kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Πως μιλάς έτσι ; ,καθόλου ρομαντισμός !Παιδιά αν με καψουρευτει κάνεις να μου το πείτε να σας γράψω στα @@.
Πως μιλάς έτσι ; ,καθόλου ρομαντισμός !Παιδιά αν με καψουρευτει κάνεις να μου το πείτε να σας γράψω στα @@.
Παιδιά αν με καψουρευτει κάνεις να μου το πείτε να σας γράψω στα @@.
Πιο πιθανό είναι να βρεθεί μονογαμικός άντρας με ferrari παρά μιλφάρα με bentleyη μονη αληθινη καψουρα ειναι οι μιλφαρες με bentley
Ιδιαίτερα αν συνοδεύεται από τα χαρτιά της μεταβίβασηςΟμολογώ πως η Bentley είναι καταλυτικός παράγων.
ειναι λιγο ανεβηκα στη λεμονια κ εκοψα ενα μηλο.Βρέθηκαν κάπου έξω λέει, σε πολύ σικάτο μέρος, και με το που είδε τον κ. Γιανεβάνη, τον ρώτησε αμέσως τι νικ έχει στο Bourdela.com και μετά τον έβαλε να λογκάρει και να της στείλει π.μ. για να τον "τσεκάρει".
Έχει χτυπήσει στρόφαλο η μικρή.
ειναι λιγο ανεβηκα στη λεμονια κ εκοψα ενα μηλο.
κατα τα λοιπα ειναι συμπαθης
κοσμακοστακι μου τι κάνεις ?Πως μιλάς έτσι ; ,καθόλου ρομαντισμός !
Νονέ μου καλημέρα. Ποιος είναι ο κ. Γιανεβάνης?
Είμαι πιστή στο νήμα. Δεν παρακολουθώ τι γράφουν οι άλλοι μύστεςΔεν ξέρεις το μπραδερίνι μου;
Αν είναι δυνατόν
Εσείς δεν είστε όμως στο μέσο όρο των μελών του μπου. Για αυτό και χαίρετε τέτοιων καταστάσεων ;)Γιατί γίνεστε προπέτης και εσείς σαν τον κ. Νίτρο;
Αυτά είναι απλές καθημερινές καταστάσεις για το μέσο μέλος του Bourdela.com.
Είμαι πιστή στο νήμα. Δεν παρακολουθώ τι γράφουν οι άλλοι μύστες
Καλημέρα αγαπητέ μου
Συγχωρήστε με. Θα είμαι πιο παρατηρητική από δω και στο εξήςΘα έπρεπε να γνωρίζετε μερικά στοιχειώδη ζητήματα, όπως για την αγάπη που τρέφουν ορισμένα μέλη μεταξύ τους,
διότι ως γνωστόν, είμαστε κι εμείς το νήμα της αγάπης, της ομόνοιας και της αλληλοκατανόησης, και είναι καλό
να ξέρουμε τους φίλων των φίλων μας, δια παν ενδεχόμενον...
Συγχωρήστε με. Θα είμαι πιο παρατηρητική από δω και στο εξής
Καλή μου Κυρία, ήτο μια απλή νουθεσία! Την καλημερα μου!