blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Τα χούφταλα μετράνε; Την καλημέρα μου
Καλημέρα!
Τα χούφταλα αποτελούν τον σκληρό πυρήνα του νήματος, κύριε.
Χούφταλο δημιούργησε το νήμα αυτό!
Τα χούφταλα μετράνε; Την καλημέρα μου
ΚΑΛΗΜΕΡΑΝΙΑΤΟ!!
καλημερα στα παιδιαΣπερααααα ωρα για καφεδακι
Σε φαι και σε βυζια δε λεω ποτε οχι τυπεΒασιλοφρονουντα προσοχη οταν η ερι λεει καλημερα αυτοπροσωπος θελει να σου καμει σεξ και να σε μαγεψει με το ιδεωδες κορμι της !!!!!!!
δεν εχεις παρα να της ριξεις μια χυλοπιταν και να προστεθεις στον μακρυ καταλογο των εδοξων μπουδελοαγωνιστων που αρνηθηκαν τα βυζια της ερις !!!!!!!!!!
Σε φαι και σε βυζια δε λεω ποτε οχι τυπε
μου κόβεις τα τυχερα ζηλιάρη;Βασιλοφρονουντα προσοχη οταν η ερι λεει καλημερα αυτοπροσωπος θελει να σου καμει σεξ και να σε μαγεψει με το ιδεωδες κορμι της !!!!!!!
δεν εχεις παρα να της ριξεις μια χυλοπιταν και να προστεθεις στον μακρυ καταλογο των εδοξων μπουδελοαγωνιστων που αρνηθηκαν τα βυζια της ερις !!!!!!!!!!
Eχω και αποκλειστικη φωτο τυπεμετα λυπης μου απλα σας λεω οτι ειστε το επομενο θυμα της ερις ολους τους εριξε με το μαγειρεμα της και την μοναδικη βυζομαλακια τριων βυζιων γιατι η ερι εχει τρια βυζια αν δεν το γνωριζεις!!!!!!!!!
σαουλ καλημερα. Βυζι δεν εχει κανενα απο τα τρια να ξες
μουναρες οι φεμεν... aaαα ούτε στις Femen ....δεν θα βρείς δουλειά μαρή
την χυλοπιτεν να κανεις. που μου ταιριαζει γαντι . μετα το πουλι με εφτυσε και ο κωλογερος. χτες ειπε ξεκαθαρα οτι με θελει για μια ξεπεταερι ελα ξεκιναμε καινουρια οργανωση την τριοβιζεν και αν δεν κατσει θα κανουμε αλλη την χυλοπιτεν και αν και αυτη δεν τοτε να παναγαμηθει θα παμε στην wwf που ολα τα σπανια ειδη τα προστατευει!!!!!
φτιαξε ενα μανικι καποιος ψαχνει να ριξει απεγνωσμενα ενα μανικι σε καποια με μανικι κι ας μην του ανηκειτην χυλοπιτεν να κανεις. που μου ταιριαζει γαντι . μετα το πουλι με εφτυσε και ο κωλογερος. χτες ειπε ξεκαθαρα οτι με θελει για μια ξεπετα