Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σοβαρά τώρα. Θα συμφωνήσω μαζί σας. Αλλά και εσείς θέλετε η κάθε μια έναν άντρα όπως τον θέλετε εσείς! Το χειρότερο είναι ότι η κάθε μια γυναίκα έχει και διαφορετικό manual για το πως τον θέλει τον άντρα. Πως να ακολουθήσει και αυτός ο φουκαράς;
ζεμπουδακι μιλάμε για καψουρα. Είσαι καψούρης ?βάζεις στην άκρη τα πάντα για τη καψουρα ?όχι ?οπότε μπαρμπουτσαλα... Δατς δε ποιντ. Το τι είναι η άλλη που είναι η καψουρα δεν παίζει ρόλο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.252
Πόντοι
28.246
Μάλλον δεν καταλάβατε Κυρίες μου. Αν σας βάλω και τις τρεις σας (Καυτή, Ρεγγίνα και Έρη) την κάθε μια σε ένα θρανίο μόνη της και να γράψετε σε μια κόλα χαρτί τι εστί άντρας σωστός που δηλώνει καψούρης, θα μου γράψετε η κάθε μια και κάτι άλλο. Ακόμα και ο κορμός του ερωτηματολογίου που θα απαντήσετε δεν θα φτάνει το 70% να είναι ίδιο και στις τρεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Μάλλον δεν Καταλάβατε κυρίες μου. Αν σας βάλω και τις τρεις σας (Καυτή, Ρεγγίνα και Έρη) την κάθε μια σε ένα θρανίο μόνη της και να γράψετε σε μια κόλα χαρτί τι εστί άντρας σωτός που δηλώνει καψούρης, θα μου γράψετε η κάθε μια και κάτι άλλο. Ακόμα και ο κορμός του ερωτηματολογίου που θα απαντήσετε δεν θα φτάνει το 70% να είναι ίδιο και στις τρεις.
Το ίδιο θα ισχύσει και αν βάλεις 3 άντρες να γράφουν τι εστί καψούρα γυναίκα. Αλλά όλοι, άντρες και γυναίκες, μέσα σε όσα θα γράψουν, ένα θα είναι το ίδιο. Καψούρης δεν είναι αυτός/αυτή που λέει σάλια και μύξες όλη μέρα. Καψούρης είναι αυτός που κάνει πράξεις αυτά που λέει. Ολα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα όπως λέει και η Ερη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μάλλον δεν Καταλάβατε κυρίες μου. Αν σας βάλω και τις τρεις σας (Καυτή, Ρεγγίνα και Έρη) την κάθε μια σε ένα θρανίο μόνη της και να γράψετε σε μια κόλα χαρτί τι εστί άντρας σωτός που δηλώνει καψούρης, θα μου γράψετε η κάθε μια και κάτι άλλο. Ακόμα και ο κορμός του ερωτηματολογίου που θα απαντήσετε δεν θα φτάνει το 70% να είναι ίδιο και στις τρεις.
όλες θα συμφωνήσουμε ότι όταν λες είμαι καψούρης αλλά βάζεις άλλες προτεραιότητες πάνω από την πεθαινω σβήνω υποφερω καψουρα σου είσαι ανακολουθος οπότε και δεν είσαι καψούρης. Λόγια κσι έργα δεν συμβαδιζουν και αυτό μια γυναίκα το βλέπει κσι φέρεται ανάλογα αργά ή γρήγορα.. Εκεί διαφέρουμε..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.691
Πόντοι
606
καλα αμα βρειτε τον πριγκηπα πειτε μου  :coffee: :coffee: :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.252
Πόντοι
28.246
Το ίδιο θα ισχύσει και αν βάλεις 3 άντρες να γράφουν τι εστί καψούρα γυναίκα. Αλλά όλοι, άντρες και γυναίκες, μέσα σε όσα θα γράψουν, ένα θα είναι το ίδιο. Καψούρης δεν είναι αυτός/αυτή που λέει σάλια και μύξες όλη μέρα. Καψούρης είναι αυτός που κάνει πράξεις αυτά που λέει. Ολα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα όπως λέει και η Ερη.

