Kala_na_pername
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 6
Πολύ βιάζεσθε ...
Οχι καθολου η υπομονη ειναι αρετη...Ενημερωτικα ερωτω κ Μπλιζ
Πολύ βιάζεσθε ...
η μεγαλυτερη αταξια που κανουμε εδω μεσα ειναι να βαζουμε λιγο ζαχαρη στο τιλιο που και που...
Κοιτάξτε.
Ο λόγος που ο νηματοθέτης δεν έβαλε επιλογή του τύπου ' Δύο μπάτσες, νοσοκομείο και στην μαμά της ' ή ' Τις βαλίτσες της και δρόμο ' ή κάποια παραπλήσια ήταν απλός.
Οι πάντες θα ψήφιζαν την επιλογή αυτή αφού θα ήταν η εύκολη λύση για όσους θέλουν να πουλήσουν μαγκιά πίσω από το πληκτρολόγιο.
Δείτε για παράδειγμα [ τελείως τυχαίο ] τον κ. raopau. Η αγαπημένη του του έκανε δώρο πουκάμισο για την ημέρα του Βαλεντίνου. Κάθε απόγευμα ο κ. raopau πλένει το πουκάμισο αυτό, το στεγνώνει το βράδυ και το σιδερώνει το πρωί για να το φορά και να αποδεικνύει πόσο πολύ του αρέσει. Ο κ. raopau όμως θα ψήφιζε με τα δύο χέρια την επιλογή μπάτσες, νοσοκομείο κλπ
Η ψηφοφορία σκοπεί να εισβάλει στην ανώνυμη πραγματικότητα και σ΄ αυτά που οι περισσότεροι κρατούν κρυφά. Είναι μία ευκαιρία για όλους όσους συμμετέχουν σ΄ αυτή να πουν την αλήθεια, χωρίς προσχήματα και χωρίς να κινδυνεύουν να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους! ;)
πρωτα θα κλαψεις μονος στο σταθμο στο λιανοκλαδι και μετα θα δωσεις συμβουλες σε μενα παλιοπαιδο...Κ Τρουμπακη θα σας συμβουλευα να γινεται χρηση καλυτερα μελιου
η μεγαλυτερη αταξια που κανουμε εδω μεσα ειναι να βαζουμε λιγο ζαχαρη στο τιλιο που και που...
ντροπη σας κυρια μουαυτο σας το επιτρεπουμε ...αρκει να μην τιναζετε την αχνη απο τον κουραμπιε και μετα την πασπαλιζετε μεσα στο τηλιο
αυτο σας το επιτρεπουμε ...αρκει να μην τιναζετε την αχνη απο τον κουραμπιε και μετα την πασπαλιζετε μεσα στο τηλιο
Κ Τρουμπακη θα σας συμβουλευα να γινεται χρηση καλυτερα μελιου
40αρα με αφησες εδω αμοναχο μου και μου χυθηκαν να με ξεσκισουν....
τι να σε κανω που εχω στοκαρισμα σημερα...τα χερια μου γεμισαν ατλακολ κ πριονιδια...θα λερωσω το λαπτοπ
Ποτε δεν λεμε ψεμματα!! Είμαστε στο νήμα της ειλικρίνειας και της αβροφροσύνης.
40αρα με αφησες εδω αμοναχο μου και μου χυθηκαν να με ξεσκισουν....
Γράψτα ΟΛΑ και συ ρε παίκτη, μην αφήνεις ατέλειες, να σε συμπαθήσουν οι κριτές. ;) ;)
παλι αυτο το κουστουμακι φαρας?καυλωμενη μ εχεις ολη μερα
Έλα αγάπη μου να ερωτοτροπήσουμε, να φύγει το στρες και η πίεση και άσε τους άλλους. Μόνοι είμαστε!!!
Έλα αγάπη μου να ερωτοτροπήσουμε, να φύγει το στρες και η πίεση και άσε τους άλλους. Μόνοι είμαστε!!!
φευγω για δουλεια μωρο μου παλι ατυχος εισαι ...next time