Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.604
Πόντοι
28.246
κ Ζεμπου επειδη η διαμαχη μας δν αφορα ολο το νημα μπορώ να πάρω το θαρρος να σας στειλω πμ να σας ρωτησω γιατι κινειστε τοσο εναντιον μου τι σας εχω κανει....

Εγω ουδεποτε σας φερθηκα ασχημα πρις τι αυτη η αντιπαθεια με τοσο μενος?? Απορω  :think: ....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.604
Πόντοι
28.246
κ Ζεμπου επειδη η διαμαχη μας δν αφορα ολο το νημα μπορώ να πάρω το θαρρος να σας στειλω πμ να σας ρωτησω γιατι κινειστε τοσο εναντιον μου τι σας εχω κανει....

Εγω ουδεποτε σας φερθηκα ασχημα πρις τι αυτη η αντιπαθεια με τοσο μενος?? Απορω  :think: ....
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Πάλι με το nickname μου μπήκες και μπερδεύτηκες κιόλας! Ρε τι είναι τούτος;  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6

Εγω ουδεποτε σας φερθηκα ασχημα πρις τι αυτη η αντιπαθεια με τοσο μενος?? Απορω  :think: ....

Καταγγελω δημοσια τον εν λογω κυριο διοατι νομιζω οτι αν ηθελα να το γραψω δημοσιως θα το ειχα κανει οι αγραφοι κανονες της εχεμυθειας και της δημοσιοποιησης προσωπικων τοιχειων θα επρεπ να ειναι σεβαστοι απο τον κυριο αυτον....

Νομιζω οτι το παρακανατε αυτη την φορα εγω απλα ηθελα να δημιουργησω εδαφος ανακωχης χωρις να κουαρζουμε το νημα  απαιτω να παρει θεση ο κυριος του νηματος και τα υπολοιπα εξεχοντα μελη  :helpplea: :helpplea:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.604
Πόντοι
28.246
Καταγγελω δημοσια τον εν λογω κυριο διοατι νομιζω οτι αν ηθελα να το γραψω δημοσιως θα το ειχα κανει οι αγραφοι κανονες της εχεμυθειας και της δημοσιοποιησης προσωπικων τοιχειων θα επρεπ να ειναι σεβαστοι απο τον κυριο αυτον....

Νομιζω οτι το παρακανατε αυτη την φορα εγω απλα ηθελα να δημιουργησω εδαφος ανακωχης χωρις να κουαρζουμε το νημα  απαιτω να παρει θεση ο κυριος του νηματος και τα υπολοιπα εξεχοντα μελη  :helpplea: :helpplea:
Πόσταρες δημόσια με τον λογαριασμό μου! Αλλά πλέον δεν σου δίνω σημασία. Θα πράξω όσα είπε ο νηματοθέτης.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Η επίλυση του θέματος ανατίθεται στον κ. popov, που έχει εμπειρία από χακάρισμα λογαριασμού!  :woldman:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6

Μαλλον η τοσο μεγαλη αναγκη σας για καποιο ραντεβου σας εχει κανει να παραλογιζεσθαι λυπουμαι ειλικρινα για τις συκοφαντιες αυτες θα κινηθω νομικα λεον εναντιον σας

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6

κ Ερη μου καλημερα σας εδω γινεται μια επιθεση οργανωμενη μαλιστα απο τον κ Ζεμπου εις βαρος μου δεν μπορει αν το δεχθει οτι ειμαι μελος πλεον του νηματος και διαδιδει οτι εγω χακαρα τον λογαριασμο του και ποσταρα διαφορα ανταυτου....καποιοιεπιμενουν να θελουν να με εξωστρακισουν

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Η επίλυση του θέματος ανατίθεται στον κ. popov, που έχει εμπειρία από χακάρισμα λογαριασμού!  :woldman:

Ειμαι εδω για οποιαδηποτε λεπτομερια και περιμενω τον κ Ποποφ να διαγνωσει την απατη εις βαρος μου καποτε πρεπει να μπει ο κυριος αυτος στην θεση του αλωνιζει σκορπωντας συκοφαντιες

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Αποχωρω προς το παρων θα επανελθω ομως καλη σας ημερα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.604
Πόντοι
28.246
Υπάγω κι εγώ. Καλημέρα σας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η επίλυση του θέματος ανατίθεται στον κ. popov, που έχει εμπειρία από χακάρισμα λογαριασμού!  :woldman:

