blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Δηλ. ακομα και Χαρλει απορριπτεται;![]()
Χαρλι, ως και η Αγγλις τροφος μου θα σας υπεδεικνυε.
Δηλ. ακομα και Χαρλει απορριπτεται;![]()
παπαρια μπλιζ.δε ξυριζομαι και με σαβετα..Ξεκινηστε απο τα αθλητικα και βλεπουμε...
μμμ δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτοκαι παλι τυπε.εχω μηχανη![]()
Ο Μοντιε, (ως θα αναφωνουσε και η Γαλλις τροφος του κυριου Ζεμπου). Βαμβακαρι σε αν ποπουλαρ?Επιτρεπουμε την απεχθεστατη λαικη μουσικη για την επιλυση ενδοοικογενειακων διαφορων!
Mεταξυ μας και μη βγει παραοξω εγω εχω γενια..αν το παρουν χαμπαρι θα με ξουρισουν με ματσετα :Sπαπαρια μπλιζ.δε ξυριζομαι και με σαβετα..
ασε σου λεω πουσταρα του κερατα![]()
Mε αυτό το άβαταρ, έχεις πάει άκλαυτοςΚαλησπερα, θα μπορουσα να δηλωσω μια συμμετοχη για το στρατο;;;![]()
![]()
Καλησπερα, θα μπορουσα να δηλωσω μια συμμετοχη για το στρατο;;;![]()
![]()
Mεταξυ μας και μη βγει παραοξω εγω εχω γενια..αν το παρουν χαμπαρι θα με ξουρισουν με ματσετα :S
![]()
Mεταξυ μας και μη βγει παραοξω εγω εχω γενια..αν το παρουν χαμπαρι θα με ξουρισουν με ματσετα :S
![]()
Κρυφοβασιλικοαναρχοαπλυτοκομμουνιστακι;Mεταξυ μας και μη βγει παραοξω εγω εχω γενια..αν το παρουν χαμπαρι θα με ξουρισουν με ματσετα :S
![]()
Mε αυτό το άβαταρ, έχεις πάει άκλαυτος![]()
:
Ουχι!
Ειμεθα οπαδοι του Μπακουνιν.
Λετε να της εχει μαγειρεψει κιολας;Ο κ. συναδελφος δεν φανηκε δημερσ.
Μαλλον εβγαλε την πεθερα για τραπεζι και αυτη τρωει ακομη ...
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε μπορεί και να της χτυπάει την πλάτη να ρευτεί.Λετε να της εχει μαγειρεψει κιολας;
Αν εχει μαγειρεψει αυτος, το πιθανοτερο ειναι να μαγειρευειΑυτή τη στιγμή που μιλάμε μπορεί και να της χτυπάει την πλάτη να ρευτεί.![]()
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε μπορεί και να της χτυπάει την πλάτη να ρευτεί.![]()
Ετσι είναι ο άντρας ο ντελικανήςΠιθανοτατα θα πλενει τα πιατα για να προλαβει και τις υπολοιπες δουλειες (σκουπα, μαπα, σιδερωμα) καθοτι το γευμα εγινε στο σπιτι ΤΗΣ.
ΝερόσουπαΑν εχει μαγειρεψει αυτος, το πιθανοτερο ειναι να μαγειρευειμελαταυγειηνα φαγητα, οποτε θα τα χωνευει ευκολα![]()