κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.191
- Πόντοι
- 19.795
Τι εγινε ρε παιδια; Συνουσιασθηκε ο νηματοθετης, και εγω δεν διαβασα το λογοτεχνικο του πονημα;βλέπω με θαυμασμό τα έργα σας
Τι εγινε ρε παιδια; Συνουσιασθηκε ο νηματοθετης, και εγω δεν διαβασα το λογοτεχνικο του πονημα;βλέπω με θαυμασμό τα έργα σας
εχει και δικη της οδοντοβουρτσα στο μπανιο η μοιραζεστε την ιδια?η Ρετσινακι έχει δικό της υπολογιστή
Ποια εινσι τα εργα μας;
Τι εγινε ρε παιδια; Συνουσιασθηκε ο νηματοθετης, και εγω δεν διαβασα το λογοτεχνικο του πονημα;![]()
Υπομονή γέροντα. Εντός ολίγου εγκρίνεται υπό του διαχειριστού και δημοσιεύεται το νέο μου πόνημα με θέμα την συλλογή εμπειριών ειδομένη υπό το πρίσμα της σταχανοβικής θεώρησης...Τι εγινε ρε παιδια; Συνουσιασθηκε ο νηματοθετης, και εγω δεν διαβασα το λογοτεχνικο του πονημα;![]()
ω τι τιμή
Στέναξε η συμπρωτεύουσα ... τι άλλο πόνημα θέλουμε;Σπεκουλα των κομμουνιστων κ.κ. NICK TRIVE & Vlandis.
Γι αυτο και δεν υπαρχει πονημα.
Ένα μόνο αγαπητέ. Λείπει και ο κ. Μπραμπ για να το συνεχίσειΛαικη μουσικη..
Θα εμεσσω..![]()
![]()
![]()
όσα λέτε εδώ τα παρακολουθώ με μεγάλη προσηλωσηΠοια εινσι τα εργα μας;
Τυφλα να χει η Ακαδημια Αθηνων, τετοιο επιπεδο εδω μεσα.Υπομονή γέροντα. Εντός ολίγου εγκρίνεται υπό του διαχειριστού και δημοσιεύεται το νέο μου πόνημα με θέμα την συλλογή εμπειριών ειδομένη υπό το πρίσμα της σταχανοβικής θεώρησης...
όσα λέτε εδώ τα παρακολουθώ με μεγάλη προσηλωση
Λαικη μουσικη..
Θα εμεσσω..![]()
![]()
![]()
ο ντοπας γαζωνει τον λακη με κατι στρατοπεδα και υπαρχηγους και τον βλεπω να βγαινει εξω με κανα καπελο ημιψηλο και τη φαλτσετα και να χουμε δραματα![]()
η λιστα
μεχρι στιγμης
zeljiko
dopamina
colonel
κωστας λαδακης
Αλεκος
popov
βασιλοφρων
ντροπη σου ρε αλητη.ρε αυτος τα πιστευει
που να ξέρω εγώ τι κάνετε. Εδω εσείς και καμιά φορά δεν ξερετεΛεμε για οσα δεν κανουμε ...
...