όλες θα συμφωνήσουμε ότι όταν λες είμαι καψούρης αλλά βάζεις άλλες προτεραιότητες πάνω από την πεθαινω σβήνω υποφερω καψουρα σου είσαι ανακολουθος οπότε και δεν είσαι καψούρης..
Ο κάθε ένας, αρσενικός η θηλυκός, έχει και τον δικό του τρόπο να εκφράζει την καψούρα του. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δηλώνει και είναι πραγματικά καψούρης να μην τα κάνει και πράξη όλα αυτά! Δεν γεννήθηκε και δεν θα γεννηθεί ποτέ αυτός ο άνθρωπος που υπήρξε και το δήλωσε και το εννούσε και δεν τα έκανε πράξη! Και φυσικά όλα όσα λέτε τα έκανε πράξη. Αλλά όπως είπα ο καθείς έχει και τον τρόπο του.

Το "μπαρμπούτσαλα" την χρησιμοποιώ επίσης την λέξη και συμφωνούμε. Αυτός/η δεν είναι αυτό που συζητάμε τόση ώρα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406
16388444_1385025238236181_6082956399155407925_n.jpg

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ο κάθε ένας, αρσενικός η θηλυκός, έχει και τον δικό του τρόπο να εκφράζει την καψούρα του. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δηλώνει και είναι πραγματικά καψούρης να μην τα κάνει και πράξη όλα αυτά! Δεν γεννήθηκε και δεν θα γεννηθεί ποτέ αυτός ο άνθρωπος που υπήρξε και το δήλωσε και το εννούσε και δεν τα έκανε πράξη! Και φυσικά όλα όσα λέτε τα έκανε πράξη. Αλλά όπως είπα ο καθείς έχει και τον τρόπο του.

Το "μπαρμπούτσαλα" την χρησιμοποιώ επίσης την λέξη και συμφωνούμε. Αυτός/η δεν είναι αυτό που συζητάμε τόση ώρα.
Το πρόβλημα είναι ότι μπερδεύουμε την καψούρα με την κάβλα. Εκεί είναι όλο το ζήτημα  ;)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.252
Πόντοι
28.246
Το πρόβλημα είναι ότι μπερδεύουμε την καψούρα με την κάβλα. Εκεί είναι όλο το ζήτημα  ;)
Είπα, Ρεγγίνα. Δεν ζει και θα ζήσει ποτέ άνθρωπος που θα δηλώσει και θα είναι πραγματικά καψούρης να μην κάνει πράξη την καψούρα του! Γιατί; Γιατί απλά ξεχνάει ότι υπάρχει και ο ίδιος! Δεν ζει και δεν θα ζήσει ποτέ τέτοιος άνθρωπος που θα την δαγκώσει στ' αλήθεια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Παιδιά χίλια συγνώμη σας αδικησαμε  :tooth:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Είπα, Ρεγγίνα. Δεν ζει και θα ζήσει ποτέ άνθρωπος που θα δηλώσει και θα είναι πραγματικά καψούρης να μην κάνει πράξη την καψούρα του! Γιατί; Γιατί απλά ξεχνάει ότι υπάρχει και ο ίδιος! Δεν ζει και δεν θα ζήσει ποτέ τέτοιος άνθρωπος που θα την δαγκώσει στ' αλήθεια.
Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Η καψούρα είναι ένα πολύ έντονο συναίσθημα που μπορεί να σε αρρωστήσει, αλλά αν είναι αμοιβαίο μπορεί να σε απογειώσει. Αυτό.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Μάλλον δεν καταλάβατε Κυρίες μου. Αν σας βάλω και τις τρεις σας (Καυτή, Ρεγγίνα και Έρη) την κάθε μια σε ένα θρανίο μόνη της και να γράψετε σε μια κόλα χαρτί τι εστί άντρας σωστός που δηλώνει καψούρης, θα μου γράψετε η κάθε μια και κάτι άλλο. Ακόμα και ο κορμός του ερωτηματολογίου που θα απαντήσετε δεν θα φτάνει το 70% να είναι ίδιο και στις τρεις.

εγω  δε θελω να κατσω στο θρανιο μονη μου ..θελω να εχω την Ερη διπλα μου για να της τσιμπαω τον κωλο :2funny: :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.252
Πόντοι
28.246

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σαν το ραοπαπι που καψουρευτηκε κ αν η γκαρσονα του καθόταν θα της έλεγε δεν το χαλάω το στεφάνι μου αλλά είμαι καψούρης αχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom