erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχα ωραίο διαγώνισμα θα γράψουμεεγω δε θελω να κατσω στο θρανιο μονη μου ..θελω να εχω την Ερη διπλα μου για να της τσιμπαω τον κωλο![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχα ωραίο διαγώνισμα θα γράψουμεεγω δε θελω να κατσω στο θρανιο μονη μου ..θελω να εχω την Ερη διπλα μου για να της τσιμπαω τον κωλο![]()
![]()
Θα το τιναζε στον αερα το σπιτι του αμα του καθοτανε η γκαρσονα,ετσι ειχε πει τουλαχιστονΣαν το ραοπαπι που καψουρευτηκε κ αν η γκαρσονα του καθόταν θα της έλεγε δεν το χαλάω το στεφάνι μου αλλά είμαι καψούρης αχαχαχαχ
Με περίσσια συγκίνηση, θα πω ότι επιτέλους συμφωνήσαμε σε κάτι σήμεριςΟ άνθρωπος που αγαπάς και ο άνθρωπος που σε αγαπάει, δεν είναι το ίδιο πρόσωπο! Κατάρα δυστυχώς!!
Ο άνθρωπος που αγαπάς και ο άνθρωπος που σε αγαπάει, δεν είναι το ίδιο πρόσωπο! Κατάρα δυστυχώς!!
Ε και του είπε όχι κσι την ξέχασε. Μιλάμε για καψουρα δηλαδή αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αυτή για την οποία θα τα τιναζε όλαΘα το τιναζε στον αερα το σπιτι του αμα του καθοτανε η γκαρσονα,ετσι ειχε πει τουλαχιστον![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχα ωραίο διαγώνισμα θα γράψουμε
Ο βασιλοφρων τι έχει να πει για το ότι άλλον αγαπάμε κaι άλλος μας αγαπάει μην τα γαμησω όλα εδώ μέσα
Ε και του είπε όχι κσι την ξέχασε. Μιλάμε για καψουρα δηλαδή αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αυτή για την οποία θα τα τιναζε όλα
ε ναι κι εσυ θα μου τσιμπας τη ρωγα...κι ο δασκαλος θα καυλωνει απο την εδρα.....διαγωνισμα του bou ειν αυτο
Εεε καλα τωρα κ εσυ,να σε κλανουν και εσυ να συνεχιζεις να κολλας δεν ειναι καψουρα κατι αλλο ειναιΕ και του είπε όχι κσι την ξέχασε. Μιλάμε για καψουρα δηλαδή αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ αυτή για την οποία θα τα τιναζε όλα
Και μετά από κανά μήνα που η μπαργούμαν θα χε αρμενίσει σ΄ άλλη γη σ΄ άλλα μέρη, θα κλαιγόταν στη σύζυγο για στιγμιαίο λάθοςΕεε καλα τωρα κ εσυ,να σε κλανουν και εσυ να συνεχιζεις να κολλας δεν ειναι καψουρα κατι αλλο ειναι.εγω πιστευω παντως αν δεν τον απεριπτε η μπαργουμαν θα το εκανε Κουγκι το σπιτικο του ο ντελικανης ο Ραοπαπι
Και μετά από κανά μήνα που η μπαργούμαν θα χε αρμενίσει σ΄ άλλη γη σ΄ άλλα μέρη, θα κλαιγόταν στησύζυγοπεθερα για στιγμιαίο λάθος![]()
![]()
Έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ένδιαφέρον το πως οι γυναίκες αλλάζουν αμέσως την κουβέντα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κυρίες μου, σας υποβάλλω τα σέβη μου!![]()
![]()
![]()
Στο καλό συναγωνίστρια ;)καλο απογευμαι καλα μου παιδγια.....παω να κοιμηθω κανα δυο ωριτσες...καλο απογευμα
στο καλό καυτηκαλο απογευμαι καλα μου παιδγια.....παω να κοιμηθω κανα δυο ωριτσες..
γελασκεις ? Ύποπτο
Η γυναίκα θέλει τον άντρα ΑΝΤΡΑ. Κοινώς, όταν ανοίγει το στόμα του, ότι λέει να το κάνει πράξη. Ότι κι αν είναι αυτό. Οσο για το φουκαράς, δεν θα το σχολιάσω.![]()
βρε σιγά μην την αφηνε τη σύζυγό...Και μετά από κανά μήνα που η μπαργούμαν θα χε αρμενίσει σ΄ άλλη γη σ΄ άλλα μέρη, θα κλαιγόταν στη σύζυγο για στιγμιαίο λάθος![]()
![]()