ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Ο παλιός είναι αλλιώς....
καποτε της ειπα ότι πρεπει να δεχθεί το γεγονός ότι ο ανδρας είναι ζωον πολυγαμικο
και μου απαντησε ότι συμφωνει ως προς το πρωτο σκελος
Όταν λέμε ελλεηνίδες και θέλουν να πάνε κόντρα στη φύση ενώ κάνουν τις δύσκολες για το "παρα φύσιν", εμείς γινόμεθα οι κακοί.
Το μικροτσούτσουνοι γιατί είναι σε εισαγωγικά? Να υποθέσω ότι είναι ειρωνικό γιατί όλα τα μέλη εδώ την έχουν από 18 και πάνω?
Την καλησπέρα μου κιόλας σε όλους, παππούληδες και νεαρούς.
τυπε ( :S ) επειδή σε βλεπω μερακλή και δροσερο συναμα, αμα θελεις πανε στο νημα με τους παπουληδες και τους μικροτσουτσουνους () να ψαρεψεις, που είναι τιγκα στους κωλομπαραδες...
Ποιοι είναι οι δροσεροί αδερφέ;καλωςηρθες τυπε και καλα εκανες που ακουσες την συμβουλη μου....εδώ σιγουρα θα βρεις δροσερούς για να το πας μαρουλι το χειρογλυκανο...
καλωςηρθες τυπε και καλα εκανες που ακουσες την συμβουλη μου....εδώ σιγουρα θα βρεις δροσερούς για να το πας μαρουλι το χειρογλυκανο...
Ξέρεις δηλαδή τι σημαίνει το "ρέκτης" και κόλλησες στο μαρούλι και το χειρογλύκανο;Είμαι νέος εδώ και ότι μου λένε οι παλιότεροι το κάνω και σας ευχαριστώ όλους για την καθοδήγηση. Μία απορία όμως... χρησιμοποιείτε κάτι φράσεις εδώ μέσα που δεν τις καταλαβαίνω όλες, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω... το ...μαρούλι το χειρογλύκανο τι σημαίνει
Είμαι νέος εδώ και ότι μου λένε οι παλιότεροι το κάνω και σας ευχαριστώ όλους για την καθοδήγηση. Μία απορία όμως... χρησιμοποιείτε κάτι φράσεις εδώ μέσα που δεν τις καταλαβαίνω όλες, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω... το ...μαρούλι το χειρογλύκανο τι σημαίνει
καλως ηρθες...αραξε κι ακουγε...τουτοι εδω ειναι μεγαλο σχολειο ...εχουν ο καθενας το δικο του στυλ....με τον καιρο θα μαθεις κι εσυ ....αλλα θα παθεις πολλα μεχρι να μαθεις...
Καλα να παθεις
Ξέρεις δηλαδή τι σημαίνει το "ρέκτης" και κόλλησες στο μαρούλι και το χειρογλύκανο;
Ξέρεις δηλαδή τι σημαίνει το "ρέκτης" και κόλλησες στο μαρούλι και το χειρογλύκανο;
καλως ηρθες...αραξε κι ακουγε...τουτοι εδω ειναι μεγαλο σχολειο ...εχουν ο καθενας το δικο του στυλ....με τον καιρο θα μαθεις κι εσυ ....αλλα θα παθεις πολλα μεχρι να μαθεις...
Καλα να παθεις
Δημητρακη μου
ο μπαμπινιωτης για να καταλαβεις φτιαχνει ειδικο βιβλιο για το νημα και το μπου γενικα...Είμαι νέος εδώ και ότι μου λένε οι παλιότεροι το κάνω και σας ευχαριστώ όλους για την καθοδήγηση. Μία απορία όμως... χρησιμοποιείτε κάτι φράσεις εδώ μέσα που δεν τις καταλαβαίνω όλες, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω... το ...μαρούλι το χειρογλύκανο τι σημαίνει
άλλο μπουμπουκι και αυτος...
Λοιπον ρεμαλια φευγω ..η στρατονομια εχει οπλισει την παντοφλα και με περιμενει
το μαγαζι και τα ματια σας