erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχα αυτό το κάνουν μόνο παοκιαααααα όλα κι όλα, κρατάω πολύ, λεπτό και εκατοστό
αχαχαχαχαχα αυτό το κάνουν μόνο παοκιαααααα όλα κι όλα, κρατάω πολύ, λεπτό και εκατοστό
αχαχαχαχαχα αυτό το κάνουν μόνο παοκια
Εγω το ειπα για να σε ιντριγκαρω. Ειναι το συστημα αυτο οταν σε ενδιαφερει μια γυναικα πρωτα πρεπει ωα τη φτυνεις και μετα να τηςτην χυλοπιτεν να κανεις. που μου ταιριαζει γαντι . μετα το πουλι με εφτυσε και ο κωλογερος. χτες ειπε ξεκαθαρα οτι με θελει για μια ξεπετα
γέρο μια χαρά τα λες ;)Εγω το ειπα για να σε ιντριγκαρω. Ειναι το συστημα αυτο οταν σε ενδιαφερει μια γυναικα πρωτα πρεπει ωα τη φτυνεις και μετα να της
δειχνεις ενδιαφερον. Μαστιγιο και καροτο δηλ. Αντε τωρα να με κανεις και αποκαλυπτω και τα μυστικα μου.
μη με λες παόκι εμένα γιατί θα σε γαμήσω
N;ik για σε βγάλω απο το ..δίλλημα ,κερνάω Τέλη αντί να τρέχεις ..με σακκούλες
..άσε που θα πιάσουν ..ενοχές μετά
..στομάχι ..έχεις ?Ρε φίλε όλο μπριζολάκια? να μη φάω και κανα βοδινό πατσά?
Σπερααααα ωρα για καφεδακι
Ρε φίλε όλο μπριζολάκια? να μη φάω και κανα βοδινό πατσά?
ούτε εγώ τα βαριέμαι, απλά να μη δοκιμάσω και ιπποπόταμο? δε βρίσκεις κάθε μέραΣε βοδινο εχει μοσχαροκεφαλη!
Οσο γιατα μπριζολακια εχεις αδικο! εγω που κανω διατροφη δεν τα βαριεμαι !
ούτε εγώ τα βαριέμαι, απλά να μη δοκιμάσω και ιπποπόταμο? δε βρίσκεις κάθε μέρα
αυτο το huppy hippo ! δεν το εχω δοκιμασει ! καλο ειναι ! ?
αυτο το huppy hippo ! δεν το εχω δοκιμασει ! καλο ειναι ! ?
Έπαιρνε παλιά ο μικρός μου αδερφός κ τρώγαμε μαζί τις Κυριακές.
http://[URL unfurl="true"]www.worldofsnacks.com/uploads/1/3/1/2/13127180/5547364_orig.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
φίλε η Έρη σε σοκολάτα είναι αυτή? :think:
Έπαιρνε παλιά ο μικρός μου αδερφός κ τρώγαμε μαζί τις Κυριακές.
http://[URL unfurl="true"]www.worldofsnacks.com/uploads/1/3/1/2/13127180/5547364_orig.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εγω ειχα μια γκομενα στο δευτερο ετος που την καλοπιανα ευκολα με δαυτα και τα κιντερ μπουενο. Σιγουρη τακτικη :headbang3:
μη με λες παόκι εμένα γιατί θα σε γαμήσω
ιντριγκαδορος ο κωλογεροςΕγω το ειπα για να σε ιντριγκαρω. Ειναι το συστημα αυτο οταν σε ενδιαφερει μια γυναικα πρωτα πρεπει ωα τη φτυνεις και μετα να της
δειχνεις ενδιαφερον. Μαστιγιο και καροτο δηλ. Αντε τωρα να με κανεις και αποκαλυπτω και τα μυστικα μου.
βγαίνω και σε κώνειοφίλε η Έρη σε σοκολάτα είναι αυτή?