριζουν ιδιαιτερης μεταχειρησης..αλλωστε αν ο αποδεκτης των λεγομενων μου δυσανασχετησει μπορει να με βαλει στην θεση μου..
Αλλωτε εχετε σοβαροτερα προβληματα τωρα μην αποπροσανατολιζετε την ερευνα
Σεμνάααααα ισα που έχω ηρεμήσει. Έχω να περάσω και από προφορική ομολογία, > εκτός της γραπτής που έχω παραθέσει ήδη!κ Ζεμπου δεν θα μου υποδειξετε πω θα συμπεριφερομαι στα μελη του νηματος και ειδικα στα θυληκα που χριζουν ιδιαιτερης μεταχειρησης..αλλωστε αν ο αποδεκτης των λεγομενων μου δυσανασχετησει μπορει να με βαλει στην θεση μου..
Αλλωτε εχετε σοβαροτερα προβληματα τωρα μην αποπροσανατολιζετε την ερευνα
καλημέρα ζεμπουδιΜην ξεθαρεύεις είπαμε!
Γιατί τραμπουκίζεις το νέο μέλος?Μην ξεθαρεύεις είπαμε!
καλημέρα ποποφΧοίρος του χειρίστου είδους...
μπουλινγκ αχαχαχαχαχαχαΓιατί τραμπουκίζεις το νέο μέλος?
Γιατί τραμπουκίζεις το νέο μέλος?
Μα δεν τον βλέπεις; Ο νηματοθέτης με περιμένει στην έδρα του κατηγορούμενου να με δικάσει και ο Νικοτρίβης έχει εισηγηθεί την απομάκρυνσή μου από τον ιερό τούτο χώρο. Και είμαι αθώος! :SΓιατί τραμπουκίζεις το νέο μέλος?
Ξέχνα το! Τα έχει 400. Ιφ γιου νοου γουατ αι μιν ;)kalanapername σορρυ που θα στο πω αλλα δε κανεις για εδω πολυ ευγενης μας βγηκες.
κατι σε λακη ψαχνουμε να σπασει η μονοτονια ιφ γιου νοου γουατ αι μιν
ποιος?Ξέχνα το! Τα έχει 400. Ιφ γιου νοου γουατ αι μιν ;)
kalanapername σορρυ που θα στο πω αλλα δε κανεις για εδω πολυ ευγενης μας βγηκες.
κατι σε λακη ψαχνουμε να σπασει η μονοτονια ιφ γιου νοου γουατ αι μιν
τι δημοκρατικες μαλακιες ειναι αυτες?Κυριε Τομαχωκ νομιζω οτι το θεμα αυτο ελαβε τελος ο νηματοθετης αποφασισε αφου πηρε την γνωμη των περισσοτερων εδω μεσα..Γιατι γυρναμε παλι πισω
Μα δεν τον βλέπεις; Ο νηματοθέτης με περιμένει στην έδρα του κατηγορούμενου να με δικάσει και ο Νικοτρίβης έχει εισηγηθεί την απομάκρυνσή μου από τον ιερό τούτο χώρο. Και είμαι αθώος! :S
Δεν διατρέχετε κίνδυνο. Στο τέλος θεωρώ ότι θα αποσυρθούν οι κατηγορίες. Ίσως να βοηθούσε αν δίδατε το τηλέφωνο της κορασίδαςΜα δεν τον βλέπεις; Ο νηματοθέτης με περιμένει στην έδρα του κατηγορούμενου να με δικάσει και ο Νικοτρίβης έχει εισηγηθεί την απομάκρυνσή μου από τον ιερό τούτο χώρο. Και είμαι αθώος! :S
Ο Καλοπερασάκης!ποιος?
Κυριε Τομαχωκ νομιζω οτι το θεμα αυτο ελαβε τελος ο νηματοθετης αποφασισε αφου πηρε την γνωμη των περισσοτερων εδω μεσα..Γιατι γυρναμε παλι πισω