erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Εγω ντρεπομαι και που το ειπα..σα δε ντρεπεται
![Mrs Thefinger :thefinge: :thefinge:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_thefinger.gif)
Εγω ντρεπομαι και που το ειπα..σα δε ντρεπεται
Τα κλασσικά. Θα του κανω δώρο καμιά κοπελα απο εδω να ξεχαρμανιασει το πουλακι μου. το εχω λιώσει στην γκρίνια![]()
Nuru Massageτι ειναι το ασιατσου το ναρου και το ταντρα; πρεπει να κανω παλι μαθηματα για την ημερα του αγιου βαλενδινου;![]()
Ποιος είπε ότι δεν είναι κωλοτρίψιμο; Μετά ακολουθεί σεξ φυσικά!αυτο δεν ειναι μασαζ ειναι μια να σου κωλοτριβεταιαπο τοτε που οι λεξεις αλλαξαν νοημα ..χάσαμε τον μπουσουλα
αυτο δεν ειναι μασαζ ειναι μια να σου κωλοτριβεταιαπο τοτε που οι λεξεις αλλαξαν νοημα ..χάσαμε τον μπουσουλα
καλά που μένω δενδροποταμο γιατι θα ξεσπιτωνόμουν τη κυριακητι γίνεται πάνω με την βόμβα που βρήκαν έρη?
σε αυτάκια το ξεσπιτωνομουνκαλά που μένω δενδροποταμο γιατι θα ξεσπιτωνόμουν τη κυριακη![]()
περκε; επειδη το σπιτι ητο δικο σου και μου το χαρισες αν και εληξε ο γαμος μας παλαιοθεν;σε αυτάκια το ξεσπιτωνομουν
τρουμπακη εσενα καπου σε εχω ξαναδει.λες να σκασει?
Τίνος είναι αυτός πάλι?τρουμπακη εσενα καπου σε εχω ξαναδει.![]()
του μανωλη του τρουμπακη που ειχε εξαγωγαι εισαγωγαι μαλλονΤίνος είναι αυτός πάλι?![]()
μουα???? μπορει.....τρουμπακη εσενα καπου σε εχω ξαναδει.![]()
αχαχαχχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχτου μανωλη του τρουμπακη που ειχε εξαγωγαι εισαγωγαι μαλλον![]()
πινω τιλιοΤίνος είναι αυτός πάλι?![]()
Κύριε Τρουμπάκη. Αν καταλάβατε καλά σας ρώτησε τίνος κλώνος ειστε. Δεν είναι τίποτα... απλά ξέχασε να πάρει τα χάπια της.Τίνος είναι αυτός πάλι?![]()
μανωλη λεγανε τον σκυλο μου παντωςτου μανωλη του τρουμπακη που ειχε εξαγωγαι εισαγωγαι μαλλον![]()
Δεν σου δόθηκε από τον σεβαστό νηματοθέτη!πινω τιλιο
δεν εχω πριαπισμο
δεν καλαηδαω αν δω θυληκο
και γαμαω σπανια ανα 3 μηνες.
(απο ερωτηματολογιο που μου εδωθει απο τον σεβαστο νηματοθετη και ΠΕΡΑΣΑ)
τσ τσ τσ...νομιζα στη ηλικια μας δεν ειμαστε τοσο αδιακριτοιΚύριε Τρουμπάκη. Αν καταλάβατε καλά σας ρώτησε τίνος κλώνος ειστε. Δεν είναι τίποτα... απλά ξέχασε να πάρει τα χάπια της.Την ίδια ερώτηση έχω δεχτεί κι εγώ από την Κυρία Λούκου!
![]()