Διαπιστώνοντας εχτές τον ακέραιον χαρακτήρα και το ήθος του κ. Καλοπερασάκη μας, και έχοντας γνώσιν εκ παραλλήλου της ειλικρινείας, της φιλαληθείας και του υπερμέτρου φιλοτίμου του κ. Ζέμπου, κλίνω είς το θλιβερόν διά εμέ
συμπέρασμα, ότι κάπου εδώ κοντά σουλατσάρει το άθλιο ανηψούδι μου, κάνοντας πλακίτσες, χακάροντας αρχικώς
τον λογαριασμόν του κ. Καλοπερασάκη, μέσω του οποίου εχάκαρε τον λογαριασμόν του κ. Ζέμπου, μή έχοντας άλλον τι
εποικοδομητικότερον να πράξει ετούτες τις ημέρες, και άλλον τι πολυτιμότερον να διαρπάξει εκ των ήδη λεηλατηθέντων λογαριασμών του θείου του, προς τέρψιν των λάγνων ορμεμφύτων που τον οδηγούν σταθερά εις τον δρόμον της απωλείας. Τούτο το δαιμονικόν χακαριστικόν παίγνιον, φρονώ ότι μπορεί να εκληφθεί και ως επίδειξη τεχνολογικής δυνάμεως, εκ μέρους του απλήστου και ακορέστου αυτού νέου, και νομιζω ότι θα ήτο καλή ιδέα, ο κ. Καλοπερασάκης και ο κ. Ζέμπος
να οχυρωθούν καλυτέρως και να εξετάζουν ανα διαστήματα τα ταμειακά των αποθέματα, ανανεώνοντας και τους εκάστοτε
κωδικούς προσβάσεως, διά να μην βρεθούν και αυτοί, μια των ημερών, εις την δυσάρεστον θέσιν να αναγιγνώσκουν εις τον παρόντα ιστότοπον, κριτικάς που περιγράφουν αλλοτρίους (και αδιανοήτους δια μέλη του παρόντος φιλησύχου και ακινδύνου νήματος) ακολασίας υπό το όνομά των, ως συνέβη, φευ, ήδη και εις τον γράφοντα, ταλαίπωρον γέροντα της παρούσης γνωμοδοτήσεως... :woldman:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Διαπιστώνοντας εχτές τον ακέραιον χαρακτήρα και το ήθος του κ. Καλοπερασάκη μας, και έχοντας γνώσιν εκ παραλλήλου της ειλικρινείας, της φιλαληθείας και του υπερμέτρου φιλοτίμου του κ. Ζέμπου, κλίνω είς το θλιβερόν διά εμέ
συμπέρασμα, ότι κάπου εδώ κοντά σουλατσάρει το άθλιο ανηψούδι μου, κάνοντας πλακίτσες, χακάροντας αρχικώς
τον λογαριασμόν του κ. Καλοπερασάκη, μέσω του οποίου εχάκαρε τον λογαριασμόν του κ. Ζέμπου, μή έχοντας άλλον τι
εποικοδομητικότερον να πράξει ετούτες τις ημέρες, και άλλον τι πολυτιμότερον να διαρπάξει εκ των ήδη λεηλατηθέντων λογαριασμών του θείου του, προς τέρψιν των λάγνων ορμεμφύτων που τον οδηγούν σταθερά εις τον δρόμον της απωλείας. Τούτο το δαιμονικόν χακαριστικόν παίγνιον, φρονώ ότι μπορεί να εκληφθεί και ως επίδειξη τεχνολογικής δυνάμεως, εκ μέρους του απλήστου και ακορέστου αυτού νέου, και νομιζω ότι θα ήτο καλή ιδέα, ο κ. Καλοπερασάκης και ο κ. Ζέμπος
να οχυρωθούν καλυτέρως και να εξετάζουν ανα διαστήματα τα ταμειακά των αποθέματα, ανανεώνοντας και τους εκάστοτε
κωδικούς προσβάσεως, διά να μην βρεθούν και αυτοί, μια των ημερών, εις την δυσάρεστον θέσιν να αναγιγνώσκουν εις τον παρόντα ιστότοπον, κριτικάς που περιγράφουν αλλοτρίους (και αδιανοήτους δια μέλη του παρόντος φιλησύχου και ακινδύνου νήματος) ακολασίας υπό το όνομά των, ως συνέβη, φευ, ήδη και εις τον γράφοντα, ταλαίπωρον γέροντα της παρούσης γνωμοδοτήσεως... :woldman:
φιλε Ποποφ πολλες καλημερες δθαβασα προσεκτικα την κριση σας και ειμαι οκανοποιημενος  και προθυμος για ανακωχη και συμφιλιωση με τον κυριο ζεμποθ αν το επιθυμει και εκεινος ασφαλως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom