Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Διαπιστώνοντας εχτές τον ακέραιον χαρακτήρα και το ήθος του κ. Καλοπερασάκη μας, και έχοντας γνώσιν εκ παραλλήλου της ειλικρινείας, της φιλαληθείας και του υπερμέτρου φιλοτίμου του κ. Ζέμπου, κλίνω είς το θλιβερόν διά εμέ
συμπέρασμα, ότι κάπου εδώ κοντά σουλατσάρει το άθλιο ανηψούδι μου, κάνοντας πλακίτσες, χακάροντας αρχικώς
τον λογαριασμόν του κ. Καλοπερασάκη, μέσω του οποίου εχάκαρε τον λογαριασμόν του κ. Ζέμπου, μή έχοντας άλλον τι
εποικοδομητικότερον να πράξει ετούτες τις ημέρες, και άλλον τι πολυτιμότερον να διαρπάξει εκ των ήδη λεηλατηθέντων λογαριασμών του θείου του, προς τέρψιν των λάγνων ορμεμφύτων που τον οδηγούν σταθερά εις τον δρόμον της απωλείας. Τούτο το δαιμονικόν χακαριστικόν παίγνιον, φρονώ ότι μπορεί να εκληφθεί και ως επίδειξη τεχνολογικής δυνάμεως, εκ μέρους του απλήστου και ακορέστου αυτού νέου, και νομιζω ότι θα ήτο καλή ιδέα, ο κ. Καλοπερασάκης και ο κ. Ζέμπος
να οχυρωθούν καλυτέρως και να εξετάζουν ανα διαστήματα τα ταμειακά των αποθέματα, ανανεώνοντας και τους εκάστοτε
κωδικούς προσβάσεως, διά να μην βρεθούν και αυτοί, μια των ημερών, εις την δυσάρεστον θέσιν να αναγιγνώσκουν εις τον παρόντα ιστότοπον, κριτικάς που περιγράφουν αλλοτρίους (και αδιανοήτους δια μέλη του παρόντος φιλησύχου και ακινδύνου νήματος) ακολασίας υπό το όνομά των, ως συνέβη, φευ, ήδη και εις τον γράφοντα, ταλαίπωρον γέροντα της παρούσης γνωμοδοτήσεως... :woldman:

Ο νηματοθέτης υιοθετεί το παραπάνω πόρισμα και επαίρει τον συντάκτη του για την οξυδερκή και άμεσο ανταπόκρισή του!  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ο νηματοθέτης υιοθετεί το παραπάνω πόρισμα και επαίρει τον συντάκτη του για την οξυδερκή και άμεσο ανταπόκρισή του!  :hi:

Ευελπιστώ ότι ο κ. Ζέμπος θα επιδείξει σύνεση και θα καλοδεχτεί τον αγαπητό μας Καλοπερασάκη!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Καλημέρα σας Κυρία. Καλημέρα στη νομική μου σύμβουλο. Καλημέρα σε όλα τα αγαπητά μέλη του νήματος. Σε ΟΛΑ.  :grouphug: :grouphug:

Παρεμπιπτόντως να σας υπενθυμίσω ότι οι νομικοί σύμβουλοι αμείβονται!  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Σήμερα έχουμε μόνο 2 επισκέπτες προς το παρόν ...  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κ Ερη μου καλημερα σας εδω γινεται μια επιθεση οργανωμενη μαλιστα απο τον κ Ζεμπου εις βαρος μου δεν μπορει αν το δεχθει οτι ειμαι μελος πλεον του νηματος και διαδιδει οτι εγω χακαρα τον λογαριασμο του και ποσταρα διαφορα ανταυτου....καποιοιεπιμενουν να θελουν να με εξωστρακισουν
  μην διδεις σημασια στα γεροντια λογω του αλζχαιμερ θα το ξεχασουν συνδομα χαχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημερίζω ζεμπουδακι καυτη μπαροκ ποποφ μπλιζ και καλα να περναμε  :orchestra:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
  μην διδεις σημασια στα γεροντια λογω του αλζχαιμερ θα το ξεχασουν συνδομα χαχαχαχαχαχα

Το θέμα επιλύθηκε υπό του κ. popov.
Αναγνώσατε, παρακαλώ, παραπάνω!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και τι σε κόφτει εσένα μωρή τρελοπετούγια;;;
τρελοπετουγια; χονδρο  :2funny:

Το θέμα επιλύθηκε υπό του κ. popov.
Αναγνώσατε, παρακαλώ, παραπάνω!
μολις με  ενημερωσε  η τηλεφωνια σας  οτι κατασκευαζετε μηνύματα με βλαβες και τα στελνετε σε ανυποψίαστες κορασιδες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom