Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Mε τη σειρά μου προτείνω εναλλακτικά σημεία συνάντησης.

1) Μαλακάσα, καταννοείτε τους συσχετισμούς με την μόνιμη απέχθεια των θηλέων προς τα μέλη του νήματος καθώς επίσης και φόρος τιμής προς το Λάκη

2) Κυπαρισσία, ευκόλως αντιληπτό γιατί.

1. Ο κ. Λάκης και η Μαλακάσα τι κοινό έχουν;
2. Κυπαρισσία;  :think: Γιατί;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Τώρα που είμαστε τα δυο μας , να στα πω;

Κοιτάξτε.
Ο λόγος που ο νηματοθέτης δεν έβαλε επιλογή του τύπου ' Δύο μπάτσες, νοσοκομείο και στην μαμά της ' ή ' Τις βαλίτσες της και δρόμο ' ή κάποια παραπλήσια ήταν απλός.
Οι πάντες θα ψήφιζαν την επιλογή αυτή αφού θα ήταν η εύκολη λύση για όσους θέλουν να πουλήσουν μαγκιά πίσω από το πληκτρολόγιο.

Δείτε για παράδειγμα [ τελείως τυχαίο ] τον κ. raopau. Η αγαπημένη του του έκανε δώρο πουκάμισο για την ημέρα του Βαλεντίνου.  Κάθε απόγευμα ο κ. raopau πλένει το πουκάμισο αυτό, το στεγνώνει το βράδυ και το σιδερώνει το πρωί για να το φορά και να αποδεικνύει πόσο πολύ του αρέσει. Ο κ. raopau όμως θα ψήφιζε με τα δύο χέρια την επιλογή μπάτσες, νοσοκομείο κλπ

Η ψηφοφορία σκοπεί να εισβάλει στην ανώνυμη πραγματικότητα και σ΄ αυτά που οι περισσότεροι κρατούν κρυφά. Είναι μία ευκαιρία για όλους όσους συμμετέχουν σ΄ αυτή να πουν την αλήθεια, χωρίς προσχήματα και χωρίς να κινδυνεύουν να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους!
 ;)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
1. Ο κ. Λάκης και η Μαλακάσα τι κοινό έχουν;
2. Κυπαρισσία;  :think: Γιατί;

1. Είναι επίσημα "αναπληρωματικός μιστερ Μαλακάσα".
2. Όλοι εκεί θα καταλήξουμε μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα κάποτε. Ας εξοικειονόμεθα με το μέρος.  ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
σας αφηκω παω κονδα στο γραφειο του μπλιζ  να τα πιω  :tooth:

Σε ζωντανή αναμετάδοση από κρυφή κάμερα στο τραπέζι της κας. Έριναλ!
Μόνο στο δικό μας νήμα!!!  :rockon:

69f1e29ce64713a49a2cbe88ed1a9cbf.gif

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
1. Είναι επίσημα "αναπληρωματικός μιστερ Μαλακάσα".
2. Όλοι εκεί θα καταλήξουμε μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα κάποτε. Ας εξοικειονόμεθα με το μέρος.  ;)

