Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.896
- Πόντοι
- 2.606
Καλημέρα. Έχει γίνει τσίρκο η απώλεια ενός νέου ανθρώπου :S
Δυστυχώς ναι, αυτή είναι η αλήθεια.
Καλημέρα. Έχει γίνει τσίρκο η απώλεια ενός νέου ανθρώπου :S
Αλλάζουμε θέμα. Εσύ που έχεις και νεανίδα σύντροφο, πως θα γιορτάσεις τον Αγιο Βαλεντίνο?Δυστυχώς ναι, αυτή είναι η αλήθεια.
Αλλάζουμε θέμα. Εσύ που έχεις και νεανίδα σύντροφο, πως θα γιορτάσεις τον Αγιο Βαλεντίνο?
Καλημέρα κοριτσάρα μου. Από που μας γράφεις σήμερα?Καλημέρα ερειζερ Ρετσινα κοσμακοστακι
Καλημέρα ερειζερ Ρετσινα κοσμακοστακι
Έχω χάσει τα γυαλιά μου κάπου τα παράτησα κσι έχω βιδωθει. Όχι δεν είναι στο κεφάλι μου ούτε τα φοράω αχαχαχαχαχαχα
Σήμερα παιδγιά είναι το μνημόσυνο του Παντελίδη. Κύριε νηματοθέτα, αν ανοίξετε τηλεόραση σήμερα, θα χορτάσετε λαϊκή μουσική την οποία τόσο εκτιμάτε. :S
Κρίμα. Σ΄ αυτές τις ηλικίες ο Βαλεντίνος είναι το ίδιο σημαντικός με τα γενέθλιαΌχι ακόμη, δεν είναι...
Διαβάζοντας!
Ο κ. raopau και η πεθερά του.
Για λόγους προσωπικών δεδομένων έχουμε αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση.
της πεθεράς μόνο να υποθέσω...
Τι έγινε?για όλα φταιει ο dopa
Μα τι είναι όμως αυτό το συναίσθημα της καψούρας; Γιατί μας ταλαιπωρεί γλυκά μεν τόσο έντονα δε;
Διότι καταρχάς δεν είναι συναίσθημα. Ναι, σωστά διαβάσατε, η καψούρα δεν είναι συναίσθημα και καλά θα κάνετε να το θυμάστε αυτό την επόμενη φορά που θα σας έρθει ο ουρανός στο κεφάλι με τον γόη ή τη γόησσα στη δουλειά. Η κύρια ουσία πίσω από την καψούρα είναι η ντοπαμίνη που ονομάζουμε ορμόνη της απόλαυσης. Όταν η ντοπαμίνη βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα λόγω εκείνου του αρχικού σταδίου του έρωτα τότε ενεργοποιούνται όχι τα συναισθηματικά κέντρα του εγκεφάλου αλλά τα κέντρα επιβράβευσης όπως και με διάφορες ψυχοενεργές ουσίες σαν την κοκαΐνη. Η καψούρα δηλαδή είναι αποτέλεσμα ενός μηχανισμού εθισμού και γι’ αυτό δεν χορταίνουμε τη σκέψη και την εικόνα του άλλου. Είμαι εθισμένος σε σένα λέμε και είναι η επιστημονική αλήθεια