Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Κρητη μενω η κ Ερη ομιλει πολυ σωστακαι ειμαι Οφη αν και δεν με απασχολει αυτο το αθλημα τοσο

:grouphug: :grouphug: :grouphug:
Ωραία! Χαίρομαι.
Με τον ΟΦΗ και τον ΑΟ Χανίων έχουμε πολύ καλές σχέσεις.
Με τον Πλατανιά, που είναι παράρτημα του Ολυμπιακού, όχι!  :booty:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σας αφηκω παω κονδα στο γραφειο του μπλιζ  να τα πιω  :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
αφου ξερω τα πανδα για τον κυριο καλα να περναμε ακομα και τ πρωτεινες παιρνει  :2funny:

Το εκτιμώ αυτό. Τα αναβολικά [ δήθεν πρωτεΐνες ] καταστρέφουν την λίμπιντο και την στύση. Άρα είναι πραγματικά ένας από εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
:grouphug: :grouphug: :grouphug:
Ωραία! Χαίρομαι.
Με τον ΟΦΗ και τον ΑΟ Χανίων έχουμε πολύ καλές σχέσεις.
Με τον Πλατανιά, που είναι παράρτημα του Ολυμπιακού, όχι!  :booty:

Δεν συμπαθω τον ολυμπιακο καθολου θα ελεγα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
σας αφηκω παω κονδα στο γραφειο του μπλιζ  να τα πιω  :tooth:

123549306_11n.jpg

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Λοιπον σας αφηνω θα επανελθω λιαν συντομως και επιζω ο κ Ζεμπου ειναι εδω να καπνισουμε την πιπα της ειρηνης ολοι μαζι

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Λοιπον σας αφηνω θα επανελθω λιαν συντομως και επιζω ο κ Ζεμπου ειναι εδω να καπνισουμε την πιπα της ειρηνης ολοι μαζι

Θα την καπνίσετε με τις ευλογίες του νηματοθέτη! ΄... 'Αλλωστε δεν είναι πολύ φανατικός Ολυμπιακός ...  :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Διαπιστώνοντας εχτές τον ακέραιον χαρακτήρα και το ήθος του κ. Καλοπερασάκη μας, και έχοντας γνώσιν εκ παραλλήλου της ειλικρινείας, της φιλαληθείας και του υπερμέτρου φιλοτίμου του κ. Ζέμπου, κλίνω είς το θλιβερόν διά εμέ
συμπέρασμα, ότι κάπου εδώ κοντά σουλατσάρει το άθλιο ανηψούδι μου, κάνοντας πλακίτσες, χακάροντας αρχικώς
τον λογαριασμόν του κ. Καλοπερασάκη, μέσω του οποίου εχάκαρε τον λογαριασμόν του κ. Ζέμπου, μή έχοντας άλλον τι
εποικοδομητικότερον να πράξει ετούτες τις ημέρες, και άλλον τι πολυτιμότερον να διαρπάξει εκ των ήδη λεηλατηθέντων λογαριασμών του θείου του, προς τέρψιν των λάγνων ορμεμφύτων που τον οδηγούν σταθερά εις τον δρόμον της απωλείας. Τούτο το δαιμονικόν χακαριστικόν παίγνιον, φρονώ ότι μπορεί να εκληφθεί και ως επίδειξη τεχνολογικής δυνάμεως, εκ μέρους του απλήστου και ακορέστου αυτού νέου, και νομιζω ότι θα ήτο καλή ιδέα, ο κ. Καλοπερασάκης και ο κ. Ζέμπος
να οχυρωθούν καλυτέρως και να εξετάζουν ανα διαστήματα τα ταμειακά των αποθέματα, ανανεώνοντας και τους εκάστοτε
κωδικούς προσβάσεως, διά να μην βρεθούν και αυτοί, μια των ημερών, εις την δυσάρεστον θέσιν να αναγιγνώσκουν εις τον παρόντα ιστότοπον, κριτικάς που περιγράφουν αλλοτρίους (και αδιανοήτους δια μέλη του παρόντος φιλησύχου και ακινδύνου νήματος) ακολασίας υπό το όνομά των, ως συνέβη, φευ, ήδη και εις τον γράφοντα, ταλαίπωρον γέροντα της παρούσης γνωμοδοτήσεως... :woldman:
Αφού εξετάστηκε το ζήτημα και δεν κινδυνεύει η υπόληψή μου, πάω πάσο. Την Καλησπέρα μου στον Κύριο Καλοπερασάκη και να τον καλωσορίσω  :hi: στο νήμα των αχρήστων σεξουαλικως!

Καλησπέρα και στους υπόλοιπους!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
σιγα μην τους παω και στο παρκο νερου στην παραλια  :tooth:

Mε τη σειρά μου προτείνω εναλλακτικά σημεία συνάντησης.

1) Μαλακάσα, καταννοείτε τους συσχετισμούς με την μόνιμη απέχθεια των θηλέων προς τα μέλη του νήματος καθώς επίσης και φόρος τιμής προς το Λάκη

2) Κυπαρισσία, ευκόλως αντιληπτό γιατί.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Αφού εξετάστηκε το ζήτημα και δεν κινδυνεύει η υπόληψή μου, πάω πάσο. Την Καλησπέρα μου στον Κύριο Καλοπερασάκη και να τον καλωσορίσω  :hi: στο νήμα των αχρήστων σεξουαλικως!

Καλησπέρα και στους υπόλοιπους!

Έχετε ταλέντο στην ονοματοδοσία. Αγγίζετε άμεσα τον πυρήνα του προβλήματος!  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom