Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:tooth:οταν εχει πυρετο η ρετσινα παιρνεις ντεπον?
οταν ποναει καποιος απο το νημα ποναω και εγω με την ρετσινα ομως ειμεθα ενα. αφου να καταλαβεις οτανθελω να ραψω αγωγη λεω στην ρετσινα  ρετσινα μου γραψε την αγωγη και ερχομαι  :2funny:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
οταν ποναει καποιος απο το νημα ποναω και εγω με την ρετσινα ομως ειμεθα ενα. αφου να καταλαβεις οτανθελω να ραψω αγωγη λεω στην ρετσινα  ρετσινα μου γραψε την αγωγη και ερχομαι  :2funny:
Ξέρειs τι μελέτη ρίχνω καθημερινά εγώ σαούλ για να είμαι αντάξια του alter ego μου??  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ξέρειs τι μελέτη ρίχνω καθημερινά εγώ σαούλ για να είμαι αντάξια του alter ego μου??  :2funny:
ρετσινα τωρα που ερχεται η ημερα του αγιου βαλεντινου  θεωρείς οτι εορταζει το νημα; να το σημαιοστολισουμε με καρδουλε; :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
επειδη δε ξερω σε ποιο απο τα δυο νικ να κανω παραθεση θα λεω απλα ρετσιναλ και θα αναφερομαι στο συνολο,

τωρα στις 14 φεβρ η ντιστρικτ τι  θα κανει?  :erection:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
ρετσινα τωρα που ερχεται η ημερα του αγιου βαλεντινου  θεωρείς οτι εορταζει το νημα; να το σημαιοστολισουμε με καρδουλε; :grin:
Με τόση καψουροπιρφορίαση τις τελευταίες μέρες, νομίζω ότι επιβάλλεται.  :tooth: :tooth: :tooth:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.911
Πόντοι
2.606
ρετσινα τωρα που ερχεται η ημερα του αγιου βαλεντινου  θεωρείς οτι εορταζει το νημα; να το σημαιοστολισουμε με καρδουλε; :grin:

Με τόση καψουροπιρφορίαση τις τελευταίες μέρες, νομίζω ότι επιβάλλεται.  :tooth: :tooth: :tooth:

Εκμάθηση ταντρικού μασάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη, υπεύθυνη του τμήματος Sex Coaching του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, στo πλαίσιo των προετοιμασιών για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, διοργανώνει ένα ιδιαίτερο, μυσταγωγικό εργαστήρι, για το οποίο καλεί εκτάκτως τη δασκάλα τάντρα Ελένη Πρέκα να εκπαιδεύσει τις Ελληνίδες στο ταντρικό μασάζ.

Ένα κλειστό γκρουπ γυναικών που θα προλάβουν να κατοχυρώσουν την θέση τους, θα εκπαιδευτούν στην αρχαία πρακτική, ώστε να κάνουν μια αναπάντεχη έκπληξη στον αγαπημένο τους για την φετινή μέρα των ερωτευμένων: την απερίγραπτη ηδονή που προκαλεί το ταντρικό μασάζ, στο μόριο και σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες του αντρικού σώματος.

Το μάθημα απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες, για εφαρμογή σε άντρες.

1.Ιερός χώρος, εισαγωγή, τελετουργία.

2.Τεχνική του ταντρικού μασάζ για όλο το σώμα.

3.Σεξουαλικές παραστάσεις και μυστικά.

4.Συνταγή για αφροδισιακό λάδι.

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=2139649[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.madata.gr/free-time/534844.html[/URL]
:erection:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.123
Πόντοι
28.246
Για νούρου μασαζ δεν έχει τίποτα;  :(

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.123
Πόντοι
28.246
πιστεύω να καλύπτεται το αντικείμενο αλλιώς θα προτείνουμε ακόμη ένα έκτακτο μάθημα...  :grin:
Καμία σχέση το ταντρικό με το νουρου. Αν και όπως είμαι τώρα θέλω ασιάτσου!  :'(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επειδη δε ξερω σε ποιο απο τα δυο νικ να κανω παραθεση θα λεω απλα ρετσιναλ και θα αναφερομαι στο συνολο,

τωρα στις 14 φεβρ η ντιστρικτ τι  θα κανει?  :erection:
θα πηδιεται με γκομενακια μικροτερης ηλικιας  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τι ειναι το ασιατσου το ναρου και το ταντρα; πρεπει να κανω παλι μαθηματα για την ημερα του αγιου βαλενδινου; :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσείς τι θα κάνετε με τον βασιλόφρων του αγ. βαλεντίνου? :orchestra:
Τα κλασσικά. Θα του κανω δώρο καμιά κοπελα απο εδω να ξεχαρμανιασει το πουλακι μου. το εχω λιώσει στην γκρίνια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom