Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα ερειζερ Ρετσινα κοσμακοστακι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχω χάσει τα γυαλιά μου κάπου τα παράτησα κσι έχω βιδωθει. Όχι δεν είναι στο κεφάλι μου ούτε τα φοράω αχαχαχαχαχαχα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο κ. raopau και η πεθερά του.
Για λόγους προσωπικών δεδομένων έχουμε αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση.
98d062ea8bd66a9ecedd222062106f6a.jpg

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
για όλα φταιει ο dopa  :tickedoff:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μα τι είναι όμως αυτό το συναίσθημα της καψούρας; Γιατί μας ταλαιπωρεί γλυκά μεν τόσο έντονα δε;
Διότι καταρχάς δεν είναι συναίσθημα. Ναι, σωστά διαβάσατε, η καψούρα δεν είναι συναίσθημα και καλά θα κάνετε να το θυμάστε αυτό την επόμενη φορά που θα σας έρθει ο ουρανός στο κεφάλι με τον γόη ή τη γόησσα στη δουλειά. Η κύρια ουσία πίσω από την καψούρα είναι η ντοπαμίνη που ονομάζουμε ορμόνη της απόλαυσης. Όταν η ντοπαμίνη βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα λόγω εκείνου του αρχικού σταδίου του έρωτα τότε ενεργοποιούνται όχι τα συναισθηματικά κέντρα του εγκεφάλου αλλά τα κέντρα επιβράβευσης όπως και με διάφορες ψυχοενεργές ουσίες σαν την κοκαΐνη. Η καψούρα δηλαδή είναι αποτέλεσμα ενός μηχανισμού εθισμού και γι’ αυτό δεν χορταίνουμε τη σκέψη και την εικόνα του άλλου. Είμαι εθισμένος σε σένα λέμε και είναι η επιστημονική αλήθεια

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Μα τι είναι όμως αυτό το συναίσθημα της καψούρας; Γιατί μας ταλαιπωρεί γλυκά μεν τόσο έντονα δε;
Διότι καταρχάς δεν είναι συναίσθημα. Ναι, σωστά διαβάσατε, η καψούρα δεν είναι συναίσθημα και καλά θα κάνετε να το θυμάστε αυτό την επόμενη φορά που θα σας έρθει ο ουρανός στο κεφάλι με τον γόη ή τη γόησσα στη δουλειά. Η κύρια ουσία πίσω από την καψούρα είναι η ντοπαμίνη που ονομάζουμε ορμόνη της απόλαυσης. Όταν η ντοπαμίνη βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα λόγω εκείνου του αρχικού σταδίου του έρωτα τότε ενεργοποιούνται όχι τα συναισθηματικά κέντρα του εγκεφάλου αλλά τα κέντρα επιβράβευσης όπως και με διάφορες ψυχοενεργές ουσίες σαν την κοκαΐνη. Η καψούρα δηλαδή είναι αποτέλεσμα ενός μηχανισμού εθισμού και γι’ αυτό δεν χορταίνουμε τη σκέψη και την εικόνα του άλλου. Είμαι εθισμένος σε σένα λέμε και είναι η επιστημονική αλήθεια
  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom