Το παράπονό μου, Γέροντα, ΔΕΝ είναι για επιλογές που δεν υπάρχουν , αλλά για τις, ήδη, υφιστάμενες. Δεν είναι δυνατόν να καταλασπολογείται το ανδρικό φύλο, με επιλογές του στυλ "Καλά μου έκανε" ή "ας συνουσιάζεται και με έτερο, αρκεί να είναι μαζί μου". Λογικές Βασίλη Αυλωνίτη που είχε εκστομίσει την ατάκα "Καλύτερα αρνάκι του γάλακτος με παρέα, παρά γίδα βραστή μονάχος", δεν είναι δυνατόν να τυγχάνουν επικρότησης εδώ μέσα. Είμαστε άνδρες, γαμώ την πουτάνα μου. Με τα γρέζια μας, τις ροχάλες μας, τα νεύρα μας και τις μπάτσες μας. Ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, επί παραδείγματι, (τον αναφέρω διότι υπήρξατε κολλητός του στα 50's), θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο;;;; Μην κοιτάς που στην Καζαμπλάνκα, ήταν αδερφή ο σεναριογράφος και τον έβαλε να δίνει στον άλλο το κορίτσι, και να πετάει στο τέλος την αδερφίστικη ατάκα "This is the beggining of a beautiful friendship". Υπό κανονικές συνθήκες θα σηκωνότανε, θα τραβούσε στην Ίγκριντ Μπέργκμαν δυο μπάτσες, θα την έπαιρνε μαζί του και άντε γεια... Αυτό το ύφος πρέπει να προωθούμε εδώ μέσα. Μας παρακολουθούν και ανήλικα... Πρέπει να τους μεταλαμπαδεύσουμε σωστές αρχές...