Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.057
Πόντοι
5.506
καποτε της ειπα ότι πρεπει να δεχθεί το γεγονός ότι ο ανδρας είναι ζωον    πολυγαμικο
και μου απαντησε ότι συμφωνει ως προς το πρωτο σκελος  

Όταν λέμε ελλεηνίδες και θέλουν να πάνε κόντρα στη φύση ενώ κάνουν τις δύσκολες για το "παρα φύσιν", εμείς γινόμεθα οι κακοί.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Το μικροτσούτσουνοι γιατί είναι σε εισαγωγικά? :) Να υποθέσω ότι είναι ειρωνικό γιατί όλα τα μέλη εδώ την έχουν από 18 και πάνω? :)
Την καλησπέρα μου κιόλας σε όλους, παππούληδες και νεαρούς.

:hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006
Το μικροτσούτσουνοι γιατί είναι σε εισαγωγικά? :) Να υποθέσω ότι είναι ειρωνικό γιατί όλα τα μέλη εδώ την έχουν από 18 και πάνω? :)
Την καλησπέρα μου κιόλας σε όλους, παππούληδες και νεαρούς.

:hi:

καλωςηρθες τυπε και καλα εκανες που ακουσες την συμβουλη μου....εδώ σιγουρα θα βρεις δροσερούς για να το πας μαρουλι το χειρογλυκανο...

τυπε (  :S )  επειδή σε βλεπω μερακλή και δροσερο συναμα, αμα θελεις πανε στο νημα με τους παπουληδες και τους μικροτσουτσουνους () να ψαρεψεις, που είναι τιγκα στους κωλομπαραδες... :hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.084
Πόντοι
28.246
καλωςηρθες τυπε και καλα εκανες που ακουσες την συμβουλη μου....εδώ σιγουρα θα βρεις δροσερούς για να το πας μαρουλι το χειρογλυκανο...
Ποιοι είναι οι δροσεροί αδερφέ;  :think:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

Είμαι νέος εδώ και ότι μου λένε οι παλιότεροι το κάνω και σας ευχαριστώ όλους για την καθοδήγηση. Μία απορία όμως... χρησιμοποιείτε κάτι φράσεις εδώ μέσα που δεν τις καταλαβαίνω όλες, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω... το ...μαρούλι το χειρογλύκανο τι σημαίνει :)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.084
Πόντοι
28.246
Είμαι νέος εδώ και ότι μου λένε οι παλιότεροι το κάνω και σας ευχαριστώ όλους για την καθοδήγηση. Μία απορία όμως... χρησιμοποιείτε κάτι φράσεις εδώ μέσα που δεν τις καταλαβαίνω όλες, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω... το ...μαρούλι το χειρογλύκανο τι σημαίνει :)
Ξέρεις δηλαδή τι σημαίνει το "ρέκτης" και κόλλησες στο μαρούλι και το χειρογλύκανο;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

καλως ηρθες...αραξε κι ακουγε...τουτοι εδω ειναι μεγαλο σχολειο ...εχουν ο καθενας  το δικο του στυλ....με τον καιρο θα μαθεις κι εσυ ....αλλα θα παθεις πολλα μεχρι να μαθεις...

Καλα να παθεις :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ξέρεις δηλαδή τι σημαίνει το "ρέκτης" και κόλλησες στο μαρούλι και το χειρογλύκανο;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ρέκτης που το είδατε εσείς? :cheesy: τελικά λέτε να ισχύει ότι η πολύ μαλακία σε τυφλώνει? :cheesy: χαχα

θα μου απαντήσει κανένας για το παραπάνω?

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
καλως ηρθες...αραξε κι ακουγε...τουτοι εδω ειναι μεγαλο σχολειο ...εχουν ο καθενας  το δικο του στυλ....με τον καιρο θα μαθεις κι εσυ ....αλλα θα παθεις πολλα μεχρι να μαθεις...

Καλα να παθεις :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

χεχε αμα δεν πάθεις δεν θα μάθεις. από αρσενικά δέχομαι τα πάντα. χάρη της μαθήσεως βεβαίως βεβαίως :cheesy: χεχε.
Να είστε καλά σαραντάρα!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.058
Πόντοι
5.506
ο μπαμπινιωτης για να καταλαβεις φτιαχνει ειδικο βιβλιο για το νημα και το μπου γενικα...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
άλλο μπουμπουκι και αυτος...
Λοιπον ρεμαλια φευγω ..η στρατονομια εχει οπλισει την παντοφλα και με περιμενει

το μαγαζι και τα ματια σας

γατα εισαι δε σε φοβαμαι...ξερεις εσυ πως προσγειωνεται ομαλα η παντοφλα και μπαινει στο αμαξοστασιο για μελλοντικη χρηση....

ενα χειροποιητο χαλι σημερα....ενα λαμπερο μπιμπελο απο swarofski....και γινεται η τιγρη βεγγαλης γατακι του καναπεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom