Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.057
Πόντοι
5.506
Διατί, φίλτατε; Στις αδελφές νοσοκόμες υπηρετήσατε;

Κλάμα.

μην φοβάσαι και ο γλυφο-τετοιος ..ηταν Ι πολλα ( κοινως λεγομενος και ντακοτα )
Μην βλέπεις που το παιζει κομαντο ..χειριστης bic ηταν

Κλάμα2.

Σύνορα Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας.  ;)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.057
Πόντοι
5.506
καλησπερα παιδια συγνωμη που αυτο που θα πω ειναι ασχετο με το θεμα απλα θα ηθελα να ρωτησω τα μνμ που στελνουμε σε pm δεν θα επρεπε να εμφανιζονται στα απεσταλμενα??εγω εχω στειλει 3 και δεν υπαρχει κανενα μηπως δεν αποστελονται??ευχαριστω

Όπως ορθώς τα ανέφεραν συνάδελφοι. Αν θέλετε δια την εξυπηρέτησιν που ελάβατε μας δημοσιεύετε εδώ στο νήμα προς ποία αποστέλλετε το προσωπικό μύνημα καθώς και αντίγραφο του περιεχομένου του.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Σας ευχαριστω πολυ παιδια καλο απογευμα καλη συνεχεια

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Όπως ορθώς τα ανέφεραν συνάδελφοι. Αν θέλετε δια την εξυπηρέτησιν που ελάβατε μας δημοσιεύετε εδώ στο νήμα προς ποία αποστέλλετε το προσωπικό μύνημα καθώς και αντίγραφο του περιεχομένου του.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Όπως ορθώς τα ανέφεραν συνάδελφοι. Αν θέλετε δια την εξυπηρέτησιν που ελάβατε μας δημοσιεύετε εδώ στο νήμα προς ποία αποστέλλετε το προσωπικό μύνημα καθώς και αντίγραφο του περιεχομένου του.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στην Αγγελικη εστειλα και τις 3 φορες γτ νομιζα οτι δεν στελνονται οποτε μαλλον θα με περασει για καθυστερημενο  :uglystupid: :uglystupid:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.057
Πόντοι
5.506
Στην Αγγελικη εστειλα και τις 3 φορες γτ νομιζα οτι δεν στελνονται οποτε μαλλον θα με περασει για καθυστερημενο  :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κλαίω φίλε μου!!!! Εντάξει, σώζεται ακόμα, μην απογοητεύεσαι!!!!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
εσείς να μη δείτε άνθρωπο να προκόβει ...τι κάθομαι και χαλάω φαιά ουσία με σας  :think: :think:

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κλαίω φίλε μου!!!! Εντάξει, σώζεται ακόμα, μην απογοητεύεσαι!!!!

Εδω θα κλαψω εγω απο τα γελια δεν θα το κανεις εσυ??αχαχαχαχαχ τι να κανω φιλε μου πρωτη φορα εστειλα pm βλεπεις νουμπας εντελως σε ολο αυτο.... :headbang: :headbang:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Στην Αγγελικη εστειλα και τις 3 φορες γτ νομιζα οτι δεν στελνονται οποτε μαλλον θα με περασει για καθυστερημενο  :uglystupid: :uglystupid:

μην στεναχωριεσαι ποιο καθυστερημενο από τον Γλυφο τετοιο δεν υπαρχει !!!!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Εδω θα κλαψω εγω απο τα γελια δεν θα το κανεις εσυ??αχαχαχαχαχ τι να κανω φιλε μου πρωτη φορα εστειλα pm βλεπεις νουμπας εντελως σε ολο αυτο.... :headbang: :headbang:
Δεν πειράζει αδελφέ... Όλοι κάπως έτσι μάθαμε (πλην του Excalibur που έπινε καφέ με τον Νώε, οπότε δικαιολογείται λόγω ηλικίας...)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
μην στεναχωριεσαι ποιο καθυστερημενο από τον Γλυφο τετοιο δεν υπαρχει !!!!
Μην ταράζεσθε γέροντα. Θα σας ανέβει το ζάχαρο , η πίεση, τα τριγλυκερίδια και το ουρικό οξύ. Το σημαντικότερο πάντως , θα εξακολουθεί να είναι πεσμένο... :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.057
Πόντοι
5.506

Γι αυτό σου λέω "σώζεται" φίλε μου, μη μασάς όλοι ΝΕΟΙ είμεθα!! Ακούτε οι άλλοι εδώ στο νήμα;;;;;

;) :hi:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Κύριε Excalibur , μπορώ να σας θέσω ένα ερώτημα;

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Δεν πειράζει αδελφέ... Όλοι κάπως έτσι μάθαμε (πλην του Excalibur που έπινε καφέ με τον Νώε, οπότε δικαιολογείται λόγω ηλικίας...)

ναι συμφωνω ,,για αυτό είμαι η πηγή των γνώσεων ..φωτεινος παντογνώστης ένα πραγμα

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Μην ταράζεσθε γέροντα. Θα σας ανέβει το ζάχαρο , η πίεση, τα τριγλυκερίδια και το ουρικό οξύ. Το σημαντικότερο πάντως , θα εξακολουθεί να είναι πεσμένο... :2funny: :2funny: :2funny:

ας είναι καλα η επιστημη εχει φαρμακο για όλα

Kala_na_pername

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
6
Ναστε καλα παιδια για την κατανοηση και την συναδελφικη στηριξη..τοχα παρει λιγο στραβα το ολο θεμα γιατι διαβασα μερικα νηματα απο μερικες κοπελες γνωστες ονοματα δεν λεμε και λεω εδω για να περναμε καλα ειμαστε η για να ριξουμε καμια μπουνια...απομυθοποιηση τελικα...χαιρομαι

9πιο νουμπ απο εμενα δεν υπαρχει ψαχνω την πρωτη μου εμπειρια με cg)χχααχαχχα
δεν ειμαι πολυ τυχερος οποτε μαλλον στο τσατ θα το ριξω  :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :helpplea:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Όταν απολαμβάνετε την συντροφιά νεαρών όμορφων υπάρξεων, εκτός από αυτές, πληρώνετε και κανέναν νταβραντισμένο να τις βατέψει, ή απλώς κάθεστε και κοιτάτε; (γιατί ΔΕΝ δύνασθε να κάνετε τίποτε άλλο...)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.057
Πόντοι
5.506
Όταν απολαμβάνετε την συντροφιά νεαρών όμορφων υπάρξεων, εκτός από αυτές, πληρώνετε και κανέναν νταβραντισμένο να τις βατέψει, ή απλώς κάθεστε και κοιτάτε; (γιατί ΔΕΝ δύνασθε να κάνετε τίποτε άλλο...)

Μόλις αποκαλέσατε τον αγαπητό συναγωνιστή, ραοπαοκ;  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom