ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Κάτι πήρε το αυτάκι μου περί προβατοκουδούνας... Πάλι για μένα λέγατε;
ε ναιλοιπον ...ειπα οτι εχω αναλαβει να σας βαλω στον ισιο δρομο....
Κάτι πήρε το αυτάκι μου περί προβατοκουδούνας... Πάλι για μένα λέγατε;
Κάτι τέτοιο ;;;
Καλησπερα σας κυριες και κυριοι...
Ακόμη κι αν δεν είναι ίσιος ο δρόμος , θα τον ισιώσουμε εμείς κυρία μου... Alea jacta est !!!ε ναιλοιπον ...ειπα οτι εχω αναλαβει να σας βαλω στον ισιο δρομο....
Καλώς τον πορνόγερο...βρε βρε καλως τον γλυφο-τετοιο ..τι κανεις ????
Ακόμη κι αν δεν είναι ίσιος ο δρόμος , θα τον ισιώσουμε εμείς κυρία μου... Alea jacta est !!!
Καλώς τον πορνόγερο...
Τα τσίπουρα πάντως με τα λοιπά κοπρόσκυλα τα ήπιαμε την επόμενη της συναντήσεώς μας , ημέρα...
Λογικά εσύ την θεία μου τη συνάντησες στο χορό του Ζαλλόγγου. Μέχρι τότε μπορούσες να χορέψεις... Μετά ήρθαν τα αρθριτικά...της θεια σου της χορευτριας ο κωλος ρε αχρηστε που θα με πεις πορνογερο ...
Λογικά εσύ την θεία μου τη συνάντησες στο χορό του Ζαλλόγγου. Μέχρι τότε μπορούσες να χορέψεις... Μετά ήρθαν τα αρθριτικά...
Αυτά σ' αρέσουν, ε; Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που σε είδα , ότι είσαι kinky boy...
Αυτά σ' αρέσουν, ε; Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που σε είδα , ότι είσαι kinky boy...
Μπα... Απλή και αντικειμενική καταγραφή των γεγονότων...εξ ιδίων τα αλλότρια
Μπα... Απλή και αντικειμενική καταγραφή των γεγονότων...
Δι έτι μιαν φοράν επιβεβαιώνομαι... Είσθε Kinky boy...αντί να με ευχαριστήσεις δημοσίως που σου δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να πιεις καφέ μαζί μου
αντί να με ευγνωμονείς που πηρες λιγη απ τη λαμψη του τρισμεγιστου Excalibur μου τη λες ...
α δε θα μου τη γλυτώσεις ..θα σε πνιξω στο νεροχυτη
βρε βρε καλως τον γλυφο-τετοιο ..τι κανεις ????
επειδη θα μας εκκενώσουν και έχει ερθει μια ειδικη μοναδα στρατου την ειδα το πρωι λεγω να πουμε τιποτα αποχαιρετιστηρια δεν ξέρες ποτε τι μπορει να συμβει και με ένα μπαμ να γινω σκονη
ι
Καλησπέρα, συναγωνιστομυστορεκτοχύστρια!