lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ ρε άντρα δερβίση και ντελικανή, τι δώρο πήρες στη σύζυγο και στην πεθερά?τι πουστριλικια είναι αυτά ρε....αρκουδάκια, καρδουλακια και σκατουλακια... :S :S :S :S
Εσύ ρε άντρα δερβίση και ντελικανή, τι δώρο πήρες στη σύζυγο και στην πεθερά?τι πουστριλικια είναι αυτά ρε....αρκουδάκια, καρδουλακια και σκατουλακια... :S :S :S :S
τι πουστριλικια είναι αυτά ρε....αρκουδάκια, καρδουλακια και σκατουλακια... :S :S :S :S
Τέτοια λέει και ο Ράο. Να το προσέχεις αυτόΑρκουδάκι,σοκολατάκια καρδούλες και ένα φορτηγό τριαντάφυλλα.Δεν κατάλαβα, για κανένα ντιντη με έχεις εμένα;;
10 μέλη και 4 επισκέπτες γίναμε "οι δυό μας".
Τέτοια λέει και οΡάο.Να το προσέχεις αυτό
[size=30pt]Χοντρό[/size]
τι δωρο να της παρω? πηγα την ταισα και όλα κομπλε...Εσύ ρε άντρα δερβίση και ντελικανή, τι δώρο πήρες στη σύζυγο και στην πεθερά?
Αυτή τι σου πήρε?τι δωρο να της παρω? πηγα την ταισα και όλα κομπλε...
εγω το γυναικακι μου το χω κορωνα στο κεφαλι μουπυρφορε....
μια μαλακια - πουκαμισο και μια πιπα και όλα κομπλε...Αυτή τι σου πήρε?
Βγαλτη σκούφια σου και βάρα τον ;)πυρφορε....
Το πουκάμισο το αγοράζω, για το δεύτερο διατηρώ τις αμφιβολίες μουμια μαλακια - πουκαμισο και μια πιπα και όλα κομπλε...
καποιος χακαρε τον λογαριασμο μου.....Βγαλτη σκούφια σου και βάρα τον ;)
Φοριέται πολύ σήμερα το χακάρισμα. :Sκαποιος χακαρε τον λογαριασμο μου.....
τι δωρο να της παρω? πηγα την ταισα και όλα κομπλε...
Τι την τάισες, σογλάκια;
http://[URL unfurl="true"]www.iatropedia.gr/wp-content/uploads/2015/10/souvlaki-666x399.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Αυτό σου έκανε εσένα εντύπωση. Την πεολειχία (γιατί έχουμε κι ένα επίπεδο) την προσπέρασες ;D
καποιος χακαρε τον λογαριασμο μου.....
επισης ασπρο μποξερακι με καρδουλες και κοκκινο στρινγκ για αυτην....Φοριέται πολύ σήμερα το χακάρισμα. :S
Εγώ να δεις τι έπαθα μπραδερίνι. Αλλά θα λάμψει η αλήθεια.
Αυτό σου έκανε εσένα εντύπωση. Την πεολειχία (γιατί έχουμε κι ένα επίπεδο) την προσπέρασες
μεσα στο σογλακι ηταν...Αυτό σου έκανε εσένα εντύπωση. Την πεολειχία (γιατί έχουμε κι ένα επίπεδο) την προσπέρασες