troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.905
- Πόντοι
- 5.506
θα μιλησει η δικαιοσυνη δικε μου στο τελοςΕγώ να δεις τι έπαθα μπραδερίνι. Αλλά θα λάμψει η αλήθεια.
θα μιλησει η δικαιοσυνη δικε μου στο τελοςΕγώ να δεις τι έπαθα μπραδερίνι. Αλλά θα λάμψει η αλήθεια.
ΠοιαΠοιον υποψιάζεσαι?
Εχω αρχίσει και φοβάμαι μη χακάρουν και το δικό μου λογαριασμόεπισης ασπρο μποξερακι με καρδουλες και κοκκινο στρινγκ για αυτην....
θα μιλησει η δικαιοσυνη δικε μου στο τελος
Ηθελε να πει ότι ήταν μεμεσα στο σογλακι ηταν...
μην δινεις στοιχεια ενω γινετε ερευνα...Κάπου πάει το μυαλό μου αλλά λέω να αφήσω λίγο τις αρχές να προχωρήσει η έρευνα.
εσενα ουτε ένα ζευγαρι παντοφλες δεν θα σου εδωκα...Αυτό σου έκανε εσένα εντύπωση. Την πεολειχία (γιατί έχουμε κι ένα επίπεδο) την προσπέρασες
Από σένα δε θα τις καταδεχόμουναεσενα ουτε ένα ζευγαρι παντοφλες δεν θα σου εδωκα...
μην δινεις στοιχεια ενω γινετε ερευνα...
εσενα ουτε ένα ζευγαρι παντοφλες δεν θα σου εδωκα...
θα φτασει το μαχαιρι στο κοκαλο φιλε:thumbs:
Τα πράγματα είναι σοβαρά, δεν παίζουμε μ΄αυτά.
Πόσο πιαΧοντρό. Μέρα αγάπης σήμερα, "μαλάκωσε" λίγο.
Μην είσαι τόσο "σκληρός".
θα φτασει το μαχαιρι στο κοκαλο φιλε
θα κλαψουνε μανουλες σου λεω!!! θα το παμε μεχρι τερμαΕίσαι μπραδερίνι, με καταλαβαίνεις.
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.
Μέρα αγάπης
Μέρα αγάπης
Ο άνθρωπος έχει ένα "προβληματάκι" δηλαδή και ακόμα και σήμερα δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια. :SΤο να χτυπάς φιλικά στην πλάτη και να κουκουλώνεις τα "προβλήματα" δεν είναι ένδειξη αγάπης Κυρία μου.
Ο άνθρωπος έχει ένα "προβληματάκι" δηλαδή και ακόμα και σήμερα δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια. :S