lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ ρε άντρα δερβίση και ντελικανή, τι δώρο πήρες στη σύζυγο και στην πεθερά?τι πουστριλικια είναι αυτά ρε....αρκουδάκια, καρδουλακια και σκατουλακια... :S :S :S :S
Εσύ ρε άντρα δερβίση και ντελικανή, τι δώρο πήρες στη σύζυγο και στην πεθερά?τι πουστριλικια είναι αυτά ρε....αρκουδάκια, καρδουλακια και σκατουλακια... :S :S :S :S
τι πουστριλικια είναι αυτά ρε....αρκουδάκια, καρδουλακια και σκατουλακια... :S :S :S :S
Τέτοια λέει και ο Ράο. Να το προσέχεις αυτόΑρκουδάκι,σοκολατάκια καρδούλες και ένα φορτηγό τριαντάφυλλα.Δεν κατάλαβα, για κανένα ντιντη με έχεις εμένα;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10 μέλη και 4 επισκέπτες γίναμε "οι δυό μας".
Τέτοια λέει και οΡάο.Να το προσέχεις αυτό![]()
[size=30pt]Χοντρό[/size]
τι δωρο να της παρω? πηγα την ταισα και όλα κομπλε...Εσύ ρε άντρα δερβίση και ντελικανή, τι δώρο πήρες στη σύζυγο και στην πεθερά?![]()
Αυτή τι σου πήρε?τι δωρο να της παρω? πηγα την ταισα και όλα κομπλε...
εγω το γυναικακι μου το χω κορωνα στο κεφαλι μουπυρφορε....
μια μαλακια - πουκαμισο και μια πιπα και όλα κομπλε...Αυτή τι σου πήρε?
Βγαλτη σκούφια σου και βάρα τον ;)πυρφορε....
Το πουκάμισο το αγοράζω, για το δεύτερο διατηρώ τις αμφιβολίες μουμια μαλακια - πουκαμισο και μια πιπα και όλα κομπλε...
καποιος χακαρε τον λογαριασμο μου.....Βγαλτη σκούφια σου και βάρα τον ;)
Φοριέται πολύ σήμερα το χακάρισμα. :Sκαποιος χακαρε τον λογαριασμο μου.....
τι δωρο να της παρω? πηγα την ταισα και όλα κομπλε...
Τι την τάισες, σογλάκια;
http://[URL unfurl="true"]www.iatropedia.gr/wp-content/uploads/2015/10/souvlaki-666x399.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Αυτό σου έκανε εσένα εντύπωση. Την πεολειχία (γιατί έχουμε κι ένα επίπεδο) την προσπέρασες ;D
καποιος χακαρε τον λογαριασμο μου.....
επισης ασπρο μποξερακι με καρδουλες και κοκκινο στρινγκ για αυτην....Φοριέται πολύ σήμερα το χακάρισμα. :S
Εγώ να δεις τι έπαθα μπραδερίνι. Αλλά θα λάμψει η αλήθεια.![]()
Αυτό σου έκανε εσένα εντύπωση. Την πεολειχία (γιατί έχουμε κι ένα επίπεδο) την προσπέρασες![]()
μεσα στο σογλακι ηταν...Αυτό σου έκανε εσένα εντύπωση. Την πεολειχία (γιατί έχουμε κι ένα επίπεδο) την προσπέρασες![]()