lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τα μάζεψε και σε σακούλα μετάλες για εκει που εχεσε μεχρι και τα ντουβάρια?
Τα μάζεψε και σε σακούλα μετάλες για εκει που εχεσε μεχρι και τα ντουβάρια?
ειδικα το σημειο με την σακουλα σκλαβενιτη ο συγγραφεας δινει ρεσιταλ λεπτομεριας !!!!!!!!
Αντε και το τσίμπησες το τηλεφωνάκι, εγώ ρώτησα για το άλλο τσίμπημα :Sκαλα τι νομιζεις, ότι είμαι σαν τις λουγκρες εδώ μεσα???για ένα ποτο να βγω, θα τσιμπησω τηλεφωνακι αμα λαχει...
η μιση δουλεια είναι αυτό τυπε...μετα αναλαμβανει η ακαταμαχητη γοητεια του παιδαρου...Άλλη ήταν η ερώτηση αν κατάλαβα καλά, μύστη μας!!
Αντε και το τσίμπησες το τηλεφωνάκι, εγώ ρώτησα για το άλλο τσίμπημα :S
η μιση δουλεια είναι αυτό τυπε...μετα αναλαμβανει η ακαταμαχητη γοητεια του παιδαρου...
Τσίμπηθηκε μετά για να δει αν είναι ξύπνιος. Και δεν ήταν.
τυπε οι ελληνιδες δεν γαμιουνται από το πρωτο βραδυ ακομα και αν σταζει το μουνακι τους γιατι το παιζουν ιστορια και καλα να μην τις πουνε ποτανες...αμα παρεις τηλεφωνακι και κανονισεις κανα καφε ή συναντηση, θα σε ρουφηξουν το μεδουλι τοτες...Άρα βουρ πίσω στο στεφάνι και την πεθερά, άπραγος.
τυπε οι ελληνιδες δεν γαμιουνται από το πρωτο βραδυ ακομα και αν σταζει το μουνακι τους γιατι το παιζουν ιστορια και καλα να μην τις πουνε ποτανες...αμα παρεις τηλεφωνακι και κανονισεις κανα καφε ή συναντηση, θα σε ρουφηξουν το μεδουλι τοτες...
υ.γ : τζαμπα μαθημα σας κανω ρε αχαριστοι πουστηδες και ντιντηδες....
τυπε οι ελληνιδες δεν γαμιουνται από το πρωτο βραδυ ακομα και αν σταζει το μουνακι τους γιατι το παιζουν ιστορια και καλα να μην τις πουνε ποτανες...αμα παρεις τηλεφωνακι και κανονισεις κανα καφε ή συναντηση, θα σε ρουφηξουν το μεδουλι τοτες...
Υπάγω εις εξωτερικάς εργασίας, αν και πολύ θα ήθελα να μάθω τη συνέχεια της μεθόδου του ράο. :S
See you later
Insha'Allah Al-ḥamdu lillāh
Και πουτάνα στο κρεβάτι ξέχασες.κανονικα η γυναικα θα πρεπει να μαγειρευει, να πλενει, να σιδερωνει και να κρατα το σπιτι καθαρο και αμα θελει ας δουλεψει κιολας...ετσι είναι τα σωστα σερνικα την σημερον ημερα...δεν ειμαστε παλιομοδιτες και υπανάπτυκτοι
Αυτές τις 3 μέρες απέκτησα ένα νέο σεβασμό για τις γυναίκες που κάθονται στο σπίτι και δεν δουλεύουν. Εγώ αν κάθόμουν άλλη μια βδομάδα, θα παιρνα χούφτες τα lexotanil
της γυναίκας ο καημός πουτσα, λούσα και χορός...αρα αν της τα κανει αυτά ο αντρας είναι κομπλε και κυριλε
Ξέρεις τι παθαίνουν αυτά τα σωστά αρσενικά? Γράφουν μετά από λίγο καιρό στις ελλεηνίδες.