ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
εμαθα επισης οτι οργανωνει ο νηματοθετης survivor για ολους εμας....
στο ερημικο νησι του 5ου καπη Ν.Σμυρνης
εμαθα επισης οτι οργανωνει ο νηματοθετης survivor για ολους εμας....
στο ερημικο νησι του 5ου καπη Ν.Σμυρνης
Δεν κακο! Τουλάχιστον θα πάμε από ευχαρίστηση.λέει ότι θα ρίξει μέσα 10 μουνάρες και όποιος αντέξει.
Επειδή εκείνος είναι προπονημένος και θέλει να μας γελοιοποιήσει
Δεν κακο! Τουλάχιστον θα πάμε από ευχαρίστηση.
Να πω κι εγώ κάτι επί του θέματος.
Κυρία ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ, ξέρετε ότι σας συμπαθώ και κάνουμε πλακίτσα, αλλά σε κάποια θέματα το τρολάρισμα είναι ανώφελο.
Μην παρασύρεστε από άλλα νήματα και με τις μαλακίες που γράφονται εκεί. Εγώ δεν περνάω ούτε απέξω γτ πλέον δεν αντέχω τόση μαλακία μαζεμένη από όλες τις πλευρές.
Για τον κύριο the saint μπορείτε να πείτε ότι θέλετε εφόσον σας έχει ενοχλήσει η στάση του απέναντί σας επί προσωπικού, αλλά για όσους τον γνωρίζουμε (και είμαστε αρκετοί) δεν τίθεται θέμα και δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα γράφτηκαν στο νήμα της μικρής.
Με εκτίμηση,
NICK TRIVE
φανταστικά εσυ;τι λεει
καλυτερα δε γινεταιφανταστικά εσυ;
ποιος κλώνος μου σου αρεκει περισσοτερο;καλυτερα δε γινεται
δεν μπορουμε να πουμε ομως το ιδιο και για σενα ρε ξεκωλιαρηΜπορώ όμως να διαβεβαιώσω ότι δεν μπορεί να υπάρξει κανένα υπονοούμενο για τον αντρισμό του κ. The Saint!
o dopaποιος κλώνος μου σου αρεκει περισσοτερο;
ποιος κλώνος μου σου αρεκει περισσοτερο;
Το πόνημα τιτλοφορείται γράμμα σε μια σαρανταρα; καλα ο αγιος χρειάζεται υπερασπισης ; ο Αγιος; .. :o εγω αν ημενα ο Αγιος θα τα έπαιρνα με την επεξήγηση
δεν μπορουμε να πουμε ομως το ιδιο και για σενα ρε ξεκωλιαρη
δεν μπορουμε να πουμε ομως το ιδιο και για σενα ρε ξεκωλιαρη
ειναι γνωστο οτι ο γερος ειναι μπαιΩραίοι τρόποι. Πειραιώτικοι, Πασαλιμανιώτικοι.
ρε φιλε εγραψες γραμμα υπερασπισης του αγιου μου φανηκε αστειο . σορρυ μαλλον το ειχες αναγκη... παω πάσσοδεν ειδα να δειξατε την ιδια ευαισθησια και στη επεξηγηση του Μπλιζ
και ο αγιος εχει το ελευθερο να τα βάλει μαζι μου χωρίς την υπόδειξή σας ;)
άλλωστε εχουμε γινει μπίλιες ουκ ολίγες φορές
:- που χαθηκε αυτος ο ντοπα ;o dopa