Kala_na_pername
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
καλημερα σας κυρια μουΤΖΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα σε ολο τον αμαχο πληθυσμο
καλημερα σας κυρια μουΤΖΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διαπιστώνοντας εχτές τον ακέραιον χαρακτήρα και το ήθος του κ. Καλοπερασάκη μας, και έχοντας γνώσιν εκ παραλλήλου της ειλικρινείας, της φιλαληθείας και του υπερμέτρου φιλοτίμου του κ. Ζέμπου, κλίνω είς το θλιβερόν διά εμέ
συμπέρασμα, ότι κάπου εδώ κοντά σουλατσάρει το άθλιο ανηψούδι μου, κάνοντας πλακίτσες, χακάροντας αρχικώς
τον λογαριασμόν του κ. Καλοπερασάκη, μέσω του οποίου εχάκαρε τον λογαριασμόν του κ. Ζέμπου, μή έχοντας άλλον τι
εποικοδομητικότερον να πράξει ετούτες τις ημέρες, και άλλον τι πολυτιμότερον να διαρπάξει εκ των ήδη λεηλατηθέντων λογαριασμών του θείου του, προς τέρψιν των λάγνων ορμεμφύτων που τον οδηγούν σταθερά εις τον δρόμον της απωλείας. Τούτο το δαιμονικόν χακαριστικόν παίγνιον, φρονώ ότι μπορεί να εκληφθεί και ως επίδειξη τεχνολογικής δυνάμεως, εκ μέρους του απλήστου και ακορέστου αυτού νέου, και νομιζω ότι θα ήτο καλή ιδέα, ο κ. Καλοπερασάκης και ο κ. Ζέμπος
να οχυρωθούν καλυτέρως και να εξετάζουν ανα διαστήματα τα ταμειακά των αποθέματα, ανανεώνοντας και τους εκάστοτε
κωδικούς προσβάσεως, διά να μην βρεθούν και αυτοί, μια των ημερών, εις την δυσάρεστον θέσιν να αναγιγνώσκουν εις τον παρόντα ιστότοπον, κριτικάς που περιγράφουν αλλοτρίους (και αδιανοήτους δια μέλη του παρόντος φιλησύχου και ακινδύνου νήματος) ακολασίας υπό το όνομά των, ως συνέβη, φευ, ήδη και εις τον γράφοντα, ταλαίπωρον γέροντα της παρούσης γνωμοδοτήσεως...
ΤΖΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο νηματοθέτης υιοθετεί το παραπάνω πόρισμα και επαίρει τον συντάκτη του για την οξυδερκή και άμεσο ανταπόκρισή του!
Ευελπιστώ ότι ο κ. Ζέμπος θα επιδείξει σύνεση και θα καλοδεχτεί τον αγαπητό μας Καλοπερασάκη!
Καλημέρα σας Κυρία. Καλημέρα στη νομική μου σύμβουλο. Καλημέρα σε όλα τα αγαπητά μέλη του νήματος. Σε ΟΛΑ.
Παρεμπιπτόντως να σας υπενθυμίσω ότι οι νομικοί σύμβουλοι αμείβονται!
καλημερα σας κυρια μου
μην διδεις σημασια στα γεροντια λογω του αλζχαιμερ θα το ξεχασουν συνδομα χαχαχαχαχαχακ Ερη μου καλημερα σας εδω γινεται μια επιθεση οργανωμενη μαλιστα απο τον κ Ζεμπου εις βαρος μου δεν μπορει αν το δεχθει οτι ειμαι μελος πλεον του νηματος και διαδιδει οτι εγω χακαρα τον λογαριασμο του και ποσταρα διαφορα ανταυτου....καποιοιεπιμενουν να θελουν να με εξωστρακισουν
χαχαχαχαχαχαχααχ το ανεγδοτον της ημερας;Παρεμπιπτόντως να σας υπενθυμίσω ότι οι νομικοί σύμβουλοι αμείβονται!
χαχαχαχαχαχαχααχ το ανεγδοτον της ημερας;
μην διδεις σημασια στα γεροντια λογω του αλζχαιμερ θα το ξεχασουν συνδομα χαχαχαχαχαχα
Σήμερα έχουμε μόνο 2 επισκέπτες προς το παρόν ...
ουτε εγω την γνωριζω χαχαχαχααχαχαχαχαχαααχχαχααχχΔε γνωρίζει τη μεταξύ μας συμφωνία εικάζω.
ουτε εγω την γνωριζω χαχαχαχααχαχαχαχαχαααχχαχααχχ
Δε γνωρίζει τη μεταξύ μας συμφωνία εικάζω.
τρελοπετουγια; χονδροΚαι τι σε κόφτει εσένα μωρή τρελοπετούγια;;;
μολις με ενημερωσε η τηλεφωνια σας οτι κατασκευαζετε μηνύματα με βλαβες και τα στελνετε σε ανυποψίαστες κορασιδεςΤο θέμα επιλύθηκε υπό του κ. popov.
Αναγνώσατε, παρακαλώ, παραπάνω!