1. Το έχω δηλώσει κατ΄ επανάληψη ότι δεν θεωρώ τον κ. Λάκη μαλάκα. Απεναντίας και σε ειδικά θέματα δύναται κάποιος να συζητήσει ωραιότατα μαζί του.
2. Κομίζετε γλαύκαν εις Αθήνας. Με το ένα πόδι μέσα είμαστε. Χρειάζεται να τρέχουμε έως την Κυπαρισσία για να το καταλάβουμε;;;  :grin:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Το παράπονό μου, Γέροντα, ΔΕΝ είναι για επιλογές που δεν υπάρχουν , αλλά για τις, ήδη, υφιστάμενες. Δεν είναι δυνατόν να καταλασπολογείται το ανδρικό φύλο, με επιλογές του στυλ "Καλά μου έκανε" ή "ας συνουσιάζεται και με έτερο, αρκεί να είναι μαζί μου". Λογικές Βασίλη Αυλωνίτη που είχε εκστομίσει την ατάκα "Καλύτερα αρνάκι του γάλακτος με παρέα, παρά γίδα βραστή μονάχος", δεν είναι δυνατόν να τυγχάνουν επικρότησης εδώ μέσα. Είμαστε άνδρες, γαμώ την πουτάνα μου. Με τα γρέζια μας, τις ροχάλες μας, τα νεύρα μας και τις μπάτσες μας. Ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, επί παραδείγματι, (τον αναφέρω διότι υπήρξατε κολλητός του στα 50's), θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο;;;; Μην κοιτάς που στην Καζαμπλάνκα, ήταν αδερφή ο σεναριογράφος και τον έβαλε να δίνει στον άλλο το κορίτσι, και να πετάει στο τέλος την αδερφίστικη ατάκα "This is the beggining of a beautiful friendship". Υπό κανονικές συνθήκες θα σηκωνότανε, θα τραβούσε στην Ίγκριντ Μπέργκμαν δυο μπάτσες, θα την έπαιρνε μαζί του και άντε γεια... Αυτό το ύφος πρέπει να προωθούμε εδώ μέσα. Μας παρακολουθούν και ανήλικα... Πρέπει να τους μεταλαμπαδεύσουμε σωστές αρχές...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Το παράπονό μου, Γέροντα, ΔΕΝ είναι για επιλογές που δεν υπάρχουν , αλλά για τις, ήδη, υφιστάμενες. Δεν είναι δυνατόν να καταλασπολογείται το ανδρικό φύλο, με επιλογές του στυλ "Καλά μου έκανε" ή "ας συνουσιάζεται και με έτερο, αρκεί να είναι μαζί μου". Λογικές Βασίλη Αυλωνίτη που είχε εκστομίσει την ατάκα "Καλύτερα αρνάκι του γάλακτος με παρέα, παρά γίδα βραστή μονάχος", δεν είναι δυνατόν να τυγχάνουν επικρότησης εδώ μέσα. Είμαστε άνδρες, γαμώ την πουτάνα μου. Με τα γρέζια μας, τις ροχάλες μας, τα νεύρα μας και τις μπάτσες μας. Ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, επί παραδείγματι, (τον αναφέρω διότι υπήρξατε κολλητός του στα 50's), θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο;;;; Μην κοιτάς που στην Καζαμπλάνκα, ήταν αδερφή ο σεναριογράφος και τον έβαλε να δίνει στον άλλο το κορίτσι, και να πετάει στο τέλος την αδερφίστικη ατάκα "This is the beggining of a beautiful friendship". Υπό κανονικές συνθήκες θα σηκωνότανε, θα τραβούσε στην Ίγκριντ Μπέργκμαν δυο μπάτσες, θα την έπαιρνε μαζί του και άντε γεια... Αυτό το ύφος πρέπει να προωθούμε εδώ μέσα. Μας παρακολουθούν και ανήλικα... Πρέπει να τους μεταλαμπαδεύσουμε σωστές αρχές...

