erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θα γραψω σοβαρο γραμμα υπερασπισης του μπλιζ και απο κατω με εκτιμηση ερι χαχαχαχααχαχαχχαχαχαχααχχαχααχχειναι γνωστο οτι ο γερος ειναι μπαι
θα γραψω σοβαρο γραμμα υπερασπισης του μπλιζ και απο κατω με εκτιμηση ερι χαχαχαχααχαχαχχαχαχαχααχχαχααχχειναι γνωστο οτι ο γερος ειναι μπαι
ποτε θα κανεις κλωνο με την ντιστρικτ?:- που χαθηκε αυτος ο ντοπα ;
λεω τωρα το 2017 να ανανεώσω τους κλώνους μου λιγακι. απλα η ρετσινα μεσα μου φερνει αντιρρήσεις και δεν ξερω πως να το χειριστωποτε θα κανεις κλωνο με την ντιστρικτ?
λεω τωρα το 2017 να ανανεώσω τους κλώνους μου λιγακι. απλα η ρετσινα μεσα μου φερνει αντιρρήσεις και δεν ξερω πως να το χειριστω
στολο απο ρετσινες θα κανω;φτιάξε την ρετσίνα 2 που θα συμφωνεί...
ρε φιλε εγραψες γραμμα υπερασπισης του αγιου μου φανηκε αστειο . σορρυ μαλλον το ειχες αναγκη... παω πάσσο
λεω τωρα το 2017 να ανανεώσω τους κλώνους μου λιγακι. απλα η ρετσινα μεσα μου φερνει αντιρρήσεις και δεν ξερω πως να το χειριστω
εγω παντως καλου κακου θα ακολουθησω την γραμμη σου στο θεμα ραοπαπι και ετοιμαζω επιστολη κολαφο για υπερασπιση μπλιζ και μετα θα μιλαω ετσι σοβαρα και κοφτα για κυροςΔεν έχω ανάγκη κανέναν και τίποτα
εγω παντως καλου κακου θα ακολουθησω την γραμμη σου στο θεμα ραοπαπι και ετοιμαζω επιστολη κολαφο για υπερασπιση μπλιζ και μετα θα μιλαω ετσι σοβαρα και κοφτα για κυρος
και έξω συνηθίζεται η τρελή. Επίσης οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές. βέβαια τον ποπόφ μου τον έκλεψε μεσα απο τα χέρια η ρετσίνα και ουχι μια τρελή όπως είδαμε όλοι τις προάλλες με τα τριαντάφυλλα ... και μετα αρχισε τα δηθεν καραλίεβα..Θα την υπογράψω κι εγώ, θα τον γαμήσουμε τον ραο και μετα θα το ρίξω στη τρελή όπως συνηθίζεται τα μέγιστα εδώ μέσα
βιβα μας χικ..Γεια σας παιδάκια
Εχω να δηλώσω ότι εγώ έκανα την επανάσταση μου, βγήκα κάτω από τον "ερικό" ζυγό και αυτονομήθηκα.
Viva la liberta
μαλλον θα κολλησε καποιον ιο το πισι της εριναλΓεια σας παιδάκια
Εχω να δηλώσω ότι εγώ έκανα την επανάσταση μου, βγήκα κάτω από τον "ερικό" ζυγό και αυτονομήθηκα.
Viva la liberta
πίσω στην αγκαλιά της μάναςΓεια σας παιδάκια
Viva la liberta
βιβα μας χικ..
εβλεπα τσοντεςμαλλον θα κολλησε καποιον ιο το πισι της εριναλ
τι κατηγορια βλεπειςεβλεπα τσοντες
και έξω συνηθίζεται η τρελή. Επίσης οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές. βέβαια τον ποπόφ μου τον έκλεψε μεσα απο τα χέρια η ρετσίνα και ουχι μια τρελή όπως είδαμε όλοι τις προάλλες με τα τριαντάφυλλα ... και μετα αρχισε τα δηθεν καραλίεβα..