barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.049
- Πόντοι
- 5.506
Ξέρεις τι παθαίνουν αυτά τα σωστά αρσενικά? Γράφουν μετά από λίγο καιρό στις ελλεηνίδες.
Σιγά μην παθαίνουν και τίποτα τέτοιο.
Ξέρεις τι παθαίνουν αυτά τα σωστά αρσενικά? Γράφουν μετά από λίγο καιρό στις ελλεηνίδες.
Σιγά μην παθαίνουν και τίποτα τέτοιο.
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/uploads/2013/07/keratas.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Όχι καλέ. Τους έχουν κορώνα στο κεφάλι τους :2funny: :2funny:
ειδικα οσον αφορα την "πουτσα"...δινω και σε άλλες αμα λαχειΠρέπει να χεις μεγάλο κομπόδεμα ράο
Πριν ή μετά το σφουγγάρισμα ραο;;;;
Επίσης, μεταξύ συναγωνιστών, προτείνεις αυτό
ή αυτό;;;
http://[URL unfurl="true"]www.e-ntemos.gr/image/cache/data/products/astor/03.22.49.900-500x500.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εγω σας τα λεω μπας και βαλετε μυαλο και γινεται σερνικα...αλλα τζαμπα προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια...μια φορα κωλομπαρας, για παντα κωλομπαρας...
ειδικα οσον αφορα την "πουτσα"...δινω και σε άλλες αμα λαχει
Την παίρνει καμία?ειδικα οσον αφορα την "μελατη πουτσα"...δινω και σε άλλες αμα λαχει
Την παίρνει καμία?
είμαι σε περιοδο φορμας ρε μεγαλε...τι νομιζεις δηλαδή ότι επειδή είχαμε 1-2 αποτυχιες, θα πτοηθεί το σερνικο το μπανικο????Λαχείο είναι αυτά. Απλά ο μύστης μας πέφτει σε απανωτά τζακ ποτ!!!
Δηλαδή έχεις βάλει γκολ τον τελευταίο καιρό ?είμαι σε περιοδο φορμας ρε μεγαλε...τι νομιζεις δηλαδή ότι επειδή είχαμε 1-2 αποτυχιες, θα πτοηθεί το σερνικο το μπανικο????
αφου κρα κανουν να καργιολακια να γαμηθουν....
είμαι σε περιοδο φορμας ρε μεγαλε...τι νομιζεις δηλαδή ότι επειδή είχαμε 1-2 αποτυχιες, θα πτοηθεί το σερνικο το μπανικο????
αφου κρα κανουν να καργιολακια να γαμηθουν....
καλα τι νομιζεις, ότι είμαι σαν τις λουγκρες εδώ μεσα???για ένα ποτο να βγω, θα τσιμπησω τηλεφωνακι αμα λαχει...Δηλαδή έχεις βάλει γκολ τον τελευταίο καιρό ?
Αυτή η τόσο γλαφυρή, έως και λογοτεχνική, περιγραφή του παχουλοκομψού στην ημερήσια ενημέρωση για , θα χρησιμοποιηθεί για να τηρήσω τη διατροφή που έχω ξεκινήσει.
Τι το θελα να το διαβάσω
λες για εκει που εχεσε μεχρι και τα ντουβάρια?Αυτή η τόσο γλαφυρή, έως και λογοτεχνική, περιγραφή του παχουλοκομψού στην ημερήσια ενημέρωση για , θα χρησιμοποιηθεί για να τηρήσω τη διατροφή που έχω ξεκινήσει.
Τι το θελα να το διαβάσω
καλα τι νομιζεις, ότι είμαι σαν τις λουγκρες εδώ μεσα???για ένα ποτο να βγω, θα τσιμπησω τηλεφωνακι αμα λαχει...
ειδικα το σημειο με την σακουλα σκλαβενιτη ο συγγραφεας δινει ρεσιταλ λεπτομεριας !!!!!!!!Αυτή η τόσο γλαφυρή, έως και λογοτεχνική, περιγραφή του παχουλοκομψού στην ημερήσια ενημέρωση για , θα χρησιμοποιηθεί για να τηρήσω τη διατροφή που έχω ξεκινήσει.
Τι το θελα να το διαβάσω
καλα τι νομιζεις, ότι είμαι σαν τις λουγκρες εδώ μεσα???για ένα ποτο να βγω, θα τσιμπησω τηλεφωνακι αμα λαχει...