Κατανοώ τα παράπονά σας και υποκλίνομαι στην γλαφυρότητα της γραφής σας!  :hi: :hi: :hi:  :grin:
Πλην όμως και σεις αναφέρετε ότι υπό κανονικές συνθήκες θα έκανε αυτό ή το άλλο. Τι βγήκε όμως προς τα έξω; Αυτό που τελικά έγινε και που γίνεται στην πλειάδα των περιπτώσεων.
Δεν πρέπει να κοιτάμε τι θα θέλαμε να γίνει αλλά τι τελικά γίνεται. Εάν ψηφίσετε και αποκαλυφθούν οι επιλογές των μελών τότε θα με κατανοήσετε.  :grouphug:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Κατανοώ τα παράπονά σας και υποκλίνομαι στην γλαφυρότητα της γραφής σας!  :hi: :hi: :hi:  :grin:
Πλην όμως και σεις αναφέρετε ότι υπό κανονικές συνθήκες θα έκανε αυτό ή το άλλο. Τι βγήκε όμως προς τα έξω; Αυτό που τελικά έγινε και που γίνεται στην πλειάδα των περιπτώσεων.
Δεν πρέπει να κοιτάμε τι θα θέλαμε να γίνει αλλά τι τελικά γίνεται. Εάν ψηφίσετε και αποκαλυφθούν οι επιλογές των μελών τότε θα με κατανοήσετε.  :grouphug:
Λυπάμαι, φίλτατε, αλλά ως προεπιχειρηματολόγησα, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να νομιμοποιήσω δια της ψήφου μου αυτό το έκτρωμα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
1. Το έχω δηλώσει κατ΄ επανάληψη ότι δεν θεωρώ τον κ. Λάκη μαλάκα. Απεναντίας και σε ειδικά θέματα δύναται κάποιος να συζητήσει ωραιότατα μαζί του.
2. Κομίζετε γλαύκαν εις Αθήνας. Με το ένα πόδι μέσα είμαστε. Χρειάζεται να τρέχουμε έως την Κυπαρισσία για να το καταλάβουμε;;;  :grin:

Troll mode OFF

Δεν τον γνωρίζω για να εκφέρω άποψη, άλλωστε έχω δηλώσει οτι η θερμή υποστήριξη προς την ανάδειξη του ως νικητή ήταν καθαρά δια τον απλόχερο γέλωτα που μας προσέφερε κατα τη διάρκεια αλλά και τον πιθανά αστείρευτο σε περίπτωση τελικής επικράτησης.

Δεν έχετε άδικο, αποσύρω την επιλογή Νο2.  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Σκληρή γλώσσα ο κύριος μουνογλυφάκιας.  :grin:

Και ειλικρινής όπως αρμόζει στο νήμα της αληθείας και της ειλικρίνειας:
Εξαίρετος συναγωνιστής και πολύ αγαπητός!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Και για να περάσουμε στο "ζουμί" της υπόθεσης... Ούτε λέξη για τις κατηγορίες που σας απηύθηνα. Εξακόντισα εναντίον σας τα βέλη του αναθέματος, σας απηύθηνα χαρακτηρισμούς, που , έστω, και η παραδοχή ενός εξ αυτών είναι αρκετή για να οδηγήσουν στην αποκαθήλωσή σας, και εσείς , κατά το κοινώς λεγόμενο, το κάνατε γαργάρα... Διατί; Ερωτώ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Και για να περάσουμε στο "ζουμί" της υπόθεσης... Ούτε λέξη για τις κατηγορίες που σας απηύθηνα. Εξακόντισα εναντίον σας τα βέλη του αναθέματος, σας απηύθηνα χαρακτηρισμούς, που , έστω, και η παραδοχή ενός εξ αυτών είναι αρκετή για να οδηγήσουν στην αποκαθήλωσή σας, και εσείς , κατά το κοινώς λεγόμενο, το κάνατε γαργάρα... Διατί; Ερωτώ...

Διότι εμμένω στο ορθόν της θέσεώς μου!  :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Μόνο στο δικό μας νήμα και ζωντανά!!!

Η κα. Έριναλ συνεχίζει να γλεντά...

URL]]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Και ειλικρινής όπως αρμόζει στο νήμα της αληθείας και της ειλικρίνειας:
Εξαίρετος συναγωνιστής και πολύ αγαπητός!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

+φωνούμε.

Αν και αντιδραστικός, πρέπει να είναι νεαρότερος εξ ημών. (75-80 ετών)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
+φωνούμε.

Αν και αντιδραστικός, πρέπει να είναι νεαρότερος εξ ημών. (75-80 ετών)
Τούτο μόνο θα σας πω , αγαπητέ. Όταν εγεννήθην, η Νεκρά Θάλασσαα ήτο ακόμη υγιής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom